esim yüzünden intiharin esigine geldim :(

Ben rapor aldığını düşünmüyorum yine günahını almayımda .. 5 dakkada mı aldı raporu gecenin bi yarısı hem öyle olsa polisler adamı sorgu için karakol a alıyor yani ...

rapor alırsa (adli vaka / darp cebir raporu) daha sonra gidip mğracaatta bulunabilir. ama bu zorunlu değil. ancak şikayetçi olursa herhangi bir ücret ödemez. tek sorun bu yani. he şikayetçi olmazsa yarın bir gün hastane faturalama birimi arar ve borcu olduğunu söyler. sağlık güvencesi olsa dahi adli vaka raporu yazılıp da yapılan tedaviyi devlet karşılamaz. yani darp cebir raporu alırsa ya şikayetçi olacak yada parasını ödeyecek.
Polis durumu ilgili merkeze bildidirir ama bayan gitmezse bir yaptırım yoktur.

💑💓

Canım benim...Ben kültürlü değilim tamam mı?Çok elit çok kültürlü olduğunu söyleyen sensin,ben öyle birşey ima etmedim dikkat edersen.Eşinin ailesiyle anlaşamaman yine kültür farkından kaynaklanıyor işte bak dediğime geliyorsun farkında olmadan.Sen başka adetlerle yetişmişsin onlar başka adetlerle sonucunda da uyuşmazlık ortaya çıkabiliyor.Eşi kendisi doğulu olduğu halde kendilerini o şekilde tanımlamış o da onun görüşüdür sen farklı düşünürsün orası ayrı.Doğuda yaşamamış olabilirim ama insanlarını az-çok tanırım tanıdıklarımdan dolayı bunu söyleme hakkım var sanırım ben de gördüklerim hakkında yorum yaptım zaten bir kesimi de içerisinden ayırarak tabii.Tamamen yanlış da düşünüyor olabilirim ama bu da benim düşüncem ve kararlarım ben aksini yaşayıp fikirlerim değişesiye kadar sen bana burda sayfalar döşesen değişmez anlaşldı mı bitanem?Ayrıca milletin her söylediğini üzerine alınarak herkese cevap vermek zorunda değilsin,doğu halkını falan mı temsil ettiğini zannediyorsun.Ben hiçkimseye hiçbir şekilde hakaretvari konuşmadım zira dediğim gibi eşim de doğulu ve eşimi de çok seviyorum sen bir lafı alıp cımbızla bir yerlere getirmeye çalışıyorsun ama bu ezilmişlik kafasıyla ilerlemesen daha iyi olur senin için diye düşünüyorum.Zira burda kimse kırıcı bir laf söylemedi kimseye anlatabiliyor muyum?Sen mesela eşinin ailesi hakkında olumsuz konuşmuşsun olabilir çok gerici de olabilirler anadolunun bazı yerleri malesef öyle.Ama ben bir anadolulu olarak sözlerinden zerre kadar alınmadım.

Yani bir de tartışırken Allah aşkına şu seviye,kültür meselelerini bırakalım lütfen.Yok kültürlü olduğun her halinden belli yok seviyeli konuş vs bunlarla mı fikirlerini empoze etmeye çalışıyorsun?Kültürle kültür farkını ayıramayan sensin.Hem bu arada adam kendi ailesi,çevresi hakkında bu yorumda bulunmuş sen neden kendini ve aileni ortaya koyarak konuşuyorsun ki?Demek ki siz farklıymışsınız.Söyleyecek laf bulamayınca hırçınlaşan,saldıran bir yapın var karmakarışık için de aynısını söyledin kendi magarada yaşıyorsa bilemem bilmem ne.Mağarada yaşamış tamam mı canım?Rahatsız oluyorsan okumazsın olur biter.

Yazmayım dedim ama kendimi tutamadım burada boşan boşan diye naralar atan kk üyelerine sesleniyorum lütfen insanların yuvalarını yıkmaya çalışmayın yapıcı olun yıkıcı değil.

Ben konu sahibinin ve eşinin bu zorlu dönemden geçip bir süre sonra buraya mutlu anılarını anlatmak için geleceğini biliyorum inanıyorum. Kimse konu sahibine kendini ezdir dayağa katlan herşeye sabret demiyor.

