eşim yılbaşının içine etti

infanta

sabırla bekliyorum......
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2008
954
3
118
41
Ankara
dün akşan tartıştık
konu yok bana sert bi çıkışda bulundu herzaman oldugu gibi
bende çok bozuldum ve küsdüm sabahda netten yazışdık ama içim almıyor halen kırgınım
özür dilemesi boş
akşama hazırlık falan yapmıyorum dedim
böyle günlerin içine etmede üstüne yoktur
içimdeki neşeyi sevinci bitirmek için ugraşıyor bende artık onun istediği gibi monoton biri olmya kara verdim

Niye kavga ettiniz ki.. Eğer ufak bişeyse anlaşma yoluna gidin, huzur kaçırmaya değer mi..

Boş ver sen hazırla bir şeyler onun için değil kendin için kutla eğlen.

canım boşver ya sen hazırlığını yap yine, tahminim doğruysa saçma bi sebepten eşin atarlandı sana sen de haklı olarak üzüldün kızdın ama boşver bu gecelik sen hazırlığını yap yeniyıla güzel başlayın..

Kaç yıllık evlisiniz?

ne tuaf yeni yıl kutlanması yeni yıl diye sevinmemiz. yaşlanıyoruzz ama bunu kutluyoruzz

kavga eden kk'nın kapısını çalıyor... Nasıl yardımcı olabiliriz?

Aman canım benim eşimde doğum günümde beni hüngür hüngür ağlatmıştı.
Ben eve geldiğimde hazır ol direk çıkalım gezelim dedi, bende öyle boş boş gezicez avm ye fln gideriz diye düşünüyorum
Tam hazırlanırken arkadaşlarım vs aradı doğum günümü kutlamak için hazırlanamadım, diyorum ki nolcak alt tarafı gezmeye gideceğiz.
Beni hazır görmeyince bağırmalar afralar tafralar ama nasıl ağlıyorum anlam veremiyorum ne olduğuna.
Meğer bir yerden pasta sipariş etmişler arkadaşlarla, mekan rezervasyon yapmıyormuş boş masa kalmaz diye stresten beni ağlattı. Bende Bir daha bu kadar stres yapacaksan istemiyorum sürpriz falan dedim.

Ha geçen yılbaşında da ne güzel hazırlık yapmıştım sofra olsun ev olsun eşimle baş başa oluruz diye kırmızı kırmızı
Kaynanam son 2 saat kala ben geliyorum diye emrivaki yapınca sinirden tamamlamadım bile yemekleri attım buzdolabına kaldırdım bütün hazırlıkları dışardan yemek söylettim yedim. Hala sinirlerim zıplar hatırlayınca

Boşverin hazırlanın siz küs durmak iyi bir şey değil hele ki böyle zamanlarda.
hem özürde dilemiş :)

7 yıllık evliyz
1 yaşında oğlum var
akşam sofraya oturuken mama sandelyesini önüne oturdun dedim (çocuk tv ye bakmak için uzanıyor rahat edemiyor)
bu lafıma bi bagırdı haksız ve yersizdi
evet ufak bi konu ama bagırmdana da cevap verebilirdi
sofradan aç kalktım mutfagı toplayınca dışarı çıktım hırısm geçsin diye çocugun yanında tartışmak istemiyorum sabah yazışdık ama sakinlemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…