- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
en korktuğum şey buyüzden parmağımın kopması.erkeklerin takması gerek bana kalırsa ama ben takmıyorum.. çok kilolu iken almıştım alyansı şimdi kilo verince bol geldi, kapının kolu parmağımla yüzük arasına girince parmağım kopuyordu.. korktum takmıyorum şimdi ama eşimde hiç sormaz neden diye çok mu çirkinim la ben
konu sahibi, onun zevkine göre özel yaptır yüzüğü, o zaman takar bence..
Kapinin kolu parmaginla yuzuk arasina nasil girdi ki nasil oldu boyle bisey kafam cok karisti, bir uyenin de en korktugu seymiserkeklerin takması gerek bana kalırsa ama ben takmıyorum.. çok kilolu iken almıştım alyansı şimdi kilo verince bol geldi, kapının kolu parmağımla yüzük arasına girince parmağım kopuyordu.. korktum takmıyorum şimdi ama eşimde hiç sormaz neden diye çok mu çirkinim la ben
konu sahibi, onun zevkine göre özel yaptır yüzüğü, o zaman takar bence..
Kapinin kolu parmaginla yuzuk arasina nasil girdi ki nasil oldu boyle bisey kafam cok karisti, bir uyenin de en korktugu seymis
google amcaya yaz önüne videolar çıkar izle bakalım!Kapinin kolu parmaginla yuzuk arasina nasil girdi ki nasil oldu boyle bisey kafam cok karisti, bir uyenin de en korktugu seymis
Iyyy maazallah bende korktum simdiaynen benimde en korktuğum şeylerden biridir bu. kapıyı açarken yüzük ile parmak arasındaki boşluk kapının koluna geçiyor, allah korusun şiddetle çekince de parmak kopuyor. o kadar çok duydum ki bu olayı şimdi takmıyorum artık.
Sondaki unleme hiiic gerek yok sekerim, ilk defa duyduk ne vargoogle amcaya yaz önüne videolar çıkar izle bakalım!
ben takmıyorum maalesef,4 tane yüzük değiştirdim evlendiğimden beri kilo alıp verince parmağıma olmuyor şu an takmıyorum ben ama eşim takıyoraynen benimde en korktuğum şeylerden biridir bu. kapıyı açarken yüzük ile parmak arasındaki boşluk kapının koluna geçiyor, allah korusun şiddetle çekince de parmak kopuyor. o kadar çok duydum ki bu olayı şimdi takmıyorum artık.
Iyyy maazallah bende korktum simdibenim de parmaklarim cok ince ama kemikli kismindan gecmedigi icin 8 numara takmak zorundayim parmagimda fir fir donuyor yuzuk. Hic duymamistim korkuncmuss
ürktüm yavrukuşSondaki unleme hiiic gerek yok sekerim, ilk defa duyduk ne var
bankada çalışırken bir arkadaşımın parmağı bu sebepten kopuktu .Hurafe değil .Kız 8 yaşında iken parmağı yüzük bol geldiğinden ve kapı koluna sıkıştığından kopmuş .Kızıma asla yüzük almam bu sebeple . Olası çok muhtemel bir kazaaynen benimde en korktuğum şeylerden biridir bu. kapıyı açarken yüzük ile parmak arasındaki boşluk kapının koluna geçiyor, allah korusun şiddetle çekince de parmak kopuyor. o kadar çok duydum ki bu olayı şimdi takmıyorum artık.
Hay allah takmamakta hakli o zaman adamlar sen de takmiyomussun zaten ben de takmicam bundan sonraayy allah korusun dikkat et, özellikle kapı kolları ve vestiyerlerin askılıklarına takılmasın aman.
Benim eşimde takmıyor hiç zorlamadım onu hatta bende takmıyorum hamilelikte çıkardım öyle kaldı. Eşimi hiç zorlamam bilirimki isterse evde takar çıkar araba da çıkarır:) bence sende üsteleme hediye olarak tarz yüzükler var onlardan al bakalım takacakmı ama bunu mevzu yapma.Bayanlar aslinda bu konuyu cok dert etmiyodum ama dusunmuyoda degilim hani.
Esimin evlilik yuzugu altindi.altin yuzugunu 2sene takti.
Sonra erkegin altin takmasi haram diye soylenerek takmamaya basladi.
Beraber gezerken bende gumuscuye goturdum bi yuzuk aldik gumus.
Takiyodu onu.
Ama artik takmiyo.
Niye takmiyosun lutfen yuzugunu takarmisin diyorum.
Sevmiyorum o yuzugu diyo.
Yuzuk gumus oldugu icin yer yer renk degisimi gibi bisey olmus.
Onu gosterdi bana.bak ne bicim olmus takilirmi bu dedi.
Ama esim istanbul gibi biyerde beyoglunda calisiyo.
esime guveniyorum ama bazen yanina gidiyorum cevre pek hosuma gitmiyo.ve kiskaniyorum.
Ben yine ona yuzuk alicam takarda aslinda.
Ya kizlar kendimle celisiyorum dun yilbasi icin cok yogunlardi geve geldi eve.
Belkide gec geldigi icin kafamda kuruyorum.
Ama gec geldigi icin beni cok ozledigini falan soyluyo.
Sizin esleriniz yuzuk takiyomu?
Erkek yuzuk takmalimi?
Takmiyosa zorlamalimi?
Yoksa benmi buyutuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?