esim yüzünden intiharin esigine geldim :(

Sorun çirkin üslubunuz!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gelismeleri yazayim dedim.
Ben kotuyken bir suru kisi yazdi sagolsun. Akil verdi. Durumu da bilmeye hakkiniz var diye düşünüyorum. .
Esime senden artik korkuyorum o yuzden bu evdeyim sana sevgi duymuyorum korku duyuyorum o yuzden buradayim dedim.. soyleme oyle beni vicdan azabindan oldurmek mi istiyorsun nr olir söyleme oyle dedi.. Esim benden ozur diledi bidaha olmayacak dedi. Sinirlenmeyecegim de seni iteklemeyecegim de dedi.. Sonra kabul etmiyor vurmadim sadece itekledim diyor. . Nasil inanacagim dedim . Olmayacak inan dedi.. ben seni seviyorum bu evliligin devamını istiyorum yoksa coktan gitmistim . Gece 2 de mesaj attim cunku uyuyamadim sensiz. O kadar alismisimki seni gogsumde uyutmaya sanki cocugum gitmis uyuyamadim seni geri yerine istedim.. olmayacak.. bu sefer farkli.. dovmek istesem inan farkli olurdu .. bidaha olmayacak. Sana kiymayacagim. Sen uzulunce dayanamiyorum uzulmene dedi..
Bende dedim ki bak ben boyle buyumedim yetismedim evliligimde siddet ve kufre katlanabilecek o evliligi devam ettirebilecek bir insan degilim. eger bi kere daha bi kavgada sadece bi kere daha küfür edersen yada bana dokunursan Allah ima yemin olsun ki bosarim seni .. dedim.. tamam bikere daha olirsa boşa bende bosanma demeyecegim dedi...
Ben sadece şunu bilmeni istiyorum bu evlilik kolay olmadi ailem istemedi biliyorsun ki biz cok zor bir araya geldik biseyler hic kolay baslamadi. O yüzden kolayca bitmesi de anlamsiz geliyor. SenInde kabul.ettigin uzere bi ofke kontrolu problemin var. Psikologa gitmeyi kabul et. Bi omur böyle gecmez dedim.. kabul etti..
Bide şu var ban diyor ki . Ben senin agzindan oyle kelimeler cikmasini kabullenemiyorum. Sana yakistiramiyorum. Hadi benim ailem belli geldigim yer belli. Hadi biz kabayiz maraba takimiyiz ama senin gibi senin ailen gibi bi ortamda büyümüş bi insan kültürlü bi insan nasil oyle konusabilir. Ben sana herseyden once bizim gibi olmadigin icin bizim gibi kaba saba olmadigin icin bizden farkli oldugun icin vuruldum . Hadi biz doguluyuz biraz kaba sabayiz ama sen ve senin ailen cok okumus kendini gelistirmis . Sen hanımefendi bir insansin. Benim senden onceki sevgilileriim bile hep kaba saba kizlardi ben seninle ogrendim çoğu zaman farkli bi dunya nazik kibar bi dünya olduğunu. Ne geldigim sokaklara benziyordu senin oldugun ortam ne de kendi ailemde olan o kaba saba ortama. Herseyden once siz sabahlari birbirinize Günaydin diyordunuz aksamlari iyi geceler. Telefonu actiginizda Merhaba nasılsın diyorsunuz birbirinize. BizdE direkt mesela cayi koy. Sunu yap burada bekliyorum gel derler. En basiti sizin yemek yiyisiniz bile farklı herkesin servis tabagi var biz hepimiz bi tencereden yeriz. Konuşmanız dahi farkli. Senin annen 55 yasinda babanla sabahlari gazete okuyorlar benim annemin okuma yazmasi bile yok tek bildigi komsulara gidip seni gelinini cekistirmek.. sense hic orali bile olmuyorsun . Ben seni kaliten icin sevdim cocugumun bizimkiler gibi bir annesi de olabilirdi ama ben senin gibi olsun istedim. Bizim kadinlarimizin her birinin en az 4 cocugu vardir ama hayatlarinda acip bi kitap okumamislardir cocuk gelisimiyle ilgili.. Sen daha hamile bile degilsin ama piyasadaki tum pedagojik kitaplari okudun bile dedi..
Insan iliskileriniz de farkli. Ben evet oyle bi ortamda buyudum siddetin çözüm degil biliyorum ama degismek istiyorummm yapmayacagim bidaha inan dedi..
Aksam yemege cikardi beni. Nasilsin diye sorarsaniz bilmiyorum nasilim iyi olmadigim kesin.. bana sevgi şefkat gosteriyo simdi ama icimde bi yerlerde biseyler kirildi.. tamiri mumkun olurmu bilmiyorum. . Ona da dedimki ben bosanirdim bu hareket karsisinda ama sana bu şansı sadece ilerde bigun ayrildigimda acaba ben elimden geleni yaptimmi sorusuna karsi yenilmemek icin verdim dedim.. bu evlilik icin elimden geleni yapacağım baktim sen hala aynisin o zaman seni birakacagim dedimmm.. anladim ben kendim giderim oyle bisey olursa dedi..
Simdi millette duydu bu olayi kesin fiskoslar bizimle ilgilidir. Zaten tayinim hic istemedigim bi yere cikti pazartesi günü ise gitmek istemiyorum yaaa.. bide insan icine cikasim gelmiyor.. cok cok cok karisigim kafam karman corman..
Icimde bi yerlerde biseyler kirildi. . Sana vurmadim sadece itekledim diyor ama o bile o kadar çok canimi yakti ki.....
Kotuyum yine kotuyum içimde bi yerlerde biseyler yaniyor sanki. Can cekisiyor.. biliyorum insanlarin daha buyuk dertleri var biliyorum ki nice hastaliklar vesaireler var Allah a şükretmeliyim her yasadigim icin an .. ama napip etsem de gecmiyor o yangin .. sanki az nefes alabiliyorum sanki arkamda bi dag vardi da o dag simdi yok.. aynada yuzume bakıyorum ne olacak sence diyorum . Cevap boş gozlerim..

