Eşim yurt dışına çalışmaya gidiyor çok üzgünüm

Ve bu cocuk hastalanıcak okul cağı gelicek.
Hepsinin üstesinden tek başınıza nasıl geliceksiniz.
Ve onca zaman kimde kalıcaksınız.

Eşim Arnavutluga 6 ay görevli gitti.Hergun telefonda gorusemiyorduk bile....Gorev yaptığı ve kaldığı yer resmen plajdi.Ben böyle bir kıskançlık yaşamadım.Kendi kendinizi doldurup canınızı sikmayin

Kocan gitsin az para biriktirsin 3 5 ay sonra gelsin sizi alsın hep birlikte gidin yaşayın

Arabistanda da vardır sizin gibi göçmen aileler herkes yerli değildir

İsterse başka yer olsun ama çocuğun da var sen kocandan ayrı, kocan senden ayrı, çocuğun babasından ayrı nereye kadar gider

Umrumda olmaz buradaki ailem arkadaşlarım toplarım eşyalarımı giderim

ya yanlış anlamayın da bu Suriyelilerle ilgili bir yere çok yakın çalışıyorum. erkek olsam birine bakmam yani.
mis gibi tertemiz karısı varken napsın onları??
tabi ayrı kalmak zordur orası ayrı. ama borç da çokmuş iş imkanı da yokmuş. gitsin borçları kapatsın en azından. ondan sonra asgari ücret dahi olsa eşinin yanında kalıp çalışsın.
böyle kendinizi üzüp hasta olursunuz Allah korusun. yazı çocuğunuza. hem anne hem baba olacaksınız. dik durun güçlü olun. şükür sağ hayatta. sayılı günde çabuk geçer.

Off yorumları okudukça ağlıyorum benim elimde olan bişey değil gidip gitmemesi uzun zamandır buradan haber bekliyordu 2 seneye yakın bekledi önceden arkadaşları gitti şimdi kendi gidiyor ben gitme desem yine gider biliyorum oda üzülüyor ama borcumuz çok dün eve icracılar geldi o derece o Du burda bunaldı borçlar yüzüne içkiye bile sardı Bi ara rabb nim hayırlısını versin diue ye hep dua ediyorum

o, o kadar kolay değil işte. bu platformda vardı gitmeye hazırlanan. çarşaf giyecekti kadın. düşünsene hiç örtü bilmeyen birinin çarşafla gezmesini. bak ben kapalıyım. ama oraya uyum sağlayamam. orda 2 kadının yan yana uzun uzun konuşması bile yasak. kadınların dışarıda yemek yemesi yasak. yasak olamayan yerde de peçenin üstünden zar zor yiyorlar. bunlar daha en basiti.

5 yıl çalışmak zorunda mı?bir iki yıl çalışır,borclari kapatır gelir.5 yıl uzun bir süre

Cok sağolun evet bunları bende düşünüyorum çocuğum için dik durmam lazım sürekli ağladıkça Cocuğum da etkileniyor ama sayılı gün çok 5 sene diyor tani bu işer belli olmuyor kısmeti ne kadarsa o kadar bende kendi aklımdan diyorum borçlar bitince gel demeye başlarım baskı yaparım gel diye ozaman gelir 2 sene sonra falan

Ben isterse batalım yine göndermem çünkü ayrı olmanın ne demek oldugunu sevgililik döneminden biliyorum ki ayrı ülke bile değildi üstelik 5 sene diyorsunuz. Başka bi şehire taşının yine yurt dışına gitmesin neden tek çare orası mı
Ki orada 4 evlilik yapmak serbest galiba yani evli olsa bile başkalarıyla görüşmek bizim ülkedeki gibi kötü karşılanmaz galiba.
Onu da geçtim insan özler duramaz başka çareler düşünün

Okadarda değil herhalde adam oraya borç ödemeye gidiyor burda Bi tane ailede zorlanıyorbakmaya 4kadına birde burda borçlu ödeyecek kadınlaraparamı yerecek

Okadarda değil herhalde adam oraya borç ödemeye gidiyor burda Bi tane ailede zorlanıyorbakmaya 4kadına birde burda borçlu ödeyecek kadınlaraparamı yerecek
Hayır bakın tekrar okuyun ben 4 kişiyle evlenir demedim. Arabistana gidiyo kıskanmayın diyenler olmuş. 4 eş serbest oldugu için evli olsa bile biriyle görüşünce bizim ülkemizde kötü gözle bakılır ama orda serbest diyorum yani ben asıl oraya gidince kıskanırdım.

Yahu boşuna endişe ediyorsun. Şükret bence Arabistan'a gideceği için. Bizim oradaki mühendislerimiz ağlıyor. Sosyal çevrede kadınlarla birlikte olmaları zaten mümkün değil. İş yerinde de öyle. Askere gidiyor gibi düşün Güzellikle uğurla eşini. Ne kadar kalacak?

Maaşı zaten Tr hesabına yatacak, eline de kalmayacak. Adam yiyip içip çalışacak, öyle kötü düşünmeyin hemen Allah aşkına.

5 yıl kalırım diyor ama kısmet ben borçlar bitince gelirsin diyorum ozamana cocuğum da okula başlar bende çalışırım ye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…