- 13 Ağustos 2014
- 5.602
- 2.458
- 448
alex pek etkili degil bn nd yag makinasina gidiyorum kontrolude alex le yapiyolar..bnm hormonlarimda duzensizlik olmasina ragmen 1.5 ay tertemiz geziyorum.için gittim halime bakın
Alexs canım bıyık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alex pek etkili degil bn nd yag makinasina gidiyorum kontrolude alex le yapiyolar..bnm hormonlarimda duzensizlik olmasina ragmen 1.5 ay tertemiz geziyorum.için gittim halime bakın
Alexs canım bıyık
Öyle mi teşekkürler. Benim arkadaşım iğneli yaptırıyor. Bu kadar tüylenme var onunda.ama bayagi azaldı ve memnun.iz de kalmıyor cilt yapısı iyi sanırımCnm xlight esmer ve bronz tenler için kullanılan bir cihaz diod ütüleme zaten ten rengi sorun değil.Ama alex beyaz tenli ve kalın tüylü bayanlar için uygun zaten yanlış cihaz kullanılmış kıllar uyanmış fazlalaşmış o yüzden alex beyaz tenli bir bayanın yüzüne bile uygulanmamalı çünki çok güçlü bir cihazdır bırak kılların çoğalmasını yanık ve lekede risklidir yüz bölgesinde iğneli epilasyonla bu kadar kıl toplanmaz saatler sürer ve çok acılı olur birde uygulayan kişi acemiyse yada işini çok iyi yapmıyorsa felaket olur
Yapan kişi iyidir cnm mutlaka tabii ki iğneli azaltır ama dezavantajı kıllar cımbız tutana kadar uzamalı ve acılı olur bu kadar yoğunsa uzun sürüyodur canı yanıyodur yoksa iyi bir uzman tarafından yapılırsa hiç bir sorun olmaz cilt hassasta olsa sorun olmaz cnmÖyle mi teşekkürler. Benim arkadaşım iğneli yaptırıyor. Bu kadar tüylenme var onunda.ama bayagi azaldı ve memnun.iz de kalmıyor cilt yapısı iyi sanırım
Hay aksi, bak görüyo musunuz? Biz kadınlar bayılırız çünkü kıla tüye, sizin hayaliniz de Gandalf olmaktı zaten, eşiniz frenlemese dizinize kadar uzatacaktınız sözde sakallarınızıÇok üzülüyorum arkadaşlar, 9 yıllık evliyim 7 yaşında oğlum var.4 yıldır Hormonel sebeplerden çenemde kıllar çıktı bıyıklar da var tabi,lazere gittim ama çoğalttı,tabi lazerede eşimin kılların çıkmış bunların çaresi yokmu demesinden bıkıp gittim,keşke gitmeseydim. Şimdide iğneliye gidiyorum,cildim çok hassas ,iğnenin girdiği yerlerde delikler ve izler kaldı ,onlara bile laf ediyor,Evde pek fark etmiyor ama güneş de daha çok belli oluyor,Bugün bana dediki, senin lazer ne oldu,bende dedim haftaya.Her yerin leke bune kendine baksana dedi ,ama öyle böyle değil fena taktı ,gururum kırıldı.amacı ne beni üzdüğünün farkında değilmi diyorum.Bu durum hiç hoşuma gitmiyor,ben ona temiz olayım diye vücuduma lazere gittim,Kafam karışık![]()
Tebrik ediyorum vallahaAl bir tane de bende var ondan. Ama ben öyle bir hırs yaptım ki ondan daha genç ve güzel görünüyorum. Beni yıllarca aşağıladı. Şimdi o kel ve göbekli. Her gün laf sokuyorum sıra bende :) O beni yıllar önce nasıl depresyona soktuysa bende ona aynısını yapıyorum.![]()
Restimi çekmezmiyim mektup yazıp babama gittim,ama uzun süre sonra tekrarladıBu erkeklere boyle konusma hakki vermemek lazim, ilk dediginde rest cekmedinmi. Kiyameti koparirdim senin yerinde olsam. Iyimi olurdu? Hayir buyukbir ihtimalle kavga ederdik ama birdahda boyle bisey diyemezdi. Bu ne bicim saygidir anlayamadim
Lutfen sizinle boyle konusmasini kabul etmeyin
Denedim canım yanındaki ince tüyleride alıyor ama ordanda kalınlar çıkıyorBu kadar canını sıkma bynun için. Lazere iğneliye gitmeye gerek var mıydı acaba.
Ben de çenemi ve dudak üstümü iple alıyorum valla iki dk sürüyo kızarıklığı da geçiyo hemen.
Çok uzamasına fırsat vermeden gözüme ilişince alıveriyorum hemen.
Ağda bile değil ip bu. Akarı kokarı da yok.
İp denesen olmaz mı acaba
Bunun için üzülme ya![]()