Eşim yüzümdeki kıllara taktı

Cnm xlight esmer ve bronz tenler için kullanılan bir cihaz diod ütüleme zaten ten rengi sorun değil.Ama alex beyaz tenli ve kalın tüylü bayanlar için uygun zaten yanlış cihaz kullanılmış kıllar uyanmış fazlalaşmış o yüzden alex beyaz tenli bir bayanın yüzüne bile uygulanmamalı çünki çok güçlü bir cihazdır bırak kılların çoğalmasını yanık ve lekede risklidir yüz bölgesinde iğneli epilasyonla bu kadar kıl toplanmaz saatler sürer ve çok acılı olur birde uygulayan kişi acemiyse yada işini çok iyi yapmıyorsa felaket olur
Öyle mi teşekkürler. Benim arkadaşım iğneli yaptırıyor. Bu kadar tüylenme var onunda.ama bayagi azaldı ve memnun.iz de kalmıyor cilt yapısı iyi sanırım

Öyle mi teşekkürler. Benim arkadaşım iğneli yaptırıyor. Bu kadar tüylenme var onunda.ama bayagi azaldı ve memnun.iz de kalmıyor cilt yapısı iyi sanırım
Yapan kişi iyidir cnm mutlaka tabii ki iğneli azaltır ama dezavantajı kıllar cımbız tutana kadar uzamalı ve acılı olur bu kadar yoğunsa uzun sürüyodur canı yanıyodur yoksa iyi bir uzman tarafından yapılırsa hiç bir sorun olmaz cilt hassasta olsa sorun olmaz cnm

O nasıl laf ya..Hiç mi düşünmez karısını.Kırılacağını

Diot lazere gidin.Alex çoğaltır ince kılları görmez.

Al bir tane de bende var ondan. Ama ben öyle bir hırs yaptım ki ondan daha genç ve güzel görünüyorum. Beni yıllarca aşağıladı. Şimdi o kel ve göbekli. Her gün laf sokuyorum sıra bende :) O beni yıllar önce nasıl depresyona soktuysa bende ona aynısını yapıyorum.:-)

Bu erkeklere boyle konusma hakki vermemek lazim, ilk dediginde rest cekmedinmi. Kiyameti koparirdim senin yerinde olsam. Iyimi olurdu? Hayir buyukbir ihtimalle kavga ederdik ama birdahda boyle bisey diyemezdi. Bu ne bicim saygidir anlayamadim
Lutfen sizinle boyle konusmasini kabul etmeyin

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. İnşallah tez zaman da iyileşirsiniz. Ama herşey şekil şemalden ibaret değil bu hayatta. İnsanın kalbi güzel olsun... Eşinize söyleyin 'kınadığını yaşamadan ölmeyecek'... Belki sakal bıyık değil ama bi yerden çıkacak bu yaptığı. Siz de üzülmeyin. Herkesin başına gelebilir bu. Tedavisi olmayan bisey de değil. Elbet bir gün geçecek.

Bu kadar canını sıkma bynun için. Lazere iğneliye gitmeye gerek var mıydı acaba.

Ben de çenemi ve dudak üstümü iple alıyorum valla iki dk sürüyo kızarıklığı da geçiyo hemen.

Çok uzamasına fırsat vermeden gözüme ilişince alıveriyorum hemen.

Ağda bile değil ip bu. Akarı kokarı da yok.

İp denesen olmaz mı acaba :KK51:

Bunun için üzülme ya:KK19:

sonuçta hormonal bir bozukluktan dolayı oluyor bu tüylenme.Sanki siz bakımsız olduğunuz için sakal bıyık bırakıyormuşşunuz gibi davranması çok kırıcı.Sizde aynısını ona yapın

Saygısızlık bu. Düpedüz.

Biz de onlara diyelim bundan sonra zart diye; "zayıfla, kılların çok fazla, bu nedir kendine baksana" gibi şeyler.

Bu erkekler neden böyle Allahım?

bende tüm vücut lazere gittim ve yüzümde sakal çıktı çenemde yanaklarımda, her yerimde. lanet olsun keşke hiç gitmeseydim.

Aslinda böyle insanlarla hic muhatap olmicaksin ama insanin en yakini böyle yapıyorsa el ne yapmasin.

