Eşim yine burnundan kıl aldırmıyor!

Çok takacak bi konu değil bence ya. Regl dönemi alınganlığı bence sizde ki biraz

Eve gelip yemek yiyip gitmesini beklemekle haksızsınız bence. Annesi hasta ziyaretine gidecekmiş, o ziyaretlerin bir saat kısıtlaması var, kadının kimsesi yoksa götürecek mecbur eşiniz. Siz her zaman beraber yemek yersiniz. Bunun daha akşamı var. Sanırım yeni evlisiniz diye doyamıyorsunuz ama uzun yıllar birlikte olacaksınız zaten, merak etmeyin ve bu güzel yıllarınızı kendinize ve ona zehretmeyin Eşiniz de muhtemelen kapris yapmanıza olanak vermemek için de hiç yüz vermemiş, ilgilenmemiş.

Size tavsiyem öyle yatıp kıvranıp ilgi beklemeyin. Bir şeye küstüyseniz de söylemeyi bilmek lazım. Sancınız varsa da ilgiyi de istemeyi bilmek lazım çünkü karşımızdakiler regly sancısı nedir bilmeyen, ağrı eşikleri düşük oldukları halde kendilerini çok sağlam sandıklarından durumu kavrayamayan erkek cinsi. Böyle durumlarda "Hayatım çok sancım var, kalkamıyorum, rica etsem bana bir bardan su getirir misin," diyin mesela tatlılıkla ve kesinlikle güler yüzle. O zaman suyu da getirir, saçınızı da okşar ilgilenir de diye tahmin ediyorum. Hele siz o suya minnetle yanıt verirseniz. Özellikle regly döneminde ben durduk yere ilgi beklememeyi çok güzel öğrendim, çünkü gelmez o ilgi falan.. Ama mesela nişanlımın ilgilensin istiyorsam da ilgilenmesini sağlamayı da bilirim, tatlılıkla. Dört döner etrafımda zaten ben tatlı tatlı bir şey isteyince.

Küçük şeyleri dert edip, ilgi beklemeyi bırakırsanız daha mutlu bir evliliğiniz olur diye düşünüyorum. Bir de benim yöntemi deneyin, tabi olur olmadık zamanlarda değil, ara sıra, bıktırmadan, tatlı dil işe yaramazsa tekrar yazarsınız

Ne kadar olumlu çalışan bir beyne sahipsin :) benim beyin direk olumsuza calisiyor

Şu regli ne kadar abartıyosunuz? Hep kavga yapanlar kk'da 'ama ben reglimm' diyo. Bilmesek neyse.

Koca haklı.
Ben regli işkence gibi cekiyorum , herkes bir değil. Sizin acimiyor olabilir.

Ama ben aramasam söylemeyecekti bile. Ayrica aciliyeti olsa yine tamam 1 saat sonra gitse hatta gitmese bile olurdu

esim aradı yazmışsınız konunuzu anlatırken.ayrıca eşiniz sizle tlfnda konuşurken regl sancısı yok ama eve gelince birden regl sancısındna yerlerde kıvranan eş görünce inanmamış olabilir sancınıız tutmanıza o yüzden igilenmemiştir.

Ne kadar olumlu çalışan bir beyne sahipsin :) benim beyin direk olumsuza calisiyor

Bana ilişkimizin başlarında nişanlım bir laf etmişti, sevgiliyken, ufak tefek kaprislerimi fark edince. Tabi o zaman benim de yaşım küçüktü, kapris yapıyordum ve işe yaramıyordu da. O zaman bana "İstemeyi bilirsen ben hiç gurur yapmam, her istediğini seve seve yaparım, sen memnun ol diye dört dönerim, ama kapris yaparsan, buyurgan olursan, bir şeyi kenara çekilip anlamamı beklersen hiç bir şey alamazsın... Yetişkin insanlarız, çocukluk ve şımarıklık edersen çanak tutmam demişti İyi ki de öyle yapmış.

O gün bugündür onun dediğini uygularım, kendi bile unutmuştur dediğini muhakkak. Ne zaman unutsam bunu, nadir de olsa çok telaşlı zamanıma denk gelse ve biraz inatlaşsam bakarım nasıl tavrı değişmiş, gıcık olurum iyice, sonra hemen hatırlarım, anlayınca hatamı kendi kendimi doldurmayınca yumuşar tavrım benim de.. Anında dört dönmeye başlar Bu sahte bir davranış değil yanlış anlama, insan kendini doldurmadığında her şeyi dert etmediğinde sevdiği kişiyle konuşurken o dudağı büzülüyor, cilveleniyor, tatlılıkla konuşuyor ister istemez zaten. İçim iyi değilken ben de tatlı tatlı konuşamam zaten, önce içini yatıştıracaksın, bu ufak şeyleri takmamayı bileceksin, sonra sıcak bir tavırla derdini anlatacaksın..

Şahsen sizin anneniz hasta olsa eve gidip yemek yiyip, sonra mı annenizi doktora götürürsünüz?

