Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedimki senin cildin benimkinden beter olsun ,benim cildim hassas dedim.Bana diyor ben takmamki diyor,yaa çıldıracam,O öyle kendine fazla güveniyor ya , kırpın o güvenini. Siz de ona kusurlarını söyleyin. Kendini bulunmaz Hint kumaşı zannetmesin. Kusurları Söylemek hoş değil ama eşiniz hakediyor.
Cnm geçmiş olsun öncelikle bir kaç tavsiyede bulunmak istedim birincisi zaten hormon bozukluğun varken lazer epilasyondan sonuç alamazsın birde gittiğin merkez çok önemli zaten yüz bölgesinde çift cihaz çalışılması gerek sonuç almak için ilk önce yapman gereken bir kadın doğum doktoruna gidip hormon testini yenilemek eğer problem devam ediyorsa doktorun sana ilaç verir genelde doğum kontrol hapı olur ilacı kullanarak lazere gitmen lazım iğneli ye gelince eğer yüzün delik teşik olduysa bir daha oraya gitme çünki öle bir şey olmamalı o an için kızarıklık normal ama delik teşik olması uygulamayı yapan kişinin bu işi iyi yapmadığını gösterir lekelere gelince epilasyon sonrası ister lazer ister iğneli olsun mutlaka işlem sonu +50 spf bir güneş koruyucu mutlaka kullanmalısın moralini bozma özgüvenin kırılmasın iyi bir merkez bul ve bu sorundan kurtul cnm.Benim mesleğim olduğu için dayanamadım yazmak istedim yardımcı olmuşumdur umarım yine sormak istediğin bir şey olursa cevaplarımCanım sağol doktora gittim lazerden dolayı çoğalmış dedi ve ağda cımbız yasak ,iğneli önerdiler,bir doktorlada kalmadım, kıl yapısı yayılmaya musait dedi
Çok üzülüyorum arkadaşlar, 9 yıllık evliyim 7 yaşında oğlum var.4 yıldır Hormonel sebeplerden çenemde kıllar çıktı bıyıklar da var tabi,lazere gittim ama çoğalttı,tabi lazerede eşimin kılların çıkmış bunların çaresi yokmu demesinden bıkıp gittim,keşke gitmeseydim. Şimdide iğneliye gidiyorum,cildim çok hassas ,iğnenin girdiği yerlerde delikler ve izler kaldı ,onlara bile laf ediyor,Evde pek fark etmiyor ama güneş de daha çok belli oluyor,Bugün bana dediki, senin lazer ne oldu,bende dedim haftaya.Her yerin leke bune kendine baksana dedi ,ama öyle böyle değil fena taktı ,gururum kırıldı.amacı ne beni üzdüğünün farkında değilmi diyorum.Bu durum hiç hoşuma gitmiyor,ben ona temiz olayım diye vücuduma lazere gittim,Kafam karışık![]()
Adamı değiştiremiceğinize göre size bi çare bulalım. Bence böylesi daha mantıklı bi çözüm olur burda adamın arkasından sektirmekle bişey elde edemeyiz sonucta.Böyle bi sorununuz varsa birincisi mutlaka yanınızda taşıdığınız bir cımbız, ve kuaföre bekletmemek için de yüz için olan ağda bantlarından evde daima bulundurun. Güneşli biyerde ayna alarak kendiniz halletmeye de çalışın lazerede ayrıca gidin.Ek olarak eğer iğnelerden dolayı yüzünüzde lekeler oluştuysa daima bir kapatıcı kullanabilirsiniz.Pratik ve kolay sürmesi çıkartması zor olmaması için kapatıcı yerine kullanılan pudralar olabilir.Ben çok daha rahat olduğu için flormar'ın kompakt pudra'sını kullanıyorum. Direkt süngerini pudraya sürüp sonra cildinize sürdüğünüzde ciddi bi düzelme yapıyo ciltte ben yazın güneşten oluşan kızarıklıklarımdan kurtulmak için kullanıyorum.BB kremler akışkanlığından dolayı sürmeside zaman alırken süngerle yüz pudralayarak cildi kapatmak 15 saniye ya alıyo ya almıyo.Böylece lekelerinizide kapatabilirsiniz ayrıca kalıcıda zaten.Bunları önerebilirim.Erkekler zaten acımasız olduğu için siz tartıştıkça bide siz kötü olursunuz kendine bakmıyoda bilmemnede diye.O yüzden laf dalaşına girmeye hiç gerek yok harcadığınız vakte yazık.Onun yerine onu konuşturmamanın yöntemlerini kullanmak daha mantıklı.Benim sunabiliceğim fikirler bunlar.
Çok üzülüyorum arkadaşlar, 9 yıllık evliyim 7 yaşında oğlum var.4 yıldır Hormonel sebeplerden çenemde kıllar çıktı bıyıklar da var tabi,lazere gittim ama çoğalttı,tabi lazerede eşimin kılların çıkmış bunların çaresi yokmu demesinden bıkıp gittim,keşke gitmeseydim. Şimdide iğneliye gidiyorum,cildim çok hassas ,iğnenin girdiği yerlerde delikler ve izler kaldı ,onlara bile laf ediyor,Evde pek fark etmiyor ama güneş de daha çok belli oluyor,Bugün bana dediki, senin lazer ne oldu,bende dedim haftaya.Her yerin leke bune kendine baksana dedi ,ama öyle böyle değil fena taktı ,gururum kırıldı.amacı ne beni üzdüğünün farkında değilmi diyorum.Bu durum hiç hoşuma gitmiyor,ben ona temiz olayım diye vücuduma lazere gittim,Kafam karışık![]()
Canım şağol,doktor şuanda bir şeyin kalmadı diyor ama kıllar kaldı,yaa nasıl desem ilaç kullandım doğum kontrol dahada çoğalttı, igneliye iki yer değiştirdim,şuan gittiğim yer işini iyi yapan bir merkez ama cildiye doktoru ,çok hassas cilt yapım var dediCnm geçmiş olsun öncelikle bir kaç tavsiyede bulunmak istedim birincisi zaten hormon bozukluğun varken lazer epilasyondan sonuç alamazsın birde gittiğin merkez çok önemli zaten yüz bölgesinde çift cihaz çalışılması gerek sonuç almak için ilk önce yapman gereken bir kadın doğum doktoruna gidip hormon testini yenilemek eğer problem devam ediyorsa doktorun sana ilaç verir genelde doğum kontrol hapı olur ilacı kullanarak lazere gitmen lazım iğneli ye gelince eğer yüzün delik teşik olduysa bir daha oraya gitme çünki öle bir şey olmamalı o an için kızarıklık normal ama delik teşik olması uygulamayı yapan kişinin bu işi iyi yapmadığını gösterir lekelere gelince epilasyon sonrası ister lazer ister iğneli olsun mutlaka işlem sonu +50 spf bir güneş koruyucu mutlaka kullanmalısın moralini bozma özgüvenin kırılmasın iyi bir merkez bul ve bu sorundan kurtul cnm.Benim mesleğim olduğu için dayanamadım yazmak istedim yardımcı olmuşumdur umarım yine sormak istediğin bir şey olursa cevaplarım