Eşim yine iddia oynuyor sanırım ne yapmalıyım

Eşini psikologa gitmeye ikna et bu baya baya hastalık..

Hayır dün onu aldım yarın yaptığı ödemelerin tek tek makBuzunu isticem

Canim esin yuzde 99 yalan soyluyor.kendisi profesyonel kumarbaz ama yalancilik konusunda oyle degil.Kapinin onundeki kutularin icine kuponlari saklamak ! waoow dedim.Sen hala hediyedir diye kendini avutuyorsun ya.Cidden objektif bir kisi bunu okudugunda ne hissediyor bi bilsen su dakika bosanirdin emin ol.malesef sizi cok daha berbat gunler bekliyor.Esiniz bu batakliga batmis durumda ve kaybini kurtaracagini saniyor.Dost,aci soyler.Bilmelisin bunlari.Makbuzlari neden gostermiyor?Bir de meshur acindirmalari olmaz mi?"sen bana guvenmiyor musun" , yedigi haltlar daglari asmis , guvenden de bahsedebiliyorlar.Kadinlarin bu kadar aptal ve beyinsiz yerine konmalarina tahammul edemiyorum.gozlerinizi 4 acin ve uyanik olun.haciz memurlarinin uykusundan uyandirdigi kadinlardan olmayin.Oyle tanidiklarim da var.psikolojik tedavi goruyorlar.kendinizi bir an once kurtarin.Intihar edecekse zaten buyuk oynar , kaybeder ve intihar eder.Buna siz engel olamazsiniz.Cunku bu adamin tutkusu kumar , siz degilsiniz.

Bir Kumarci kızı ve kardeşi olarak tek tavsiyem arkaniza bile bakmadan kaçın. Duzelmezler, ne iflah olur ne de iflah ederler.

Ama bunu nasıl kanıtlarım nasıl ortya cıkmadan boşanırım buda var pskolojik tedavi işe yararmı ki

dikkatli ol eğer devam ediyorsa bi çaresine bakmalisin çocuğumu da alıp giderim gibisinden tehdit et benim esimde oynuyordu seni çok iyi anlıyorum çok şükür birakti hala borç oduyoruz ama

dikkatli ol eğer devam ediyorsa bi çaresine bakmalisin çocuğumu da alıp giderim gibisinden tehdit et benim esimde oynuyordu seni çok iyi anlıyorum çok şükür birakti hala borç oduyoruz ama
Bıraksa artık razıyım borc ödemeye

120 binlik nasıl iddia oynamış . Nasıl gözü kararmışta o kadar borç yapmış. Sizin ve çocuğunuzun rızkını yemiş. Kumardan hiç bir farkı yok işin peşini bırakmayın

İddaa , at yarışına karşı değilim , ama evin rızkını, çocuklarının rızkını yediriyorsa çok yanlış .

Eğer gerçekten dediğiniz meblada kaybettiyse kesinlikle çözüm bulun teraphi veya boşanma .

Asla akıllanmaz çünkü bu derecede oynayanlar .

empati yapıyorum oraya hediyeyi saklamış olsaydım ve karım beni oraya kupon saklamakla itham etse o hediyeyi alır aha kadın al bak hediyeydi işte diye hediyeyi yüzüne atardım, erkekler haklı çıkacakları her durumu kullanmayı çok iyi bilirler maalesef, oraya sakladığı hediye değildi eminim. boşanın ya da boşanmayın diyemem ama çoook yüklü bir miktar kaybetmiş, tedavi olması için destek olun ama önce bir sorun olduğunu kabullenmesi lazım. aileyi devreye sokmalısınız bence.

her şey ortada hala nasıl öğrenirim diyosunuz
öğrenmeye niyetiniz yok sizin
anlamaya doğrusu

Konu sahibi zaten oynadığını biliyor .Nasıl vazgeçirebileceğini soruyor .Belli ki güveni zedelenmiş,haklı da .Fakat boşanmak değil,çözüm üretmenin derdinde.Belli ki kocasından çekiniyor,herşeyi açık açık soramıyor.Boşanmak kolay fakat eşi düzelmiş olsa çocuğunu babasından ayırdığıyla kalacak.Bence bu işi kv ve kp ile ortak aşabilirsiniz.Eşinizle kp arası nasıl.Onlardan çekinir mi.o kontrol altında tutsa.

Bend
Bende o hareketi beklemiştim hediyeysede alır çarpardım ben olsam ama haklı cıktım

Maalesef cok fazla.etkilerinn olacağını düşünmüyorum boşanmak kolay fakat cocuğum aile kavramını bilemicek anne babasının hatasının kurbanı olacak anne babasnı yan yana mutlu göremicek o eksiklikle büyüyecek

Ya ufak meblaglarda idda ben bile oynuyorum hatta konu basligini okuyunca espri yapacaktim fakat içeriğini okumak gözlerimi pörtletmeye yetti 120 binlira nasil iddaya yatirilir yaaa

Evet arkadaşlar tekrar oynamış irirafta bulundu zaten 120 binn 40binini kayınpeder ödedi benm ziynetlerim bizim ödeyeceğimiz miktar 62 bindi şimdi yine oldu 88 bin yani kasımda tekrar başlamış ve bu yana 24 bin oynamış kaybettiğinn hırsna hırs yaptığı içinde kaybetmişmil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…