eşim yüzük takmıyo

evet kesinlikle klasik olanlar en güzeli.. gaza getirdin valla beni, akşam kavga çıkmazsa iyidir takacaksın o alyansı diye..
ay yok yok kimsenin arası bozulmasın alyans yüzünden:) güzellikle çaktırmadan kibarlıkla taktır o bile anlamasın taktığını..aaa alyans takmısım desin:))

benim eşimin altın ve gümüş alyansı var ikisi de benimkinin aynısı..
haram olduğu için gümüş takar.
maşallah deyim de, geçenler de işin gitmek için hazırlanırken aldım cebime koydum,
deli danalar gibi döndü yüzüğümmm diye

bende eşimde 9. yılı evliliğimizin 8 yıldır takmıyoruz sütü bozuk olan yüğzük taksada takmasada yapacağını yapar benim için gönül bağı önemli yüzük bir obje ve çokta önemli değil eğerki birşey yaparsa ve duyarsam olacak şey bellidir.bende yüzük bileklik kolya takmayı sevmem takmam bir tek küpe takıyorum.yani bu konuda ikimizde ısrarcı değiliz takmıyopruz.

Eşim ilk 3 4 yıl boyunca taktı.
ağır işte çalıştığından aslında uygun değildi ama ben istiyorum diye takıyordu.
Daha sonra kalorifer peteği taşırken parmağı altında kaldı ve yüzük oval bir şekil aldı akşam zor çıkardık parmağından.
Ve şimdi takmıyor. Takmasın da bir şey olursa ben vicdan azabı çekicem.

Tabi ki böyle bir manisi yoksa takmalı ve ben takması için diretirdim.

Bide ben kendimce strateji gelistirmistim ama simdi goruyorumki hata ediyomusum.

Onu begenmiyo gibi yapiyodum.
Kimse sana bakmazki zatenlere getirmeye calisiyodum.

Ozmn bana demistiki "beni zaten bi sen begenmiyosun"

Allahimmmmm ne yaptim ben frenkestayn yarattim kendi ellerimle

Saka bi yana Adama kendini ispat etmesi icin yol gostermisim acik acik

15 yıldır ne ben nede eşim alyans takmadık.
Neden takılıyorsunuz ki buna.
Ben takamam ,sevmiyorum.
Niye zorla takmalıyımki o yüzüğü.

Ben takmıyorum yüzük.Küpe hariç hiçbir takıyı sevmiyorum.Eşim takar ve çıkartmaz ama bana sormadı bile neden takmıyorsun diye.
İsterdim aslında şıkır şıkır olayım ama ruhumda yok.
Bence eşine yüklenme.Yapacak adam elinde yüzük varkende yapar,bakacak kadın yüzük olmuş olmamış fark etmez bile.

diyanet ne dedi ?

Bir açıklama yaptı onun üzerine eşime söyledim bende, zaten aynı yüzükleri takmayı istiyordum oda kabul etti. Aslında buraya bilerek yazmadım, dini içerik olmasın diye. Eğer bilgi almak isteyen olursa alo fetva da açıklama yapıyorlar.

ay yok yok kimsenin arası bozulmasın alyans yüzünden:) güzellikle çaktırmadan kibarlıkla taktır o bile anlamasın taktığını..aaa alyans takmısım desin:))
aman yok zaten kavgayla taktırmaya çalışırsam benimki inat, istese ömür billah takmaz.. ağamsın sen paşamsın sen yüzük de pek bi yakışıyormuş benim aşkıma diye diye taktırayım bari..

ha bu arada benim kuzenim ve eşi ikisi de askeri pilot,
ikisi de yüzüklerini kolye şeklinde taşıyorlar.yaklaşık 8-9 senedir böyle..
niye böyle yapıyosunuz dediğim de, kuzenim; kalbimize daha yakın yerde duruyor bu sayade yüzük dedi..

Evli değilim ama bana çok büyutusun gibi geldi.Aldatacak adama yüzük mu engel sanki..yanında takar,dışarda cebine koyar..Ee ne önemi kaldı yüzüğün.Gönlüne taktiğin yüzük önemli.Ama içim rahat etmez diyorsan al bir yüzük özel gününüz,doğum gününüz vs bahanesiyle hediye et..Bunun için kuruntu yapmak sadece sana ve ileride evliliğine zarar verir..

Erkekler takmali, kadin ister takar istemezse takmaz. Beyaz altintan bir yuzuk alin esinize.
Gerci guveniyorsaniz bir problem yok, yuzuk takmakla sadakat saglanmiyor ne yazik ki.
Esinizin bu hareketinde art niyet gormuyorum ben, cunku ben de yuzuk takmayi sevmem. :)

Bana olayı biraz büyütmüşsünüz gibi geldi. Aranızda güven varsa, eşiniz insanlarla olan ilişkilerinde ölçülü, aklı başında davranan bir adamsa, neyi kıskanacaksınız?
Benim eşim de takmaz, ben de arada sırf yüzük sevdiğim için takarım. Yani alyansın özel bir anlamı yok bizim için, sırf ailelerin gönlü olsun diye gümüş bir çift almıştık zamanında. Yüzüklü de yüzüksüz de bu adam zaten benim değil mi, ben de onun değil miyim? Gerisi teferruat. Eşyalara bu kadar anlam yüklemeyi gereksiz buluyorum.

benim eşim kendi yüzüğümüzü takmıyor, hem büyük geliyor hem de unutkanlık var malesef elini yıkarken çıkarıp çıkardığı yerde unutuyor. hatta yüzük kaybolmuştu araba yıkamadayken çalışan birisi bulmuşta yüzüğü vermişti
bizde şu numaralı yüzükler var ya ondan almıştık. o yüzük kırıldı eşimde bi 10 aydır yüzüksüz dolaşıyor

Bence erkek yüzük takmalı, ama takmak istemiyorsa da zorlama. Bu tür şeyler her çiftin arasında oluyordur heralde. Benimki de evlendikten sonra takmicam falan demeye başladı, sonra bi gün yüzüğünü evde unutmuş işe giderken yarı yoldan döndü yüzüğü almak için. Benimki naz yapıyormuş demek ki takmamak için Evde zorlamıyorum ama illa tak diye, eve gelir koyar yatak odasına.

12 senelik evliyim evlendiğimizde kısa bi süre taktı sonra takmadı
saat bile takmaz , sevmez hoşlanmaz yani
bende evde asla takmam alyansımı, dışarıdada aklıma gelirse takarım o da hoşuma gittiği için.
Babamda hiç alyans takmadı ama annem bi an bile çıkarmaz.
Tercih meselesi , zorla olcak bişey değil.
Hiç canını sıkma , takılma , böyle şeyleri önemsemeyin bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…