• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim yine bi isler ceviriyor...

1a2a3a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
122
63
48
32
Kizlar suan cok sinirliyim.. Mubarek Ramazan Ayinda esim yine bi isler ceviriyor gibi hissediyorum.. Ki hisslerimde maglesef genelde hakli cikarim.

Biz iftarimizi her Aksam Camiide aciyoruz. Dün Aksamda camiiden döndükten sonra Esim biraz bilgisayarda takildi sonrada "ben biraz disari cikim mi, bunaldim hava alcam biraz" dedi.
Saat gece 2. Nereye gidecen bu saatte falan derken neyse en sonunda iyi git dedim. Ben tabii yattim onu beklemedim bi iki saat bi arkadasiyla dolasip gelcekti. Kalktigimda saat sabah 7 - Adam evde yok.
Ariyorum nerdesin diye - " X ile Kafedeyiz öyle sohbete daldik gelirim birazdan" diyo. Sen niyetli degil misin dedim ne Kafesi. Bisey yiyip icmiyoruz oturuyoruz öyle dedi. Neyse hemen eve gel dedim bekle bekle gelmiyo. Konum at diyorum attigi konumun altinda bi adress yaziyo ( surdayim dedigi adres). Ama direk konum atinca öyle gelmiyo normalde bisey yazmiyo altinda. Üstüne basmak lazim nerde oldugunu görebilmek icin. Bende o yüzden dedim ki bu ne dogru düzgün konum at falan neyse o oldugu yerin konumunu attigini iddia ediyor ben diyorum ki oldugun yerin konumu degil bu falan neyse saat sabah 9 bucuk gibi eve geldi. Fazla üstelemedim.

Suan yani daha demin saat 5 de uyandim bi baktim Adam yine yok. Ariyorum "arabadayim turluyorum ciktim biraz"
diyo. Inanmadim tabii zaten sesin arabadan gelmiyo arabada degilsin falan hemen eve geliyosun dedim. Arabadayim tamam geliyorum dedi kapatti. Görüntülü aradim hemen ardindan acmadi. Normal aradim tekrar bu sefer telefonu kapatmis.
Offf yine ne ceviriyo bu Adam yaa delirecem su mubarek günde beni soktugu sIkintiya bakin sabah sabah.

Bu arada esimin daha önce defalarca yalanini yakaladim otomatik oynamisligi var. Zaten direk telefondan banka kayitlarina girdim ama para falan cekilmemis. Evede gelmedi hala (ki illaki er yada gec gelecek ) ben kafayi yemek üzereyim. Napacam ben??

Sasirdim bu adamin isi gücü yokmu bos bedenin bos kalfasimi gece cikip sabah dönmeler bu arada ne karistiyot olabilir kumar mi?

Normalde hic disari cikmaz. Ciksa bile sabaha kadar durmaz yani. Su 2 gündür böyle yapiyo.
Bide bundan bi 7 - 8 ay önce falan yapmisti ama o zaman kumar oynamis iste.

Ben acaba yinemi oynadi diye düsündüm ama bankadan para falan cekilmemis baktim. Simdi evde. Ben gel dedikten yarim saat sonra geldi demin.

Çalışmıyor mu, nasıl bu kadar rahat gezebiliyor?
Bir de aldatmadan mı şüphelendiniz anlamadım orasını.

Calisiyor ama 4 gündür bostu. Hayir aldatmadan degil, kumardan süpelendim ama bankadan para cekmemis. Cebindeki parada duruyo bi harcama yapmamis.

Calisiyor ama 4 gündür bostu. Hayir aldatmadan degil, kumardan süpelendim ama bankadan para cekmemis. Cebindeki parada duruyo bi harcama yapmamis.
Sizin bilmediğiniz parası olabilir mi? Takip ettiğinizi bildiği için gizli para ayırmış olabilir kumar için.
Gerçekten geziyor olabilir mi, gece gece saçma geldi, inanmış gibi yapın beni de götür beraber gezelim deyin ne tepki verir?

Sizin bilmediğiniz parası olabilir mi? Takip ettiğinizi bildiği için gizli para ayırmış olabilir kumar için.
Gerçekten geziyor olabilir mi, gece gece saçma geldi, inanmış gibi yapın beni de götür beraber gezelim deyin ne tepki verir?

Benden gizli bi parasi olabilecegini düsünmüyorum. 1 tane gelir var o kartda bende zaten. Bide bi kredi kartimiz var oda bende.
Evet gercekten geziyorda olabilir. Yani ayda yilda bir yapar bunu. Ama o zaman bana yaziyodu ben uyusam bile cikarken ben biraz cikiyorum haberin olsun diye. Bu sefer yazmadigi icin zaten süpelendim.

Beraber gidelim desem iyi gel gidelim der. Öyledir yani.

Sabah 5 de neden dolaşırki :KK14:
Saçma geldi , siz bir süre takipte kalın derim daha önce kumarla ilgili sorununuz olmuş

Tekrarı olmaz inşallah , eğer farklı bir kadından şüphelenmiyorsanız demek ki gerçekten geziyor :kahve:

Bilgisi dahilinde konum servislerini açacaksınız. Ayrıca telefonu kapatmak nedir yaa? :KK20:
De ki boşanalım rahat gez. Bu ne böyle?
:KK67:

Bazen mekan konumlarda kayıtlıysa konum atınca oranın ismiyle gidiyor. Oraya çok takılmadım ama telefonu kapatması ve boş boş sabahlara kadar gezmesi normal değil. Arkadaşından filan borç para alıp oynamış olabileceği aklıma geldi. Kumar bir kere oynanınca güven malesef kalmıyor...

bir halt yediği kesin, normal insan 2 gece üst üste sabaha kadar dolaşmaz,
ayrıca nasıl bir kafeymiş bu sabaha kadar açık, hadi kendisi boş da yanındaki arkadaşlarının da işi gücü yok mu?

konumun altında adres yazıyorsa o konumu başkası ona atmış ve oda size aynen iletmiş oluyor
yani o konumda değildi bilin istedim

Eger o otomatik mi neyse, ondan oynuyosa Allah yardimciniz olsun.
Hastalik resmen, Illa ki bir sekilde yardima ihtiyaci var.

Back
X