Sadece birazcık zaman birazcık karşı tarafı dinle sonra ne yaparsan yap. Ama boşanma olduktan sonra konu sahibininde dediği gibi acaba 1 şans daha mı verseydim gibi aklında birşey kalmaması için 1 ve son şans ver dedik.

Ama buradaki yıkıcı kendini çok bilmiş bazı kk üyeleri zorla konu sahibinin yuvasını yıkacaktı. Allah'tan konu sahibi kendi vijdanını dinledi ve doğru yolu buldu.

Tabi bu arada konı sahibi belki bana da sinirleniyor sanki eşini savunuyormuşum gibi bir pozisyonda olduğum için ama alakası yok sonuçta ben ikinizide tanımıyorum.

esra arkadaşım biz ruh hastası mıyız niye zorla yuvasını yıkmak isteyelim kadının..ne saçma bi düşünce ya hu :) ayrıca sen merak etme burada kimse kimsenin gazına gelip yuvasını yıkmaz hatta tam tersi konu sahiplerinin kocasına bağlılığı artıyo çoğu durumda.

sen gönlünü ferah tut

Valla biz derken toplu olarak herkes adına söz aldığına göre sende boşan diyenlerdensin herhalde yorumlarını okumadım. Ben senin düşüncene katılmıyorum buradaki söylenenlerin konu sahibinin bağlılığını arttıracağı hakkındaki düşüncelerine.

Rahat olma konusuna gelince emin ben çok çok rahatım vijdanen rahatsız olması gerekenler bence her kelimede boşan diyen kk üyeleri olması gerekir.

Konu sahibi gibi ve buna benzer birçok evlilik hiç yoktan yere boşanmalar oldukça Türk aile birliği zarar görüyor yani bizler sen ben gelecekteki kuşaklarımız zarar görüyor.

Kimse dört dörtlük değildir hatalarımız kusurlarımız ile insanız. Türkiye'deki boşanma oranlarını ve sebeplerini araştırmanızı tavsiye ederim belki dediklerimi daha iyi anlayacaksın. Saygılar.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.

Bu vesileylede kocana olanca hakaret edildi. Baristiginizda vicdan azabi duymazsin insallah. Tabiki esini savunmuyorum yanlis anlasilma olmasin savunulacak bir vaziyet yok zatrn ortada...

esra ayrı dünyaların insanlarıyız seninle ben ne diyorum sen ne anlıyorsun..

ayrıca karısını döven,hakaret eden bi adamdan boşan demedim ama deseydim de asla vicdan azabı duymazdım.

konudan bağımsız olarak yazıyorum bunu;gelecekteki kuşaklarımız hr imkanı olmasına rağmen kocasının her hakaretine,aşağılamasına ses çıkarmayıp erkektir yapar mantığında olan kadınlar ve karısını her fırsatta ezen erkekler yüzünden zarar görüyor.

iyi günler

Ben yukarıda da yazdım zaten kimse hiç bir canlı işkence dayak vesaire görmemeli zaten ama konu sahibinin anlattığına bakarak tabiki olayı tek taraflı dinliyoruz karşı tarafı dinleme imkanımız yok. Bu ilk defa olmuş olan bir şiddetli kavga ben öyle okudum yani daha önce böyle dayak boyutuna gelmemiş.

Kimse dayak ye otur evinde diyemez dememelide zaten. Bende onu söylemiyorum yukarıda yazdım gene yazıyorum 1 şans vermek her zaman iyidir. Sen hiçmi hayatında çok sinirlenip kimseye kötü bir söz söylemedin? Sanki öyle bir söylemişiniz ki konu sahibinin kocası günlük dövüyor hakaret ediyor vesair böyle birşey yok en azından konu sahibi böyle yazmadı. 1 kere böyle şiddetli kavga oldu diye herkes ayrılırsa sence doğrumu olur.

Ayrı dünyaların insanıyız evet hemde çok ayrı.

tabii ki sinirlenip kötü söz de söyledim insanız değil mi? ama kimseye bir defa bile vurmadım.şiddeti haklı görmedim.

ben ayrılsın demiyorum ki bu bizi ilgilendirmez ister 1 şans veirir ister 10 şans her evliliğin dinamiği farklıdır. zaten ama senin konunun başından beri verdiğin msjlar çok enteresan ilk msjında öyleydi.takmışsın kk kadınlarına,buraya boşan diyen yuva yıkan vicdansız kk kadınları diye suçlayıcı msjlar yazman benim ilgimi çeken.

neyse,tekrar iyi günler.

