Eşim yine burnundan kıl aldırmıyor!

Evde baska ugrasim yok aksama kadar kendinin yolunu gözlüyorum

aha! tüm sıkıntılarınızın kökeni bu işte. başka uğraş bulun kendinize. hayatındaki tek uğraşı kocaları olan kadınlar mutsuz oluyolar işte böyle eften püften meselelerde.

Kendi anneniz hasta olsa önce yemek yer snr hastye mi götürürsunuz

Bir de lise yıllarımdan beri inanılmaz sancılı adet olurum
Hep acile giidp iğne vurulurum , istifra eder cok fena olırım ama hiç yerde yatmadım
Yatacaksa. Yatakta ya da koltukta yattım

aha! tüm sıkıntılarınızın kökeni bu işte. başka uğraş bulun kendinize. hayatındaki tek uğraşı kocaları olan kadınlar mutsuz oluyolar işte böyle eften püften meselelerde.
Evet biliyorum sorunumun bu oldugunu ama yapacak birsey bulamıyorum

Canim annesini hastaneye goturmeyecek annesinin birseyi yok hastane ziyareti benimde aynı öyle titreme krizine girdigim bile oluyor agridan

Şimdi anladım pardon hasta ziyaretine gidilecekmiş
Evet evine gelip yemegını yıyıp cıkabilirdi
Burada haklısın çnk sen de onu beklemıssın

Valla benden sağlam maşallahı var

Eşim yemeğe gelicekken yemek yerine annesinii hastaneye götürücek olsa, aklıma bile gelmez keşke haber verseydin demek yada önce yemek yemesini sonra götürmesini beklemek filan.Direkt tamam canım banada haber ver der oturur yemeğimi yerdim yani.Bu yüzden bana göre yaptığınız mantıksız.yada eşim bana sizin söylediğinizi söylese ne diyosun ne yemeği şimdi omu mesele derdim heralde.Çok gereksiz ayrıntılar yahu.Adam annesini hastaneye götürücekmiş sonuçta.Beklemenizde sizi açlıktan öldürmez, eve yemek yemeye gelmemesi zaten böyle bi durumdada çok normal.

Canım herkes yanlis anliyor bak annesi hasta olsa oyle birseyi ben demem zaten hasta ziyaretine goturmesi icin cagiriyor aciliyeti yok yani

regl ağrın hep olacak bu durumda hep seninle ilgilenmek zorunda.. e bu heplik de adamaları sıkar. ben bile okurken sıkıldım bir de adamı düşün yani...
söyle de anlatayım örnekli : regl ağrısı olur hepimiz az cok yaşıyoruz adamlarda bunu biliyor ve ilgi neden göstermiyor dediğin adamın kafasında ki balon : ya her ay aynı terane, benimde sağım solum ağrır ama hiç yerde kıvranıp ilgi beklemiyorum. bu da yıllardan beri aynı şeyi yaşıyor hala bu duruma alışamamış.. garipp! ne yapmam lazım ki..ilgi bekliyor gibi... amannn boşverr.. ve konuşur : agrı kesici al.

hastane işine gelince yemek yemeden gitse ne olacak. arasaymış diyorsun aramışda zaten. acil oldu demek ki.
yemek yiyip gitseydi= benim istediğim olurdu ama benim istediğim olmadı kızgınım demek.
tüüm bunların toplamında sonuç = regl olacağın içn aka karaya kızmışsın. regl in bittikten sonra adamla konuş

Yaw herkes yanlis anlamis acaba anlatim eksikligi mi var yazinizda?

Ahhh su beklentiler.canim bak biz kendimizi yine kendimiz mutsuz ediyoruz.kesinlikle haklisin.sen hazirlanmissin soz verdigi uzere kocani yemege bekliyorsun ama o cokta acil olmayan bir durumda senin bekledigini bildigi halde haber vermeden gidiyor.gercekten sinir bozucu ama evlilikte alis be guzelim boyle hodukluklere.evliligimin ilk zamanlarinda ramazan denk gelmis esimin isi dolayisiyla bir basima iftar yapmak zorunda kalmistim cogu aksam, aglaya aglaya oruc aciyordum.ne oldu? Adam hala gec geliyor sanirsin ki umurunda degil.ama oyle degil iste bizim cok anlam yukledigimiz bir sey onlara sacma gelebiliyor.

Canım herkes yanlis anliyor bak annesi hasta olsa oyle birseyi ben demem zaten hasta ziyaretine goturmesi icin cagiriyor aciliyeti yok yani

Fakat hastanelerin ziyaret saatleri var.Ziyaret saati belki o saate denk geldiyse zaten baska saatte gidemezki.Nitekim belliki olayın yaşandığı zaman dilimine denk gelmiş saati ki eşiniz gitmiş.Yinede biraz ılımlı olun bence.Hatta ılımıda bi tarafa bırakın, siz kendi halinizde yaşayın bırakın eşiniz sizinle birlikte oturup yemek yemeyi istesin.

Boyle ufak olaylari onemsemek buyutmek evlilige cok zarar veriyor. Hic bir sey olmamis gibi davran. Ciddi bir durum yok ki ortada yemege gelecekmis gelmemis...

Ben olsam keske hastaneye giderken beni de alsaydin derdim.

Hatta trip atacaksam bunun icin atardim.

Ne kadar oldu evleneli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…