eşim yumruk attı...

siyahinmatemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
355
2
46
Konya
slm arkadaşlar..ben 2 aylık evliyim...eşimle bi takım problemlerimiz oldu bugüne kadar...ama hep alttan alıp sustum..dün gece hiç yoktan çıldırdı ve yumruk attı bana..dudagım patladı ve şiş şu anda...akşam eve gelmesini istemiyorum...Babamın evine de gitmedim..napacagımı şaşırdım...gitsem mi kalsam mı bilemedim....arkadaşm falan da yok kimseyle böyle bişeyi payalaşck kadar yakın...yardım edin nolur...çok kötüyüm..geceden beri ağlıyorum.migrenim tuttu..intiharı bile düşünüyorum..sevenlerimi üzmek istemediğim için yapamıyorum..nolur yardım edin..nolurrr

Son düzenleme:

Erkeğe vurur gibi yumruk mu attı? Neydi bu kadar gözünü döndüren Allah aşkına?

Nefret ediyorum şiddeti marifet gibi gören erkeklerden!

Çok zor bi durum geçmiş olsun bence iyi düşün taşın ailene duyurduğun zaman iş ciddiye biner hiç bi baba kızını döven damada ii yapmışsın demez eğer barışmak gibi bi durum olcaksa hiç gitme ama bi daha sana vurmayacağından eminsen yani ben olsam öyle yapardım. bi daha olmayacağına ikna olmam gerekirdi.

Son düzenleme:
Canim benim öncelikle sacma sapan fikirleri aklindan cikar, sana yumruk atmasinda ki asil sebep nedir? Gerci her ne sebeple olursa olsun yaptigi davranisin affedilir bir yani yok.. Eger ki ailenin yaninda olup seni destekleyecegine inaniyorsan bence ailenin yanina git, yaptigi bu cirkin davranis karsisinda sessiz kalirsan ilerleyen zamanda ayni durumla karsi karsiya kalma olasiligin yüksektir... Esini seviyorsan ve hayatina esin ile devam etmeyi düsünüyorsan en azindan biraz gözünü korkut ki bir daha sana el kaldirmaya cesaret edemesin..

ben olsam önce karakola giderim patlak dudağımı gösteririm şikayetçi olurum sonra da babamın evine giderim.
yok öyle yağma

Çok üzüldüm inan ne diyeceğimi bilemedim.. Siz daha çok yenisiniz bu ne öfke ne hırs bu. eğer yanlış anlamazsan ve özel değilse neden böyle bir şey yaptı merak ettim mesele neydi. Yani sebep ne olursa olsun yaptığının bir açıklaması yok. Allah akıl versin bu tip insanlara..

annenin evine git annende azcık gözüksün ...annene saygısı varsa tabi....kimseye söyleyemiyorum dersen ...annemdeyim canım sıkkın sende gelme dersin ....utancından kimseye söyleyemezsinde ....asıl utanması gerekende o tabi ama ....yakın zamanda böyle bir olay duydum ...kocası kadını azcık hırpalamış bide bir kaç tokat patlattım diye anlatıyormuş marifet ya ...anası da kibirleniyor sanki oğlu iyi bir nane işlemişte ....cahil işte ...ben annene git derim ...birazda gözünü korkut babam çok kızgın buraya gelme falan diye sen kocanı tanmırsın ne söyleyeceğibi düşün ....ama evde onun gelmesin i bekleme bence ...

Sessiz kalma kardeşim,muhakkak ailene haber ver bir büyüğün ya da bir akrabanla karakola git ve eşinden şikayetçi ol.Yapmazsan inan devamı gelecekdir.

Tekrar düşündüm de ailenin bilmesi hoş bir durum değil evet çünkü belki 1 hafta belki 1 ay sonra sen bu olayı unutacaksın ama ailen hiç unutmayacak biricik kızlarına zarar veren üzen bir damat olarak adlandıracaklar onu ama şöyle bir durumda var, eğer ki bunu ailene söylemezsen sahipsiz arkasız bir kadın imajı verirsin ve daha çok yumruk atar. Bence eğer durum senin çözebileceğin şekilde değilse toplan ve ailenin yanına git azıcık korksun seni arkasız sahipsiz zannetmesin. Aile bireylerinden kimin sözü geçer ona bilmiyorum ama o kişiyle muhattap olsun bundan sonra. yok öyle yağma, yumruk at dudağını patlat sonra eve gel öp kokla özür dile oda seni affetsin...

