- Konu Sahibi siyahinmatemi
-
slm arkadaşlar..ben 2 aylık evliyim...eşimle bi takım problemlerimiz oldu bugüne kadar...ama hep alttan alıp sustum..dün gece hiç yoktan çıldırdı ve yumruk attı bana..dudagım patladı ve şiş şu anda...akşam eve gelmesini istemiyorum...Babamın evine de gitmedim..napacagımı şaşırdım...gitsem mi kalsam mı bilemedim....arkadaşm falan da yok kimseyle böyle bişeyi payalaşck kadar yakın...yardım edin nolur...çok kötüyüm..geceden beri ağlıyorum.migrenim tuttu..intiharı bile düşünüyorum..sevenlerimi üzmek istemediğim için yapamıyorum..nolur yardım edin..nolurrr
slm arkadaşlar..ben 2 aylık evliyim...eşimle bi takım problemlerimiz oldu bugüne kadar...ama hep alttan alıp sustum..dün gece hiç yoktan çıldırdı ve yumruk attı bana..dudagım patladı ve şiş şu anda...akşam eve gelmesini istemiyorum...Babamın evine de gitmedim..napacagımı şaşırdım...gitsem mi kalsam mı bilemedim....arkadaşm falan da yok kimseyle böyle bişeyi payalaşck kadar yakın...yardım edin nolur...çok kötüyüm..geceden beri ağlıyorum.migrenim tuttu..intiharı bile düşünüyorum..sevenlerimi üzmek istemediğim için yapamıyorum..nolur yardım edin..nolurrr
özür dilerim arkadaşlar..verdiğiniz cvplar ı hatta konuyu bulamadıgım için cvp yazamadım...arkadaşlarım bizde kaldılar diye kavga çıkardı..sonra yumruk attı..akşam eve gelmesini bile istemiyorum...dahası umrunda bile olmadı..özür bile dilemedi..nişanlıyken hiç kıyamazdı bana...çok kötüyüm...annmlere gitsem bırakmazlar biliyorum hele ki vurdugunu bilseler...eşiminde beni bırakacagını sanmıyorum..gitsem eminim ikna etmeye çalışack..kafam çok karışık..
çok zor Allah yardımcın olsun ancak,ailen ile bu konuyu konuş,şuan bir şey yapmasınlar bilmiyor gibi davransınlar hatta,ama ikincisi olursa o zaman ayrıl,çocuk olduğunda bu daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?