Muhtemelen gidecegi yerde tum erkek calisanlar bir arada lojman gibi bir yerde kalacaktir. Siz gitseniz eve cikmasi lazim bu da tek maasla imkansiz orada. Birkac arkadasim ummanda birkaci da iranda calisiyor muhendis olarak. Nefes almaya mecalleri yok,akliniza baska bir sey gelmesin napilir zaten arabistanda.Arabistan'a gidiyor oranın şartlarını bilmiyoruz ilerde belki ama nasıl olur bilmiyorum
İnşallah cok sağolun bende Arabistan olduğu için fazla sesimi cıkartmıyorum ama içim içimi yiyor Bi yandan düşünüyorum böyle e vlilşkmi olur diye ama hayat işteArabistana tek gitmesi daha uygun. Maalesef oranın ortam ve kanunları bizlere göre değil. Kıskancım diyince Avrupa ülkelerinden birine gidiyor sandım. İçin rahat olsun. Yapacak olan adam eve giriş çıkış saati belli olsa yine yapar. Allah kavuştursun. Tez zamanda borcunuzu ödeyebilin inşallah.
Arabistan'a gidiyor oranın şartlarını bilmiyoruz ilerde belki ama nasıl olur bilmiyorum
Allah kavuştursun... Ne kadar kalacak orada?Selam arkadaşlar hayırlı günler hepinize ben bugünlerde cok kötüyüm eşim yurt dışına çalışmaya gidiyor içim içimi yiyor eşime belli etmiyorum ama o yokken sürekli ağlıyorum geceleri uyuyamıyorum 10güne kadar gidecek bugün istifasını verdi borcumuz çok olamasa gitme derim ama burdayken ödeyebilme imkanımız yok ben çalışıyordum cıkarttılar cocuğum var 4 yasında ama biraz problemli Bi çocuk bakıcıyada bırakamıyorum zaten bulunduğum yerde iş imkanda yok anlayacağınız gitmesi lazım ama ben cok kıskanç biriyim bide etrafımdakiler oradan birini bulur eder diye şakasına bile söyleseler deliriyorum napacm bilmiyorum
İnşaat için gidiyorsa bir prefabrik yapıda bir sürü erkek işçi bir arada kalıyor. Dil de bilmiyorsa yabancı olduğu da belli tipinden, zorlanmaz inşallah. Bir tanıdığımın eşi de orada.İnşallah cok sağolun bende Arabistan olduğu için fazla sesimi cıkartmıyorum ama içim içimi yiyor Bi yandan düşünüyorum böyle e vlilşkmi olur diye ama hayat işte
Evet çalışma saatleri 12 saatmiş benim eşim işçi olarak gidiyor mühendis falan değil maden varmış orada önceden bulunduğumuz yerde de yapmıştı o işi oyuzden dün akşam internettem Bi haber okudum Arabistan da çarşaf gıyme zorunluluğu kalkıyor falan yazıyordu birde etrafımdakiler Arap kadınları çok güzeldir falan diye konuşuyorlar off orası ayrı bir dert özlem ayrı bir dert teşekkürler yorumunuz içinMuhtemelen gidecegi yerde tum erkek calisanlar bir arada lojman gibi bir yerde kalacaktir. Siz gitseniz eve cikmasi lazim bu da tek maasla imkansiz orada. Birkac arkadasim ummanda birkaci da iranda calisiyor muhendis olarak. Nefes almaya mecalleri yok,akliniza baska bir sey gelmesin napilir zaten arabistanda.
Eşim 5sene kalırım diyor ev alırız borçları bitirince diyor her 2buçuk ayda 15gün Türkiye izini varAllah kavuştursun... Ne kadar kalacak orada?
Hic uzulmeyin herkes bir arada kaliyor orada muhendis veya isci hic fark etmez. Calisma kosullari agir ve hayat pahali. Kazandigini borcuna yatirir esiniz anca. Hayirlisi olsun insallahEvet çalışma saatleri 12 saatmiş benim eşim işçi olarak gidiyor mühendis falan değil maden varmış orada önceden bulunduğumuz yerde de yapmıştı o işi oyuzden dün akşam internettem Bi haber okudum Arabistan da çarşaf gıyme zorunluluğu kalkıyor falan yazıyordu birde etrafımdakiler Arap kadınları çok güzeldir falan diye konuşuyorlar off orası ayrı bir dert özlem ayrı bir dert teşekkürler yorumunuz için
Evet bir sürü erkek işçi dil bilmiyorİnşaat için gidiyorsa bir prefabrik yapıda bir sürü erkek işçi bir arada kalıyor. Dil de bilmiyorsa yabancı olduğu da belli tipinden, zorlanmaz inşallah. Bir tanıdığımın eşi de orada.
üzülerek açık konuşacağım..çevremde bu şekilde giden 2 kişi var..bir tanesi boşandı..diğeride göz göre göre orda biriyle görüşüyor..bu senin eşinde yapacak diye söylemiyorum..ama uzun süre bir ayrılıksa bence gitmesin yada sende git..aile birliği bozuluyor böyle..sık sık gidip gelme olmuyor haliyle..boşa dememişler gözden ırak olan gönülden de ırak olur diye..zaten çocuğun kreşe gidebilir..sende işe gir..inan ki herkesin borcu var..
zor canım ya , belki sen gidersin oraya.. senin burda çalışma imkanın yok dimi ? ikiniz bir olursanız belki daha hızlı biter borçlarEşim 5sene kalırım diyor ev alırız borçları bitirince diyor her 2buçuk ayda 15gün Türkiye izini var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?