- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi siyahinmatemi
-
sessiz kalma kardeşim,muhakkak ailene haber ver bir büyüğün ya da bir akrabanla karakola git ve eşinden şikayetçi ol.yapmazsan inan devamı gelecekdir.
bilmiyor gibi davranmazlar...gittigmde yüzümü gördükleri an babamı,kardeşimi zaptedemem...kötü şeyler olsun istemiyorum...belki evi terkederim ama vurdugunu söylermiyim bilemiyorum...sırf olay çıkmasın diye.
slm arkadaşlar..ben 2 aylık evliyim...eşimle bi takım problemlerimiz oldu bugüne kadar...ama hep alttan alıp sustum..dün gece hiç yoktan çıldırdı ve yumruk attı bana..dudagım patladı ve şiş şu anda...akşam eve gelmesini istemiyorum...Babamın evine de gitmedim..napacagımı şaşırdım...gitsem mi kalsam mı bilemedim....arkadaşm falan da yok kimseyle böyle bişeyi payalaşck kadar yakın...yardım edin nolur...çok kötüyüm..geceden beri ağlıyorum.migrenim tuttu..intiharı bile düşünüyorum..sevenlerimi üzmek istemediğim için yapamıyorum..nolur yardım edin..nolurrr
evi terketmeyi düşünmüyorsan polise gitme sakın.
sonuçta karakola gittikten sonra yine eve döneceksin, bu sefer eşin iyice zıvanadan çıkarsa ne olacak?
bir de "rapor al kendini güçlü göster" diye bir şey yok.
evi terkedemediğin kesinleştiği an güçsüzlüğünü ispatlıyorsun.
seviyorum diye birşey de yok. sevmediğini, artık böyle bi olaydan sonra sevgi falan kalmayacağını sen de biliyorsun, biz de biliyoruz.
evli kadınlar genelde boşanma-düzen yıkma gibi şeyleri göze alamadıkları için kendilerini "ama seviyorum" diye telkin ederler, içlerinin yanmasına rağmen. seninki de şu anda bu.
Sessiz kalma kardeşim,muhakkak ailene haber ver bir büyüğün ya da bir akrabanla karakola git ve eşinden şikayetçi ol.Yapmazsan inan devamı gelecekdir.
peki sen ne yaptın??
böyle sakin sakin durabildin mi??
onun kafasını patlatmadın mı??
kadın kadına yumruk atmıyor ki. karşındaki bir erkek öyle bi geçiriyorki sana dudağın patlıyor ve sen 2 aylık evlisin henüz şaşırırsın kalırsın kaskatı kesilirsin korkarsın yapacaklarından ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?