- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
Ve bu cocuk hastalanıcak okul cağı gelicek.ben de asla böyle yazmak istemem ama,
5 yıl boyunca 3 ayda bir eşini görmek,
onu geçelim hadi, 5 yıl 4 yaşında çocuk 3 ayda bir babayı görecek.
bana da hiç mantıklı gelmiyor bu işler.
konu sahibi yerinizde olsam hadi ilk bir yıl alışma ve ülkeyi tanıma dönemi olsun, sonra alır çocuğumu giderim eşimin yanına, veyahut, borçları kolaylayınca o bıraksın gelsin, ev mev de az geç oluversin.
Eşim Arnavutluga 6 ay görevli gitti.Hergun telefonda gorusemiyorduk bile....Gorev yaptığı ve kaldığı yer resmen plajdi.Ben böyle bir kıskançlık yaşamadım.Kendi kendinizi doldurup canınızı sikmayinEvet çalışma saatleri 12 saatmiş benim eşim işçi olarak gidiyor mühendis falan değil maden varmış orada önceden bulunduğumuz yerde de yapmıştı o işi oyuzden dün akşam internettem Bi haber okudum Arabistan da çarşaf gıyme zorunluluğu kalkıyor falan yazıyordu birde etrafımdakiler Arap kadınları çok güzeldir falan diye konuşuyorlar off orası ayrı bir dert özlem ayrı bir dert teşekkürler yorumunuz için
ya yanlış anlamayın da bu Suriyelilerle ilgili bir yere çok yakın çalışıyorum. erkek olsam birine bakmam yani.
mis gibi tertemiz karısı varken napsın onları??
tabi ayrı kalmak zordur orası ayrı. ama borç da çokmuş iş imkanı da yokmuş. gitsin borçları kapatsın en azından. ondan sonra asgari ücret dahi olsa eşinin yanında kalıp çalışsın.
böyle kendinizi üzüp hasta olursunuz Allah korusun. yazı çocuğunuza. hem anne hem baba olacaksınız. dik durun güçlü olun. şükür sağ hayatta. sayılı günde çabuk geçer.
Kocan gitsin az para biriktirsin 3 5 ay sonra gelsin sizi alsın hep birlikte gidin yaşayın
Arabistanda da vardır sizin gibi göçmen aileler herkes yerli değildir
İsterse başka yer olsun ama çocuğun da var sen kocandan ayrı, kocan senden ayrı, çocuğun babasından ayrı nereye kadar gider
Umrumda olmaz buradaki ailem arkadaşlarım toplarım eşyalarımı giderim
Cok sağolun evet bunları bende düşünüyorum çocuğum için dik durmam lazım sürekli ağladıkça Cocuğum da etkileniyor ama sayılı gün çok 5 sene diyor tani bu işer belli olmuyor kısmeti ne kadarsa o kadar bende kendi aklımdan diyorum borçlar bitince gel demeye başlarım baskı yaparım gel diye ozaman gelir 2 sene sonra falanya yanlış anlamayın da bu Suriyelilerle ilgili bir yere çok yakın çalışıyorum. erkek olsam birine bakmam yani.
mis gibi tertemiz karısı varken napsın onları??
tabi ayrı kalmak zordur orası ayrı. ama borç da çokmuş iş imkanı da yokmuş. gitsin borçları kapatsın en azından. ondan sonra asgari ücret dahi olsa eşinin yanında kalıp çalışsın.
böyle kendinizi üzüp hasta olursunuz Allah korusun. yazı çocuğunuza. hem anne hem baba olacaksınız. dik durun güçlü olun. şükür sağ hayatta. sayılı günde çabuk geçer.
Evet 5yıl cok uzun iki yılda uzun aslına bakarsanız, koskoca 2yıl o Bi birebilsek Allahını izniyle5 yıl çalışmak zorunda mı?bir iki yıl çalışır,borclari kapatır gelir.5 yıl uzun bir süre
Okadarda değil herhalde adam oraya borç ödemeye gidiyor burda Bi tane ailede zorlanıyorbakmaya 4kadına birde burda borçlu ödeyecek kadınlaraparamı yerecekBen isterse batalım yine göndermem çünkü ayrı olmanın ne demek oldugunu sevgililik döneminden biliyorum ki ayrı ülke bile değildi üstelik 5 sene diyorsunuz. Başka bi şehire taşının yine yurt dışına gitmesin neden tek çare orası mı
Ki orada 4 evlilik yapmak serbest galiba yani evli olsa bile başkalarıyla görüşmek bizim ülkedeki gibi kötü karşılanmaz galiba.
Onu da geçtim insan özler duramaz başka çareler düşünün
Hayır bakın tekrar okuyun ben 4 kişiyle evlenir demedim. Arabistana gidiyo kıskanmayın diyenler olmuş. 4 eş serbest oldugu için evli olsa bile biriyle görüşünce bizim ülkemizde kötü gözle bakılır ama orda serbest diyorum yani ben asıl oraya gidince kıskanırdım.Okadarda değil herhalde adam oraya borç ödemeye gidiyor burda Bi tane ailede zorlanıyorbakmaya 4kadına birde burda borçlu ödeyecek kadınlaraparamı yerecek
5 yıl kalırım diyor ama kısmet ben borçlar bitince gelirsin diyorum ozamana cocuğum da okula başlar bende çalışırım ye düşünüyorumYahu boşuna endişe ediyorsun. Şükret bence Arabistan'a gideceği için. Bizim oradaki mühendislerimiz ağlıyor. Sosyal çevrede kadınlarla birlikte olmaları zaten mümkün değil. İş yerinde de öyle. Askere gidiyor gibi düşünGüzellikle uğurla eşini. Ne kadar kalacak?
Maası oradaki Bi bankaya yatıyormuş oradan kendisi tr hesabına gönderiyormuşMaaşı zaten Tr hesabına yatacak, eline de kalmayacak. Adam yiyip içip çalışacak, öyle kötü düşünmeyin hemen Allah aşkına.
5 yıl kalırım diyor ama kısmet ben borçlar bitince gelirsin diyorum ozamana cocuğum da okula başlar bende çalışırım ye düşünüyorum
Annem gibi konuştunuzDuyum almış ordakiler kadınlar sıraya giriyormuş şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?