- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi Serap belemir
-
ne yapmayı düşünüyorsunuzEvet arkadaşlar tekrar oynamış irirafta bulundu zaten 120 binn 40binini kayınpeder ödedi benm ziynetlerim bizim ödeyeceğimiz miktar 62 bindi şimdi yine oldu 88 bin yani kasımda tekrar başlamış ve bu yana 24 bin oynamış kaybettiğinn hırsna hırs yaptığı içinde kaybetmişmil
Evet arkadaşlar tekrar oynamış irirafta bulundu zaten 120 binn 40binini kayınpeder ödedi benm ziynetlerim bizim ödeyeceğimiz miktar 62 bindi şimdi yine oldu 88 bin yani kasımda tekrar başlamış ve bu yana 24 bin oynamış kaybettiğinn hırsna hırs yaptığı içinde kaybetmişmil
Evet arkadaşlar tekrar oynamış irirafta bulundu zaten 120 binn 40binini kayınpeder ödedi benm ziynetlerim bizim ödeyeceğimiz miktar 62 bindi şimdi yine oldu 88 bin yani kasımda tekrar başlamış ve bu yana 24 bin oynamış kaybettiğinn hırsna hırs yaptığı içinde kaybetmişmil
Hepsine baktım ödendi görünüyor demekki çakmasam dedipiniz gibiYuh be yuh borca borç eklemiş, 120 bin kaybetmiş daha da akıllanmamış, iflahta olmaz malesef. Şüphelenip bastırmasanız borç dağları aşacaktı demek.
Hep bir bahane vardır zaten oynamak için. Banka ödemelerinizi kontrol edin muhtemelen kredi de yatmamıştır.
Yazık ki düzelmez , sizi tükettiğiyle kalır
Yol yakınken kurtarın kendinizi
Onun için sanki bir ben cok kötü haldeyim lütfen beni bırakma benden desteğini çekme çekersen iyi olmaz sizden ayrılmak istemiyorum herşeyimi bil senden saklamıcam bir daha hiç birşey sözler yeminler yine boşluğa düştüm o kadar borcu boşu boşuna ödemek mahvediyor beni yerine koymak için hırslandım diyor bu nasıl bişeydir aklımı kaybetmek üzereyimBu saçmalığa ayda 24 bin yedirmek mümkünse bir ev parasını kaybedenlere şaşırmamak lazımmış
Çok üzüldüm cidden.
EvetKaybettiklerini kazanmaya çalışıyor galiba. Çok yazık
Bilmiyorum ne yapacağımı üstelik bahsettiği bir yöntem var onu denicem senn gözlernn önünde söz diyor ondan kazandığımızı borca yatırcaz diyor şimdiye kadar hep hırstan kaybettim diyor aklımı kaybedicemne yapmayı düşünüyorsunuz
Beni cok sevdğini kaybetmek istemediğini cok üzüldüğünü ben gidersem yıkılacagnı iyi olmıcagını söylüypr kızlar bir taraftan bebeğim off ne yapmalıyım nasl bir yol izlemliyim bilemiyorum gitsem dönüşü olmıcak eşim eminimki farklı şeyler yapar
birsürü çemkirecektim yine boşanıcam deyip yumurta kapıya gelince kıvıranlardansınız diye ama şu mesajları okudumOnun için sanki bir ben cok kötü haldeyim lütfen beni bırakma benden desteğini çekme çekersen iyi olmaz sizden ayrılmak istemiyorum herşeyimi bil senden saklamıcam bir daha hiç birşey sözler yeminler yine boşluğa düştüm o kadar borcu boşu boşuna ödemek mahvediyor beni yerine koymak için hırslandım diyor bu nasıl bişeydir aklımı kaybetmek üzereyim
yarın da diyecek ki sen biliyordun benim oynadığımıBeni cok sevdğini kaybetmek istemediğini cok üzüldüğünü ben gidersem yıkılacagnı iyi olmıcagını söylüypr kızlar bir taraftan bebeğim off ne yapmalıyım nasl bir yol izlemliyim bilemiyorum gitsem dönüşü olmıcak eşim eminimki farklı şeyler yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?