Darp raporu al ve esine soyle
bunu kabul edemeyecegini
iki aylik evlilikte boyle basladiysa sonunu dusunemedigini
guclu ol alttan alma derim
belki aglayacak af dileyecek guzel sozler soyleyecek
bu seni yumusattigi an bilki devami gelecek
iyi bir ders lazim ona

Bende şiddetin arkası gelir diye düşünenlerdenim. Bunu saklamakla iyi bir şey yapmıyorsunuz. Darp raporu alıp, ailenize de durumu bildirin. Ama şöyle bir durum var ki , rapordu hastaneydi, aileydi derken iş büyür ve bir daha bir araya gelme şansı olmaz. Ben boşanmam bu evlilik yürüsün diyorsanız hiç bu işlere kalkışmayın. Ama en azından aileniz ve onun ailesi bu durumu bilsin derim. Bu durumda her kadın farklı düşünüyor, kimi düzelir evliliğim devam etsin diyor. Kimi böyle gider boşanayım diyor. Bu sizin seçiminiz, benim kini sorarsanız daha iki ay olmuş çoluk çocuk yokken yolunuza gidin. Çünkü şiddet artarak devam eden bir davranış. Siz sineye çektikçe o kendini güçlü görecek. Neden oldu diye sormuyorum çünkü sebep ne olursa olsun insan eşine vurmamalı. Bana vuran bir adamla bir daha aynı yastığa baş koyamam diye düşünüyorum. Umarım kolay atlatırsınız bu travmayı.

özür dilerim arkadaşlar..verdiğiniz cvplar ı hatta konuyu bulamadıgım için cvp yazamadım...arkadaşlarım bizde kaldılar diye kavga çıkardı..sonra yumruk attı..akşam eve gelmesini bile istemiyorum...dahası umrunda bile olmadı..özür bile dilemedi..nişanlıyken hiç kıyamazdı bana...çok kötüyüm...annmlere gitsem bırakmazlar biliyorum hele ki vurdugunu bilseler...eşiminde beni bırakacagını sanmıyorum..gitsem eminim ikna etmeye çalışack..kafam çok karışık..

Gidip hastaneden darp raporu al.Bilsin senin saf olmadığını.Madem seviyorsun öyle gözüküyorki yanında olmaya devam edeceskin ki senin durumun gerçekten zor.

Aileni şimdilik katma ama ona imalarda bulun annem gelse bu halimi görse beni burda bırakmaz yaptıgını görüyormusun deyip üste çık ve kendini güçlü göster...En azından yapabilceğin en iyi şey şimdilik bu.Aciz güçsüz görmesin seni.

şunu hiç bi zaman unutma şiddet asla saklanmamalı arkadaşım korkma gereğini yap bırak o korksun neden onun ekmeğine yağ sürüyorsun
git ailenede söyle şimdi sesini çıkarmazsan ilerde pişman olursun 2.cisini yaptığında ailene söylersen o zaman sana kızarlar ndn ilkinde söylemedn die bu sefer eşinde derki suçluyduda ondan lütfen bunu saklama ailenle yada fikirlerine güvendiğin biriyle görüş gerekirse ailenin yannda kal süründür onu

sevdiğime bile emin değilim aslında...ben cabuk etkilenirim olaylardan...yarın gitcem büyük ihtimal anneme..ama korkuyorum da rahatsız ederse falan diye...

çok zor Allah yardımcın olsun ancak,ailen ile bu konuyu konuş,şuan bir şey yapmasınlar bilmiyor gibi davransınlar hatta,ama ikincisi olursa o zaman ayrıl,çocuk olduğunda bu daha zor

çok zor Allah yardımcın olsun ancak,ailen ile bu konuyu konuş,şuan bir şey yapmasınlar bilmiyor gibi davransınlar hatta,ama ikincisi olursa o zaman ayrıl,çocuk olduğunda bu daha zor

bilmiyor gibi davranmazlar...gittigmde yüzümü gördükleri an babamı,kardeşimi zaptedemem...kötü şeyler olsun istemiyorum...belki evi terkederim ama vurdugunu söylermiyim bilemiyorum...sırf olay çıkmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…