Esra..Kaş yaparken göz çıkaran Esra.Bazı yerlerde haklılık tarafın yok değil ama Allah korusun yuvası yıkılsa burdan kimin çıkarına olur ki???Herkesin takıldığı aynı nokta,vurmuşsa dövmüşse gerisi gelir.Eşinin tabancası da varmış ztaen.Böyle öfke kontrolü sağlayamayan bir insan,oldu ki bir gün karmakarışık yanlış bi hareket yaptı diyelim,insanız sonuçta olabilir,o zaman eşi o kızcağıza ne yapacak?İşte hepimizi korkutan şey buydu.Yemin etsin ben birşey yapmıcam diye.Görmedik mi daha sonra yeminini bozanı?Yapmıcam,etmicem demek birşey değil.Haa şimdiki gelişmelere bakılırsa eşi tedavi olmayı kabul etmiş.Bu bile aslında onun için büyük adım.Ama tabii tavlamak için de öyle söylemiş olabilir.Bir de böyle bir kavgadan sonra hemen herşeyi kabullenmesi benim garibime gitti ne yalan söyleyim İşte biz merhaba demeyiz nasılsın demeyiz filan...Bunların farkında olup bir de eşine karşı dillendirmesi de enteresan.

Yok sinirlenmiyorum neden sinirleneyim
Savunan arkadaslar oldu zaten burada erkektir yapar diyenlerde oldu. Ama ben hem esimin biseyleri anladigini dusundugumden hemde ilerde vicdann azabi cekmemek acaba bi sans daha verseydim farkli olabilirmiydi yada ne bileyim evliligim icin elimden geleni yaptimmi sorusuna alnim acik bi sekilde evet ben elimden geleni yaptim onun yuzumdem bitti evliligim diyebilmek icin verdim bu sansi ona.
Daha oncede dedigim gibi ben esimle evlenirken cok zorluk yasadim cok mücadele verdim ve bitecekse de bu kadar kolay bitmeyi hak etmedigine inanıyorum.
Esim yine söylüyorum kendisi bilir. Kaldiysam yuvam icin esim icin kaldim bu onun son şansı. .
Tabiiki bu evlilik süt liman olana kadar cocuk filan da olmayacak esim cok istiyordu cunku . Kendisine de soyleyerek cocuk fikrinden vazgectim. Zaten bir yillik evliydim en az bir yil daha bu plan rafa kalkti. Yinede herseyin hayirlisi.
Ama kendimi de hesaba cektim. Onun hatasi büyük bu tartisilmaz ama bende biraz dikkatli konusmus olsaydim şu duruma gelmezdik belkide..

Bide Bide şu dogu konusuna deginmek istiyorum. Tüm dogulular icin diyemem ama esimde dogulu ki kendisinin bile kabul ettigi bisey var. Doguda kadina pek kiymet verilmedigi. Bi arkadas tam tersini iddia etmis ama ben esimin sozleriyle cevap vereyim. En cok töre cinayeti doguda. En cok kadin cinayetleri doguda. Cocuk yasta evlendirilen kadinlar en cok doğuda. Kadinlarin Dogum yasi en küçük olan yer Doğu. Kiz cocuklarinin en cok okula gonderilmedigi yer Doğu. Bide yine esimin anlattigi bi olay :
Bizim orada Dogulu bi adama kac çocuğun var diye sorarlar adam 3 der . Halbuki adamin 8 cocugu vardir. Yahu derler senin 8 tane cocugun yok mu? Adamin cevabi : bizde kiz çocukları sayılmaz. .........
Bilmem anlatabildimmi.......

Son düzenleme:

Neyse herkesin eğrisi kendine doğrudur. Ben kk üyelerinin bazıları yazdım dikkat. Evet kk üyeleri diyelim hepsinin kadın olduğu ne malum? Bazıları çok ağresif konuştuğu için öyle yazdım. Sen yazmadıysam alınmanada gerek yok herkesin kendini savunacak kabiliyeti vardır.

