- Emoji Skoru
- 34.171
- Puanlar
- 748
Düzeldi çok şükür Rabbim ayırmasın. Destekleriniz için ve buraya yazdığınız bir kelimeye, bir duanıza minnettarım arkadaşlar sağolun.Allah tez elden şifa versin. Bilgim yok maalesef. Şu an kendinde mi peki?
Çıktı 21gün sonunda.buraya yazamadım Allahım dualarımı duydu. Kimseye dermansız dert vermesin Rabbim. Şükürler olsun sağolun@Lut_ran nasıl oldu eşiniz hastaneden çıktınız mı siz nasılsınız?
Ay çok sevindim yemin ederim. Bir omur sağlıkla huzurla birlikte yaşayın inşallah.Düzeldi çok şükür Rabbim ayırmasın. Destekleriniz için ve buraya yazdığınız bir kelimeye, bir duanıza minnettarım arkadaşlar sağolun.
Çok çok sağolun sizde hep huzurla yaşayın dilerimAy çok sevindim yemin ederim. Bir omur sağlıkla huzurla birlikte yaşayın inşallah.
listeria monocytogenes bakterinin adı. Süt ve süt ürünleri, buzdolabında bekletilen yiyecek ,dışarıdan yenilen bir yemek ya da herhangi birşeyden bulaşır ve beyin zarı iltihabı bakteriyel menenjite neden olurmuş.@Lut_ran Allah bir daha böyle hastalıklarla sınamaz inşallah
Süt ürünlerinden bulaşan bi bakterinin sebep olduğunu yazmışsınız. Eşinizin hangi süt ürününü tüketmiş bilginiz var mı?