Aralarda gelirse 2 yıl yine dayanilabilir bir süre.Etrafta aile üyemiz varsa gene bir şekilde idare ediyorsunuz.Denizci esiyim.Etrafimda seyirden dönüp gemide 3 gün nöbet tutup tekrar göreve giden çok kişi var,bir sekilde başa çıkılıyor.Ama çocuklar dayanamıyor söyleyeyim.Kizim 2.5 yaşındaydı oyun parkında bir adama "bana da bak baba" demiştiEvet 5yıl cok uzun iki yılda uzun aslına bakarsanız, koskoca 2yıl o Bi birebilsek Allahını izniyle
Aralarda gelirse 2 yıl yine dayanilabilir bir süre.Etrafta aile üyemiz varsa gene bir şekilde idare ediyorsunuz.Denizci esiyim.Etrafimda seyirden dönüp gemide 3 gün nöbet tutup tekrar göreve giden çok kişi var,bir sekilde başa çıkılıyor.Ama çocuklar dayanamıyor söyleyeyim.Kizim 2.5 yaşındaydı oyun parkında bir adama "bana da bak baba" demişti
Off evet benim oğlumda akşam olunca babam nerede kaldı diyor çok zor olacakAralarda gelirse 2 yıl yine dayanilabilir bir süre.Etrafta aile üyemiz varsa gene bir şekilde idare ediyorsunuz.Denizci esiyim.Etrafimda seyirden dönüp gemide 3 gün nöbet tutup tekrar göreve giden çok kişi var,bir sekilde başa çıkılıyor.Ama çocuklar dayanamıyor söyleyeyim.Kizim 2.5 yaşındaydı oyun parkında bir adama "bana da bak baba" demişti
İki kere oldu bu.Birinde askeri ortamdaydim ...bu durumları kendisi de yaşamış bir babaydi ve kızıma "sana da bakıyorum birtanem" demişti.Sivil ortamda ki olanda adam açıklama yapmamı dinlemeden çocuğunu alıp parktan ayrildi
Evet çalışma saatleri 12 saatmiş benim eşim işçi olarak gidiyor mühendis falan değil maden varmış orada önceden bulunduğumuz yerde de yapmıştı o işi oyuzden dün akşam internettem Bi haber okudum Arabistan da çarşaf gıyme zorunluluğu kalkıyor falan yazıyordu birde etrafımdakiler Arap kadınları çok güzeldir falan diye konuşuyorlar off orası ayrı bir dert özlem ayrı bir dert teşekkürler yorumunuz için
Amin inşallahKarısını aldatacak adam, şehiriçinde de yapar..
Uzak olması neden değil aldatması için..
Allah şaşırtmasın diye dua edin..
Allah kavuştursun ne diyelim..borçlarınızı ödeyince dönecek nasılsa.
ne kadar zaman kalacakİnşallah cok sağolun bende Arabistan olduğu için fazla sesimi cıkartmıyorum ama içim içimi yiyor Bi yandan düşünüyorum böyle e vlilşkmi olur diye ama hayat işte
Tabiiki onlarda var tabiiki çok özleyeceğim oğlum babasından ayrı kalacak bunların yanısıra insan o ihtimalide düşünüyor burda bile yazanlar var bunlarıEşim yurtdışına çalışmaya gitse;
Düzenimiz bozulacak,ayrı kalacağız,özleyeceğim,çocuğumuzu her gün göremeyecek diye üzülürdüm.
Aldatır mı acaba diye değil...
Bir adam aldatacaksa her halükarda aldatır,hele şu zamanda sanalda bile mümkünken yurtdışına çıkmayı beklemez kimse.
Dert etmeyin lütfen.
Allah bir an evvel ödeme kolaylığı nasip etsin.
Aylık gelir 9bintlye gidiyorOrada aylık geliri çok mu olacak?
Çok mu kazanılıyor. Tamamen bilmediğinden soruyorum.
5 yıl diyorsun dile kolay.
5 yıl sadık kalan kocayı bulursanız getirin heykelini dikeriz el birlik.
5 yıla izin vermeyin o kadar çok mu borcunuz5 yıl kalırım diyor ama kısmet ben borçlar bitince gelirsin diyorum ozamana cocuğum da okula başlar bende çalışırım ye düşünüyorum
Eşim de öyle diyor yapsam heryerde yaparım diyor ben neyin derdindeyim sen ne derdindesin diyorEmin olun kıskanılacak durum yok
Arabistan'a işçi olarak gidecek diyorsunuz adam 12 saat çalışsa 7/ 8 saat uyusa geri kalan kısım yemek duş ve yol :) vakti bile olsa gideceği yeri yok
Sizin asıl uzulmeniz gereken çocuktan ayrı kalacak olması aklınıza başka birşey gelmesin
Orda birini bulur diyen terbiyesize de haddini bildirin bence insanın fikri neyse zikri o . Cat diye söyleyin lafinizi
Namusuyla para kazanmaya gidiyor adam
Canınızı sıkmislar hiç üzülmeyin. Kazancınız bereketiniz bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?