- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Evde baska ugrasim yok aksama kadar kendinin yolunu gözlüyorum
Kendi anneniz hasta olsa önce yemek yer snr hastye mi götürürsunuzKızlar iyi aksamlar cok gerginim. Bugün esimle konuştuk 2.30 gibi isi bitecekti eve gelecekti yemek yiyecektik her neyse eşimin yeğeni hastanede sonradan beni aradı annemi hastaneye götürecek kimse yok dedi ben goturucem dedi bende keske haber verseydin seni beklemezdim dedim birseyler yerdim bende seni bekliyordum dedim sonra kapadık daha az önce geldi ben regl olurken sancılarım cok fazla oluyor geldiğinde yerde kıvranıyodum niye oyle yatiyosun dedi sancılanıyorum dedim gecti tv izledi bekledim bekledim sadece azıcık ilgi göstermesini bekledim göstermedi sonra kafamı kaldırıp sohbetine doyum olmuyor yine dedim evet böylesi en iyisi dedi bu defa alttan alan ben olmak istemiyorum ama içim içimi yiyor boğazım düğümlendi ben hastaneye gitmesin demiyorum tabiki de gidecek ama eve gelse yemeğini yeyip öyle gitse sacmami düşünüyorum bilmiyorum ama evliligimiz daha yeni olmasına rağmen bıkmış durumdayım hep alttan alan ben oluyorum hep
Evet biliyorum sorunumun bu oldugunu ama yapacak birsey bulamıyorumaha! tüm sıkıntılarınızın kökeni bu işte. başka uğraş bulun kendinize. hayatındaki tek uğraşı kocaları olan kadınlar mutsuz oluyolar işte böyle eften püften meselelerde.
Canim annesini hastaneye goturmeyecek annesinin birseyi yok hastane ziyareti benimde aynı öyle titreme krizine girdigim bile oluyor agridanKendi anneniz hasta olsa önce yemek yer snr hastye mi götürürsunuz
Bir de lise yıllarımdan beri inanılmaz sancılı adet olurum
Hep acile giidp iğne vurulurum , istifra eder cok fena olırım ama hiç yerde yatmadım
Yatacaksa. Yatakta ya da koltukta yattım
Valla benden sağlam maşallahı varBen anladım canım.Nedense herkes orayı atlamış,kayınvaliden hasta zannediyorlar.
Kayınvaliden çok mu yaşlı veya zor mu yürüyor ? Hastane ziyaretine yalnız gidemez miymiş ?
Eğer öyleyse anlayış gösterilir ama oğlu götürmeden bir yere gitmeyen kayınvalidelerdense,Allah sana sabır versin.
Eşin dönünce senin regl olduğunu ve surat astığını görünce,tartışmamak için uzak durmuş.
Başka da yapabileceği bir şey yokmuş,sen barut fıçısı gibiydin herhalde :)
Canım herkes yanlis anliyor bak annesi hasta olsa oyle birseyi ben demem zaten hasta ziyaretine goturmesi icin cagiriyor aciliyeti yok yaniEşim yemeğe gelicekken yemek yerine annesinii hastaneye götürücek olsa, aklıma bile gelmez keşke haber verseydin demek yada önce yemek yemesini sonra götürmesini beklemek filan.Direkt tamam canım banada haber ver der oturur yemeğimi yerdim yani.Bu yüzden bana göre yaptığınız mantıksız.yada eşim bana sizin söylediğinizi söylese ne diyosun ne yemeği şimdi omu mesele derdim heralde.Çok gereksiz ayrıntılar yahu.Adam annesini hastaneye götürücekmiş sonuçta.Beklemenizde sizi açlıktan öldürmez, eve yemek yemeye gelmemesi zaten böyle bi durumdada çok normal.
Evet biliyorum sorunumun bu oldugunu ama yapacak birsey bulamıyorum
Valla benden sağlam maşallahı var
Canım ben önmuhasebeciyim ama eşim istemiyor yoksa iş çokçalışın desek muhtemelen öyle bi imkan yok. kursa mursa gidin ya. akşama kadar koca bekleyince böyle oluyorsunuz işte.
Canım ben önmuhasebeciyim ama eşim istemiyor yoksa iş çok
regl ağrın hep olacak bu durumda hep seninle ilgilenmek zorunda.. e bu heplik de adamaları sıkar. ben bile okurken sıkıldım bir de adamı düşün yani...Kızlar iyi aksamlar cok gerginim. Bugün esimle konuştuk 2.30 gibi isi bitecekti eve gelecekti yemek yiyecektik her neyse eşimin yeğeni hastanede sonradan beni aradı annemi hastaneye götürecek kimse yok dedi ben goturucem dedi bende keske haber verseydin seni beklemezdim dedim birseyler yerdim bende seni bekliyordum dedim sonra kapadık daha az önce geldi ben regl olurken sancılarım cok fazla oluyor geldiğinde yerde kıvranıyodum niye oyle yatiyosun dedi sancılanıyorum dedim gecti tv izledi bekledim bekledim sadece azıcık ilgi göstermesini bekledim göstermedi sonra kafamı kaldırıp sohbetine doyum olmuyor yine dedim evet böylesi en iyisi dedi bu defa alttan alan ben olmak istemiyorum ama içim içimi yiyor boğazım düğümlendi ben hastaneye gitmesin demiyorum tabiki de gidecek ama eve gelse yemeğini yeyip öyle gitse sacmami düşünüyorum bilmiyorum ama evliligimiz daha yeni olmasına rağmen bıkmış durumdayım hep alttan alan ben oluyorum hep
Canım herkes yanlis anliyor bak annesi hasta olsa oyle birseyi ben demem zaten hasta ziyaretine goturmesi icin cagiriyor aciliyeti yok yani
:))Su kocalarinizi hayatinizin merkezi olmaktan cikarin ya ne gerek var once hayaller kurup sonra olmayinca uzuluyorsunuz
Ne kadar oldu evleneliKızlar iyi aksamlar cok gerginim. Bugün esimle konuştuk 2.30 gibi isi bitecekti eve gelecekti yemek yiyecektik her neyse eşimi sonradan beni aradı annemi hastaneye hasta ziyeretine götürücek kimse yok dedi ben goturucem dedi kaynanam saglikli ama hep gel suraya gotur gel buraya gotur bende keske haber verseydin seni beklemezdim dedim birseyler yerdim bende seni bekliyordum dedim sonra kapadık daha az önce geldi ben regl olurken sancılarım cok fazla oluyor geldiğinde yerde kıvranıyodum niye oyle yatiyosun dedi sancılanıyorum dedim gecti tv izledi bekledim bekledim sadece azıcık ilgi göstermesini bekledim göstermedi sonra kafamı kaldırıp sohbetine doyum olmuyor yine dedim evet böylesi en iyisi dedi bu defa alttan alan ben olmak istemiyorum ama içim içimi yiyor boğazım düğümlendi ben hastaneye gitmesin demiyorum tabiki de gidecek ama eve gelse yemeğini yeyip öyle gitse sacmami düşünüyorum bilmiyorum ama evliligimiz daha yeni olmasına rağmen bıkmış durumdayım hep alttan alan ben oluyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?