Çok üzülüyorum arkadaşlar, 9 yıllık evliyim 7 yaşında oğlum var.4 yıldır Hormonel sebeplerden çenemde kıllar çıktı bıyıklar da var tabi,lazere gittim ama çoğalttı,tabi lazerede eşimin kılların çıkmış bunların çaresi yokmu demesinden bıkıp gittim,keşke gitmeseydim. Şimdide iğneliye gidiyorum,cildim çok hassas ,iğnenin girdiği yerlerde delikler ve izler kaldı ,onlara bile laf ediyor,Evde pek fark etmiyor ama güneş de daha çok belli oluyor,Bugün bana dediki, senin lazer ne oldu,bende dedim haftaya.Her yerin leke bune kendine baksana dedi ,ama öyle böyle değil fena taktı ,gururum kırıldı.amacı ne beni üzdüğünün farkında değilmi diyorum.Bu durum hiç hoşuma gitmiyor,ben ona temiz olayım diye vücuduma lazere gittim,Kafam karışık:mad::mad::KK43:
Hay aksi, bak görüyo musunuz? Biz kadınlar bayılırız çünkü kıla tüye, sizin hayaliniz de Gandalf olmaktı zaten, eşiniz frenlemese dizinize kadar uzatacaktınız sözde sakallarınızı:KK62:

Kezban gibi "bu erkeklerin hepsi MAL" muabbetine girmeyi kendime hiç yakıştıramıyorum aslında ama ifade edecek kelime de bulamıyorum inanın.

Hayır sen ne anlarsın kadın tüylenmesinden? Bilmedigin işe ne karışırsın?

Hayır konu sahibesi kör degil ya görmüyo mu kendisindeki degisikligi? Partnerin/sevgilin/karın diye her şeyini begeneceksin ya da begenmeyince susacaksın demiyorum ama çok rahatsızsan bile böyle mi söylenir e be patavatsız?

Yani sizi sıkıştırmasa, usulünce bu görüntüden rahatsız oldugunu söylese ama üstünüze gitmese ve size kendinize bakabileceginiz zaman ve imkanı tanısa siz de apar topar bi şey yapayım derken bu sıkıntıları çekmezdiniz.

Lazer cilt tipinize uygun olmayabilir, gittiginiz merkez kaliteli bi yer olamayabilir, sağlık durumunuz sebebiyle farklı bi çözüm yöntemine ihtiyacınız olabilir. İnsan gibi davranıp zaman ve alan tanısa siz kendi tüy sorununuzu cilt tipinize ve bütçenize uygun olarak usulünce çözerdiniz zaten. Kaygı güzellikten önce sağlık olmalıydı burada.

Yani ne kadının ne de erkeğin nasıl olsa evliyim diye kendini salmaya hakkı oldugunu düsünmüyorum,insan olmanın geregidir kendini en iyi halinle sunmak ama sağlık sorunu nedir, üslup nedir, kalp kırmak, özgüven zedelemek nedir insan bi ölçer tartat ona göre konuşur.

Kocanıza PES diyorum zira kalanını yazmak formatı aşıyor.

Al bir tane de bende var ondan. Ama ben öyle bir hırs yaptım ki ondan daha genç ve güzel görünüyorum. Beni yıllarca aşağıladı. Şimdi o kel ve göbekli. Her gün laf sokuyorum sıra bende :) O beni yıllar önce nasıl depresyona soktuysa bende ona aynısını yapıyorum.:-)
Tebrik ediyorum vallaha

Bu erkeklere boyle konusma hakki vermemek lazim, ilk dediginde rest cekmedinmi. Kiyameti koparirdim senin yerinde olsam. Iyimi olurdu? Hayir buyukbir ihtimalle kavga ederdik ama birdahda boyle bisey diyemezdi. Bu ne bicim saygidir anlayamadim
Lutfen sizinle boyle konusmasini kabul etmeyin
Restimi çekmezmiyim mektup yazıp babama gittim,ama uzun süre sonra tekrarladı

Bu kadar canını sıkma bynun için. Lazere iğneliye gitmeye gerek var mıydı acaba.

Ben de çenemi ve dudak üstümü iple alıyorum valla iki dk sürüyo kızarıklığı da geçiyo hemen.

Çok uzamasına fırsat vermeden gözüme ilişince alıveriyorum hemen.

Ağda bile değil ip bu. Akarı kokarı da yok.

İp denesen olmaz mı acaba :KK51:

Bunun için üzülme ya:KK19:
Denedim canım yanındaki ince tüyleride alıyor ama ordanda kalınlar çıkıyor

Ben kendine güvenen güzel bir kadındım, Ama onun kıl takıntısı yüzünden cildim maf oldu,:mad::mad::mad::mad:

Back
X