Eşim yoğun bakımda

Lut_ran

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
3.621
4.098
333
Merhaba arkadaşlar
Uyuyamıyorum.Eşim dün birden bire başımda çok ağrı var dedi. Sonra üşüme soğuk terleme istifra. Bugün koroner yoğun bakım ünitesine aldılar. Emar çekildi yarın sabah öğreneceğim inşallah. Pıhtı atması olabilir dedi dr. Peki soğuk soğuk terleme, mide bulantısı,istifra. Bu da mı beyinle pıhtıyla ilgili sizce? Yarın dra soracağım. Refakatçi kabul edilmiyor. Ziyaret saatlerinde görebiliyorum. Kalbim sıkışıyor gözlerim yandı ağlamaktan küçük bir oğlumuz var. Kimsemiz yok. Oğlumla tek başınayız. Allahım eşimi bize bağışlasın.

***Son durum hakkında sayfa 12 ve 15 de bilgi verdim arkadaşlar çok sağolun

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun tez zamanda sağlıkla çıksın insallah benim annemde o serviste yatmıştı zamanında
Allah size ve çocuğuna bağışlasın

Rabbim sifa versin Şafi adiyla .sana ve ogluna bagislasin.uzulme rabbim sana yardim eder Insallah.cok uzuldum

Allah tez elden şifa versin. Bilgim yok maalesef. Şu an kendinde mi peki?

Allah acil şifalar versin, eşinizi size ve oğlunuza bağışlasın. Pıhtı atmasında felç gibi durumlar oluyor diye biliyorum. Bana şikayetleri tansiyon yükselmesi gibi geldi bir yakınım yaşamıştı bu şekilde. Yoğun bakım ünitesine takip için almışlardır, söz konusu beyin olduğu için ne olur ne olmaz diye. Dualarım sizinle olacak.

Saydığınız belirtilerin hepsi pıhtıdan olabilir. Allah’ım şifa versin ve yardımcınız olsun.

Cooooook gecmis olsun Allah acil sifalar versin ins evladiniza ve size bagslasn ama guclu durun bide hep olumlu dusunun olumlu olsn inssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…