Eşim yurt dışına çalışmaya gidiyor çok üzgünüm

Evet 5yıl cok uzun iki yılda uzun aslına bakarsanız, koskoca 2yıl o Bi birebilsek Allahını izniyle
Aralarda gelirse 2 yıl yine dayanilabilir bir süre.Etrafta aile üyemiz varsa gene bir şekilde idare ediyorsunuz.Denizci esiyim.Etrafimda seyirden dönüp gemide 3 gün nöbet tutup tekrar göreve giden çok kişi var,bir sekilde başa çıkılıyor.Ama çocuklar dayanamıyor söyleyeyim.Kizim 2.5 yaşındaydı oyun parkında bir adama "bana da bak baba" demişti

oyyyy

Off evet benim oğlumda akşam olunca babam nerede kaldı diyor çok zor olacak

Karısını aldatacak adam, şehiriçinde de yapar..

Uzak olması neden değil aldatması için..

Allah şaşırtmasın diye dua edin..

Allah kavuştursun ne diyelim..borçlarınızı ödeyince dönecek nasılsa.

Orada aylık geliri çok mu olacak?
Çok mu kazanılıyor. Tamamen bilmediğinden soruyorum.
5 yıl diyorsun dile kolay.
5 yıl sadık kalan kocayı bulursanız getirin heykelini dikeriz el birlik.

Arabistan'da sadece Mekke ve Medine'de başörtü zorunluluğu var.

Ayrıca Türkiye'de de güzel kadın çok önemli olan kocanın karaktersiz olup olmaması

Eşim yurtdışına çalışmaya gitse;
Düzenimiz bozulacak,ayrı kalacağız,özleyeceğim,çocuğumuzu her gün göremeyecek diye üzülürdüm.
Aldatır mı acaba diye değil...

Bir adam aldatacaksa her halükarda aldatır,hele şu zamanda sanalda bile mümkünken yurtdışına çıkmayı beklemez kimse.
Dert etmeyin lütfen.
Allah bir an evvel ödeme kolaylığı nasip etsin.

Emin olun kıskanılacak durum yok
Arabistan'a işçi olarak gidecek diyorsunuz adam 12 saat çalışsa 7/ 8 saat uyusa geri kalan kısım yemek duş ve yol :) vakti bile olsa gideceği yeri yok

Sizin asıl uzulmeniz gereken çocuktan ayrı kalacak olması aklınıza başka birşey gelmesin
Orda birini bulur diyen terbiyesize de haddini bildirin bence insanın fikri neyse zikri o . Cat diye söyleyin lafinizi
Namusuyla para kazanmaya gidiyor adam

Canınızı sıkmislar hiç üzülmeyin. Kazancınız bereketiniz bol olsun

İnşallah cok sağolun bende Arabistan olduğu için fazla sesimi cıkartmıyorum ama içim içimi yiyor Bi yandan düşünüyorum böyle e vlilşkmi olur diye ama hayat işte
ne kadar zaman kalacak
Allah sabrını verir inşallah
yapacak olan insan her türlü yapar.. içinizi ferah tutun
o oralardayken siz nerede kalacaksınız

Tabiiki onlarda var tabiiki çok özleyeceğim oğlum babasından ayrı kalacak bunların yanısıra insan o ihtimalide düşünüyor burda bile yazanlar var bunları

Yazılanlara takılıp iyice canını sıkma
Annenlerede hayret ettim destek olacaklarınıa kafanı bulandırıyorlar
Eve icra gelecek kadar borç içindeyseniz bırak gitsin
Borç bitince döner zaten
Şimdi kolay geliyor fazla kalır para biriktirirm diye düşünüyor ama bir süre sonra bunalacak
Sosyal yaşam sıfır
O 12 saat çalışma 14 den aşağı düşmez
Lojmanda kalacak zaten
Madenler Allahın dağında
İstediği yemeği yeme özgürlüğü dahi olmayacak
Barakada duş çamaşır yıkamak vs bile külfet olacak
Borç bitince gelir
Çocuğunuz okul yaşına gelmiş oluyor sende işe başlarsın
Eşin karaktersizse yapacağını burdada yapar
O yüzden söylenenlere aldanma
Şakasına bile olsa aldatır falan diyenlere cevabını ver çenelerini kapat yoksa duy düşün kur üçgeninde kafayı yersin

5 yıl kalırım diyor ama kısmet ben borçlar bitince gelirsin diyorum ozamana cocuğum da okula başlar bende çalışırım ye düşünüyorum
5 yıla izin vermeyin o kadar çok mu borcunuz
en fazla 2 sene bence de
hem ne borcu bu bu kadar sorması ayıp

Eşim de öyle diyor yapsam heryerde yaparım diyor ben neyin derdindeyim sen ne derdindesin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…