Her ay acillik olan tanıyorum ben regl dönemlerinde.
Kiminin abartı gördüğü herkeste aynı değil.
Ayrıca hormanel olarak hassas belki de gergin olduğu tibben söylenen bir şey.
Ne den abartı görülüyor bazı kadınlar tarafından anlayamadım.
Kadın kadına bunu derse erkek ne demez.
Erkek bir baş agrisinda yatak döşek yatıyor.
Velev ki o an hassasliktan abartmış, sonuçta yanına yaklaşıp saçını okşayıp, bir şey isteyip istemediğini sorabilir.
Her ay tatlı alabilir mesela o güne özel.
Ah Kk hatunları.. beni yaşlandirdiniz yau.
Kızlar iyi aksamlar cok gerginim. Bugün esimle konuştuk 2.30 gibi isi bitecekti eve gelecekti yemek yiyecektik her neyse eşimi sonradan beni aradı annemi hastaneye hasta ziyeretine götürücek kimse yok dedi ben goturucem dedi kaynanam saglikli ama hep gel suraya gotur gel buraya gotur bende keske haber verseydin seni beklemezdim dedim birseyler yerdim bende seni bekliyordum dedim sonra kapadık daha az önce geldi ben regl olurken sancılarım cok fazla oluyor geldiğinde yerde kıvranıyodum niye oyle yatiyosun dedi sancılanıyorum dedim gecti tv izledi bekledim bekledim sadece azıcık ilgi göstermesini bekledim göstermedi sonra kafamı kaldırıp sohbetine doyum olmuyor yine dedim evet böylesi en iyisi dedi bu defa alttan alan ben olmak istemiyorum ama içim içimi yiyor boğazım düğümlendi ben hastaneye gitmesin demiyorum tabiki de gidecek ama eve gelse yemeğini yeyip öyle gitse sacmami düşünüyorum bilmiyorum ama evliligimiz daha yeni olmasına rağmen bıkmış durumdayım hep alttan alan ben oluyorum hep
Anlatışından benim çıkardığım şu: sen yemeğe gelme anneni hastaneye götür ben burda sancıdan kıvranayım
Resmen bu missillemeyi yapmak niyet, yerlerde yuvarlanacak kadar ağrısı varsa kendisi de acile gidebilir, eve gelip yemek yeseydi demiş ama öyle olsaydı da niye kendi gitmiyo derdi, gerçi kendisi itiraz edecek buna ama.benim gördüğüm bu
Tribede dayanamıyorum allah kahretsin! Evde baska ugrasim yok aksama kadar kendinin yolunu gözlüyorum oda böyle yapica zoruma gidiyor
Ben hiç bir zaman annesi hakkında yorum yapmadım. Ona da kötü yorum yaptırmam zaten. Bu erkeklerin evlediklerini farkına kendi ailelerine önem göstermesi gerek. Sen iyi balayına gitmişsin eşim annemde bizle gelsinmi balayına dedi şakamısın sen dedim annesini de yanımıza almayı dusunuyoduAh bitanem takma bole seyleri hemde aksama kadar onu bekleme is ugras bul kendine ona odaklanma
Erkeklerin annesi hep ondedir ben bunu ogrendim
Benim esim balayindan dondugumuzum ertesi sabahi saat 10 da kostur kostur annesine gittik kahvaltı ya cok ozlemiz beyimiz
Annesiyle ilgili imalarda bulunmayin yoksa ters tepiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?