Çok komiksin mesajlarımı yukarıda iyi okumanı tavsiye ederim. Bu 1 ikinci olarak diyorsun silahı var konu sahibi bunu bilmiyormu bilmeyerek mi evlendi? Bide şöyle düşün sen yada bazıları Kaş yapayım derken göz çıkarmış olmasın. Belki ileride güzel bir mutlu bir yuvası olacak. 1 şans vermek o kadar zor değil zaten hata yaparsa çekip gider. Yıkmak yapmaktan kolaydır merak etme. Bide vurmuş dövmüş gerisi gelir demek ne ya nerden biliyorsun? Kocası eşini sevmese o kadar söz verir mi sence ? E sana göre o zaman hemen yarın soluğu mahkemede alsın böyle saçma bir mantık varmı ya Allah aşkına

Esra boşver arkadaşım ben anladım

Beni sevdigini bendr düşünüyorum zaten yoksa onun icinde ayrilmak cok kolay onunla aikesi beni beni istemiyor zaten

Esra uzaydan mı bildiriyorsun acaba?Kocası eşini sevmese bile SENCE seni dövücem ağzını burnunu kırıcam filan mı derdi acaba?Yapan yapıcam mı diyor?Soluğu mahkemede alsın yada almasın o karmakarışıkın bileceği bir iş,bir şans vermek zor değil tabii ama bu karmakarışığın son şansı olabilir yahu açıp da bir televizyon falan izlemiyor musun acaba sen bu ülkede ne kadar kadın cinayetleri oluyor farkında mısın?Ayrıca silahı olduğunu tabii biliyordıur ama belki de öfke kontrolü sorunu olduğunu bilmiyordu?Duymuyor muyuz okumuyor muyuz cinnet geçirdim yaptım diyor adam ben burda bi mesajımda da söyledim neden cinnet geçiren kendini camdan filan aşağı atmıyor diye.Ama şiddet uyguluyor işte.Şurda kimin kocasının kime gücü yetmez ispat etmeye gerek var mı acaba üzerinde illa vurup filan ben seni dövebiliyorum mesajını vermeye gerek var mı?
Ha bir de şöyle bi insan tipi var kesinlikle kaçınmak lazım diye düşünürüm ben her zaman iş istediği gibi gitmeyince çirkinleşen,çirkefleşen insan tipi.karmakarışıkın eşi de öyle anladığım kadarıyla kızcağız boşanalım demiş iste sen kadın mısın ki şöyle böyle...Ya kardeşim ne gerek var bu kadar çirkinleşiyorsun?Bir şanssa bir şans şans yoksa ayrılır insan ama bu kadar çirkinleşmeye ne gerek var?Bak öyle laf söylediği karısının şimdi dizinin dibinden ayrılmıyordu ha bu çok güzel sevindim onların adına ama bu kadar şey yaptıktan sonra insan bunları yapınca inandırıcı gelir mi hiç?İnsan sevdiğine gelmişine geçmişine sülalesine bu kadar saydırabilir mi?Saydırdığı insanın da bir daha yüzüne bakabilir mi?Yani ben bunu karmakarışıkın eşi için değil genel konuşuyorum sonuçta böyle birçok insan var.Kırmadan önce düşünecek insan.Kaybetmeye korkacak,değil ki vurmak.pehh

Konunun kendisinde esim sinirlendiginde hep kufreder defalarca soz verdi ama tutamadi diyor yani hakaret ilk degil. Dayak yedigi 11. sayfada da artik ha vurdu ha vuracak korkusundan yilmistim ve sonunda vurdu diyor yani siddet devamli olmasa da korkusu surekli var. Ayni seyleri okuyup nasil bu kadar farkli yorumluyoruz anlamiyorum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Sizin agzinizdan cikan argo kelimeyi garip bulan hanimlar kendileri haseki Cambrige Düşesi oldukları için aldırış etmeyin. ama esinizin kufurleri ve darbi icin ayni seyleri düşünmüyorlar burda ben de caresiz kaldim. bu adamla devam ederseniz, savciya rezillik,konu komsuya rezillik,cikan dedikodular, kafanizda agri,oranizda buranizda morluklar,bunlar devam edecek. bunlarin sonu nasil gelir diyorsunuz ya,ayrilarak. intihar bosanmaktan daha kolay degil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…