eşim yüzük takmıyo

erkeklerin takması gerek bana kalırsa ama ben takmıyorum.. çok kilolu iken almıştım alyansı şimdi kilo verince bol geldi, kapının kolu parmağımla yüzük arasına girince parmağım kopuyordu.. korktum takmıyorum şimdi ama eşimde hiç sormaz neden diye çok mu çirkinim la ben

konu sahibi, onun zevkine göre özel yaptır yüzüğü, o zaman takar bence..

en korktuğum şey buyüzden parmağımın kopması.

Benimki de takıyoda hep lavabolarda unutuyo..Kac kere misafir gittimiz yerlerden topladik...Eve gleincede sanki uniforma gibi hemen cikarir..Takmazsa cenemle bogarim onu

Kapinin kolu parmaginla yuzuk arasina nasil girdi ki nasil oldu boyle bisey kafam cok karisti, bir uyenin de en korktugu seymis

Benim eşimde takmıyo ama hiç ısrar etmedim sadece sordum niye takmıyosun diye takılıyo biyerlere sürekli dedi bide şoför yani bende bişey demedim sorunda yapmadım arada ben çıkarıyorum yatarken falan unutuyorum takmayı oda bunu sorun yapmıyo bence sende sıkma canını gercekten erkekleri sıkıyo yüzük (bazılarını)

Kapinin kolu parmaginla yuzuk arasina nasil girdi ki nasil oldu boyle bisey kafam cok karisti, bir uyenin de en korktugu seymis

aynen benimde en korktuğum şeylerden biridir bu. kapıyı açarken yüzük ile parmak arasındaki boşluk kapının koluna geçiyor, allah korusun şiddetle çekince de parmak kopuyor. o kadar çok duydum ki bu olayı şimdi takmıyorum artık.

Iyyy maazallah bende korktum simdi benim de parmaklarim cok ince ama kemikli kismindan gecmedigi icin 8 numara takmak zorundayim parmagimda fir fir donuyor yuzuk. Hic duymamistim korkuncmuss

ben takmıyorum maalesef,4 tane yüzük değiştirdim evlendiğimden beri kilo alıp verince parmağıma olmuyor şu an takmıyorum ben ama eşim takıyor

Iyyy maazallah bende korktum simdi benim de parmaklarim cok ince ama kemikli kismindan gecmedigi icin 8 numara takmak zorundayim parmagimda fir fir donuyor yuzuk. Hic duymamistim korkuncmuss

ayy allah korusun dikkat et, özellikle kapı kolları ve vestiyerlerin askılıklarına takılmasın aman.

bankada çalışırken bir arkadaşımın parmağı bu sebepten kopuktu .Hurafe değil .Kız 8 yaşında iken parmağı yüzük bol geldiğinden ve kapı koluna sıkıştığından kopmuş .Kızıma asla yüzük almam bu sebeple . Olası çok muhtemel bir kaza

benimki de takmaz . ilk zamanlar biraz taktı sonra hiç takmadı.
zaten yaptığı işte yüzük ona sıkıntı olabiliyo o yüzden bende bişey demedim.
çalıştığı yerde hep erkek, gelip giderken de eli cebinde olur kim görecek

Herkes evli olduğunuzu bilse takmasa da olur ama böyle olamayacağına göre.
Bence hatırlatıcı semboller önemli.

Nişanlandığımızın ertesi günü çıkardı eşim yüzüğünü ve bir daha hiç takmadı. Sevmiyorum dedi saygı gösterdim hiç de önemsemedim. Erkeğin koruma kalkanı yüzük mü olacak yani? Sevgisi, onuru, dürüstlüğü yüzükten daha fazla koruma sağlamalı diye düşünüyorum

B
Benim eşimde takmıyor hiç zorlamadım onu hatta bende takmıyorum hamilelikte çıkardım öyle kaldı. Eşimi hiç zorlamam bilirimki isterse evde takar çıkar araba da çıkarır:) bence sende üsteleme hediye olarak tarz yüzükler var onlardan al bakalım takacakmı ama bunu mevzu yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…