Yaşadığın çok kötü ve sende psikolojik bir travmaya da neden olacak bir olay.Evliliğin daha 2.ayında bir erkeğin böyle bir tepki vermesi gelecek günlerde de aynı tepkiyi verebilceği düşüncesini uyandırıyor bende.Evliliğin ilk 6 ayı 2 taraf içinde alışma süreci gibi bence.En büyük tartışmaların,kavgaların,üzülüp ağlamaların da ilk 6 ayda olduğunu dşünüyorum.Ama sorun ne olursa olsun konuşmak gerekiyor.Sen yaşadığın bu olay içini kanatsa da yine hep başkalarını düşünüyorsun.Aileni,eşini...
Ailenin öğrenirse eğer ; Evet üzüleceklerdir ama sana sahip çıktıklarını da göstereceklerdir.Eşin bu durumu iki güzel söz bir gülüş ile atlatırsa eğer özrü bu şekilde olursa bu olayın devamı gelir.Ailene gittiğin takdir de tekrar eve dönersen bu kez de en ufak bir tartışmanda bunu başına kalkar,hadi git yine babana söyle der gibi... Karar senin,iki ucu da b.klu değnek arkadaşım.
Ben böyle bir olay yaşasam ailem çok uzakta olduğu için gidemezdim.Günlerce konuşmaz,yemek filan yapmazdım.Aynı oda da bile oturmazdım.Günlerce ağlardım heralde.Eşim zaten bu psikolojiyi yaşayınca bir daha yapmazdı.
Sende iyi düşün,ölç tart....