Şahsen sizin anneniz hasta olsa eve gidip yemek yiyip, sonra mı annenizi doktora götürürsünüz?
Kızlar çok alemsiniz siz mesajı hiç anlamamışsınız
S sevakcy yeni evlisin anladığım kadarıyla. Erkeklerin çoğu ilk zamanlar tam bi öküz hanzoya bağlıyolar sonradan durumlar düzelir umarım.. tabi anasına büyük iş düşüyo burda.. şu erkek aileleri neden böyle yapıyo anlayamıyorum ya

aslinda burda adamda kabahat aslinda bu beyler hic isini bilmiyor azicik esine ilgi sefkat zaten yumusardi ornek ben..

Konu sahibi.. Ben size hak verdim. Kayın valide hasta değil sapasağlam diyorsun. O zaman kendi gidebilirdi. Kocaniz aramamis siz aramissiniz ben olsam masada bekler kalkmazdim aramazdimda.. Regle sancisini iyi bilir, elbet hepimiz birgün güçsüz dusecegiz elbet hasta olacaktır der susarim..

herzaman olumsuz dusunursen olmaz esin bi zaman sonra tahammulu olmaz sana kendinden sogutursun 4 yillik evli sayilirim inan pismanim ufak seyleri sorun yaptigim icin sabrimizi zorladik gerek yok

Yerde kivraniyorum nedir? Cik yatagina yat.Yemek yeseydi de oyle gitseydi falan, yani taktigin sey sacma. Sanane ki yemez yemez bunun icin trip atilmaz. Iki nokta var bir aramamasi, iki ilgisiz davranmasi. Ilgisiz davranmasi aranizdaki bu hastaneye gitme meselesinden kaynaklanmis olabilir, niye aramadi noktasi da bu kadar buyutulecek birsey degil.

Fazla duygusal davrandigini dusunuyorum. Esim istemiyor calismami ise tam bir olay, o zaman de ki bak evdeyim butun gunum sen oluyorsun bu da benim psikolojimi bozuyo calismak istiyorum.

S sevakcy miden falan hassassa gastrit ülsere yatkınlık falan varsa ağrı kesiciler dokunabiliyor, öyle bir durum varsa bir doktora git, midenin durumunu ve reglylerinin şiddetini anlat, sürekli kullanımda ülsere neden olmayan ağrı kesici gruplarından birini yazar. regl başlamadan almaya başladığında çok etkili oluyor.

Çocuk düşünmüyorsanız doğum kontrol hapı kullanabilirsin azalır ağrın sızın. Bende de ağırdır, bayılmalarım bile olmuştur ağrıdan. Ağrıya çözüm bulsam bulantısı bitmez, onu çözsem baş dönmesi, üşüme terleme ardı ardına vs vs.. Ben de senin gibiydim, doğum kontrol hapından sonra hayatım normale döndü. Tabi çocuk düşünüyorsan kullanamazsın ama doktor çare buluyor oldukça hafifletiliyor ilaçlarla, hatta bir bitkisel destek var onu öneriyorlar bazen, buradan doktor olmadığım için öneremem. Kısacası doktora gidersen rahatlarsın

Doktora gittim canım doguma kadar çekersin dedi çocuk istiyorum esim belki biraz daha onemser diye esim disinda kendimde cok istiyorum

Doktora gittim canım doguma kadar çekersin dedi çocuk istiyorum esim belki biraz daha onemser diye esim disinda kendimde cok istiyorum
Başka bir doktora git canım o zaman, tamam doğuma kadar ağır gider de doğuma kadar çekersin diye bir mecburiyet yok. Midene dokunmayan bir ağrı kesici grubu önerecek, hatta vitamin mineral eksikliklerine bile bakıyorlar, bazen kimi vitaminler bile toparlıyor. Muhtemelen rahim ağzında da darlık vardır.

Bir de evindeki durumu çözmeden ne olur çocuk yapma. tamam istiyormuşsun ama şunu bil eşin şimdi önemsemiyorsa ve bunun yolunu bulamadıysan çocuktan sonra daha da kabalaşacak belki. Aksine çocuktan sonra bir sürü sorunla başa çıkmak zorunda kalacaksın. Cinsel soğukluk, doğum sonrası depresyon, bebek dışında hiç bir şeyle ilgilenemediğin için eşinin vır vır şikayet etmesi, sen o ilgisiz diye daha da kahredeceksin kendini. Çünkü o daha ilgili olmayacak, sen onunla hiç ilgilenemeyecek duruma geleceğinden aksine bir de bunlar sıkıntı olacak.

Ben zaten senin ufacık şeyleri büyüttüğünü düşündüm. Regly den geçici bir durum değilse, hep böyleysen - ki sanırım öyle - çocuk daha da kötüleştirir muhtemelen evdeki halinizi. Demedi deme. Önce bu meselelere bir çözüm bul sonra çocuk yap. Çocuk bu, terapist değil, aksine sırtınızda daha çok yük daha çok sorun demek.
Sorunlar çözülmezse de terapiste gidin en azından olur mu?

Reactions: msy
Zaten su an terapist araştırıyoruz canım gidicez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…