Eşim yine burnundan kıl aldırmıyor!

Haber vermeliymiş önceden haklısınız ama o konuyu uzatmaya çok gerek yok.
Sen acı çekerken ilgilenmemesi daha vahim bir durum bence.

Adet sancısına majezik iyi geliyor .. ayy anaı erkeklerrr hepsi aynı

Ziyaret saati eve gelip yemek.yemeye imkan tanımıyorşu belki de

Ayrıca abartılı regl.hikayelerine inanmıyorum 16 senedir regl.olan biri olarak, en ağırı 2 parolle geçer

Aramamasi hoş olmamış. Haklısınız. Ancak yine de konuşarak cozumlemeyi deneyin.
Trip atmasına müsaade etmeyin.
Siz de yapmayın. Alışkanlık olur.

Anne konusunda ise çok hassas davranın. O konu araya bir girersebir daha kurtulamazsınız.

Bir de bir çok insanın en büyük sıkıntısı beklenti. Konuşmadan anlaşılmayı beklemek.
Mesela sanciniz varsa , ondan ilik birseyler isteyebilirsiniz.

Her ay acillik olan tanıyorum ben regl dönemlerinde.
Kiminin abartı gördüğü herkeste aynı değil.
Ayrıca hormanel olarak hassas belki de gergin olduğu tibben söylenen bir şey.
Ne den abartı görülüyor bazı kadınlar tarafından anlayamadım.
Kadın kadına bunu derse erkek ne demez.

Erkek bir baş agrisinda yatak döşek yatıyor.

Velev ki o an hassasliktan abartmış, sonuçta yanına yaklaşıp saçını okşayıp, bir şey isteyip istemediğini sorabilir.
Her ay tatlı alabilir mesela o güne özel.

Ah Kk hatunları.. beni yaşlandirdiniz yau.

Anlatışından benim çıkardığım şu: sen yemeğe gelme anneni hastaneye götür ben burda sancıdan kıvranayım

Resmen bu missillemeyi yapmak niyet, yerlerde yuvarlanacak kadar ağrısı varsa kendisi de acile gidebilir, eve gelip yemek yeseydi demiş ama öyle olsaydı da niye kendi gitmiyo derdi, gerçi kendisi itiraz edecek buna ama.benim gördüğüm bu

Regl ağrınız var diye yere mi yattınız gerçekten? Yoksa mecazi olarak mı?

Sanaldan kimsenin içini göremiyoruz ama elini vicdanına koy konu sahibi,cidden yerlere yatacak kadar ağrın mı vardı yoksa ilgilensin mi istedin, bir de eve gelip yemek yiyip gitse peki canım mı diyecektin

Önceden bir sözleşme var. Buna uymayacaksa kişi en azından mahcubiyetini iletir.
Bunu yapmadığı için zincirleme devam etmiş olaylar belkide.

Saygı çok önemlidir . Bu durumda saygı gerektirir.

Ha zincir konusmayla devam etseydi elbette doğrusu olurdu. Insan işte bazen duygularını fevri kullanabiliyor.

Evlilikte ağırlığını kaybetmemeli insan.

Regl olayını eleştirenleri anlamıyorum. Her insanın çektiği ağrı agriya dayanma gücü farklıdır. Ne var bunda. Ayrıca yere yatmış olabilir çok sırt bel agrisinda sert zemin iyi gelir.

O zaman benim her gün kavga etmem gerekiyo işten geliyor yemek yiyor hemen diyo gideyim yukarı anneme.
çarşıdan geliyor diyorum yemek yiyelim mi aç mısın annemde atistirdim diyo.sabrediyorum çıkıp gidicesz diye uzagina tasincaz.sende sabret o şimdi diyodur anam tabi kosturcam yani seni haksız görüyor.

Bazılarınız gerçekten ilginçsiniz. Regl sancısından acillik olan bir sürü insan var. Tabi başına gelmeyen bilmez. Bari tenkit etmeyin insanı herseye yorum yapmak içinde yorum yapmayın.

Tribede dayanamıyorum allah kahretsin! Evde baska ugrasim yok aksama kadar kendinin yolunu gözlüyorum oda böyle yapica zoruma gidiyor

İşe girin, çalışın. Böyle gereksiz şeylere kafanızı yormazsınız, eşinizden başka uğraşınız olur.

Ah bitanem takma bole seyleri hemde aksama kadar onu bekleme is ugras bul kendine ona odaklanma
Erkeklerin annesi hep ondedir ben bunu ogrendim
Benim esim balayindan dondugumuzum ertesi sabahi saat 10 da kostur kostur annesine gittik kahvaltı ya cok ozlemiz beyimiz
Annesiyle ilgili imalarda bulunmayin yoksa ters tepiyor

Arkadaşlar bazılarınızın sancısı olmuyor sanırım ama bendeki normal bir sancı değil malesef. Acıdan titreme krizine giriyorum, her ay neredeyse 1 kutu agrı kesici içiyorum ve benim reglm 5 gün sürüyor ve ben ilk 3 gün neredeyse hiç birsey yiyemiyorum ne yesem geri çıkıyor sancım da bitene kadar sürüyor bu konuda elestirenlerin sancı çekmedigini düşünüyorum umarım benim kadar da sancı çekmezsiniz. Yemin ederim ki o gitti benle ilgilensin ben yerlere yatayimda ilgilensin diye birsey yok sadece yerde namazda eğildigim gibi egilince az birsey geciyor bende o sekilde yatıyordum. Anne meselesine gelince annesi hasta olsa veya gidemeyecek kadar gercekten yaşlı ve hasta olsa tabiki de gidecek. Ama annesinin afedersiniz ama biyerlerini gezdirme hevesi yine. Yok şu dıdımın dıdısının şunu olmuş ora götür yok bunun düğünü var esim biraz gec evlendiği için babasıda vefat ettiği için bunlar ana oğul et kemik gibi olmuşlar. Olsunlarda zaten insana bi kötülük gelmezse anneden gelir. Alışmış kadın tamer sunu yap tamer bunu yap eltilerim dalga geçiyor artık eşin kaynımız değil gorumcemiz diye. Ki dun beni arayıp bekleme ben gidicem dese yine kızmazdım en azından bu kadar. Ben o halimle surune surune yemek yaptim.Yanlış anlaşıldım belkide yanlış telafuz ettim. Hepinize cok cok teşekkür ederim yorumlarınız için.

Ben hiç bir zaman annesi hakkında yorum yapmadım. Ona da kötü yorum yaptırmam zaten. Bu erkeklerin evlediklerini farkına kendi ailelerine önem göstermesi gerek. Sen iyi balayına gitmişsin eşim annemde bizle gelsinmi balayına dedi şakamısın sen dedim annesini de yanımıza almayı dusunuyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…