evlenmeden önce 1 defa iş değiştirdi çalışmayı çok seven biriydi ama şimdi evlilik yükü ağır geliyo galiba işine geldiği zaman calıştırmak istiyo ama ben de calısmadım kendi 3 ay evde yattı bana ne ben adam beslemeye mi evlendim
evlenmeden önce 1 defa iş değiştirdi çalışmayı çok seven biriydi ama şimdi evlilik yükü ağır geliyo galiba işine geldiği zaman calıştırmak istiyo ama ben de calısmadım kendi 3 ay evde yattı bana ne ben adam beslemeye mi evlendim
Ne garip adam kadın beslemeye evlenmiş desenize...
Çok tuhaf bir düşünce yapısı
eşim 2 aya bir iş değiştiriyor ve biz daha 10 aylık evliyiz beni de çalıştırmıyo ne yapmam gerek bilemiyorum artık
Eşiniz garip siz ondan garip ikinizde çalışmayın aç gezin o zaman . En basiti düzgün bir işiniz olsaydı böyle sorumsuz bir adamı çekmek zorunda kalmazdınız ama neme lazım adam mı besleyeceksiniz siz.
bazen insanlar evlendikten sonra farklı bir psikolojiye girerler, eskiden tek olduklarından şimdiki hallerini yadırgarlar. işiniz kolay demiyorum ancak dar bir düşünce ile olayın üstüne giderseniz sonuçlar hiç hoş olmayacaktır. eşinizle konuşmayı deneyin, illa ki bir yerden konu açılacaktır ve siz de artık karşınızdakinin eşiniz olduğunu, birlikte bir yola çıktığınızı kabullenin olur mu?
sizin yazdıklarınızdan ikinizinde çok bilinçli olmadığını hissettim.
eşinizinki tuhaf bir mantık ama sizinkide ondan aşağı kalmıyor.
çıkarlar bu kadar açıkça dillendirilince evliliğin kutsallığı kayboluyor.
ne çıkar gördünüz bu anlattıklarımdan???
Rabbim herkesin rızkını verir tabiki de çabayla bu rızkın az mı cok mu oldugunu siz belirlersiniz merak etmeyin kimse ac kalmaz kocam olmasa da ailem var benim dışardan konuşması herkese kolay gelir siz bir de onu yaşayıp çekene bi sorun elinden gelse beni evden dışarı çıkarmıycak çalışmak lafını duydugu anda deliriyo ama kendi işsiz olunca aylarca evde kalesiz bi şekilde yatınca beni çalıştırmak istiyo hangi kadın kabul ederki böle bi durumu ben edemem bu kesin hem ev işi yap çıkardıgı çorabı bile etrafa dagıtsın her an arkasını topla bi de o evde yatsın ben dışarda çalışayım peh ben o yapıda bir kadın değilim siz öyleyseniz bilemiyorum....
''bana ne ben adam beslemeye mi evlendim''...?
eşiniz sorumluluklarınızı bilmiyor bu aşikar.
fakat sizin verdiğiniz cevapta çok normal değil.
alır karşınıza konuşursunuz,
verdiğiniz tepkiler eşinizin tutumundan çok da farklı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?