Son düzenleme:
senin için en iyi en dogruyu sen bilirsin canım.. komşular ne der ne diyoru boşver.. onlar birşey olsa da olmasa da der.. herşeyin bir anda eskisi gibi olması biraz zaman alıcak tabi.. sen eşinle aranı düzelttikten sonra evinde huzur olduktan sonra gerisi hikaye.. umarım bir daha hiçbir zaman böyle bir şey yaşamazsın..

Evet kesinlikle oyle onlar hep konusurlar..
Yasarsam da dedim senden cocugum dahi olsa bosarim seni dedim kabul etti..
Umarim yasamam canim ama yasarsam da napacagimi cok iyi biliyorum .. icimde cok rahat olarak yapacagim bunu..
Esim degismek istiyor eger bunu gormeseydim daha farkli olurdu hersey..
Insanlar degismez dedigini duyar gibiyim ama ben hep biseyleri basmakalip sozlerle degilde yasayarak öğrendim bunuda yasayarak ogrenmeliyim..
Eger bidaha yapmazsa ne ala ama yaparsa da omun içinde hep bi yara olarak kalacagim bunu biliyorum..

insanlar degişir ama bizim istememizle degişmez.. gerçekten kendi isterse degişebilir..inşallah herşey istedigin gibi olur canım..

Hakkında en hayırlısı olsun. Bak ne güzel tedavi olmayı da kabul etmiş. Götür tedaviye senin için uğraştığını görünce herşeyi daha çabuk unutursun.

Yazik ya siz bu adami magaradan mi cikardiniz? Normalde olmasi geren herseyi bu kadar buyutmus,sabahlari gunaydin demeyi bile kaliteyle mukemmellikle bagdastirmis.
Vallahi doguda cok nazik cok elit insanlar vardir surekli kabaligini dogulu olmasina baglamis ama ben oyle dusunmuyorum acikcasi yetistirilme sadece.
Bir de bu kadar magara adamiyla nasil evlenebildiniz madem? Kultur farkini en az 1 km oteden anlamaniz gerekmez miydi anlattiklariniza gore?
Bunlari yasayacaginizi az cok tahmin edebilirdiniz diye dusunuyorum .
Neyse siz tekrar deneme karari almissiniz umarim hk. Hayirli olur bana sorarsaniz bir sure sonra benzer bi konu daha acarsiniz gibi geliyor. Dilerim biz yaniliriz ve siz mutlu olursunuz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kocan darp raporu aldığını biliiyor mu?Bilmiyorsa söyle bence..

Aynen canım sana katılıyorum herşeyi doğulu olmasına bağlamış çok yazık zaten böyle yapan insanın eşinin gözünde değeri olmaz hep der siz böylesiniz şöylesiniz bizde doğuluyuz bütün ailemiz çok kültürlü elit insanlar kendi ve ailesi mağarada yaşamızsa bilemeyiz ama bütün doğulular anlattığın gibi değil

umarim esin gercekten samimidir belki sizin icin sans olur herkes darp olayina takilmis bosver en azindan esin senin neler yapabilecegini ailesindeki kadinlar gibi dayak yeyip bunu kabullenmeyecegini anladi.benim esim de dogulu kultur farki cok gicik esim moderndir ama ayni cumleleri evlenirken bana soylemisti umarim hersey cok guzel olur

Merhaba canim,

bu aralar bende pek iyi degilim... Ama su küfür olayindan oldum olasi nefret etmisimdir. Benim yetisme tarzimda, ailemde, cevremde hic küfür edilmezdi, ufak tefek kizdiginda herkesins öyledigi seyler vardir ama, özellikle bel-alti sözlerini asla isitmedim.

Kocam maalesef tam tersi... Hatta bazen kendimce bi deyim dedigim zaman bile, küfür icerikli bile olmasa, o dediklerimden hep küfür cikartirdi ve acayip acayip anlamlar verirdi kendi kendine bana kizardi. Cok öfkelenince zaten duymadigim laflar kalmazdi adamdan.

Bi kadinin küfür etmesi cok cirkin bence. Ama bir erkegin esine küfür etmesi dahada igrenc bisey. Bizim kültürümüzde, dinimizde, daima kadinlara karsi hakim olan bir namus kavrami vardir. Ama bu erkekler birbirlerini uyuz etmek icin en basta kadini küfüre alet etmisler hemde en berbat bi sekilde.... Bizim kültürümüzde cok celiskili zaten.... Insanlar kendi uydurduklari ve kullandiklari küfürler yüzünden birde birbirlerini bile öldürebiliyorlar.

Ama en basta, kadinin ince ruhunu, dogasini, erkegine olan saygisini zedeliyor bu pis cümleler. Kadina küfür serbest, ama erkege aynisi edilince cileden cikiyorlar, küfürü asla tastik etmiyorum yinede.

Böyle darp tehditleri de bir gün gelir, gercege dönüsür... Insanin yeterki gözü dönsün... Kadinina deger veren erkek zaten onun her sevinciyle de derdiylede birebir ilgilenir... Sonucta bide aglayarak anlatmissin derdini ve hic orali olmadi diyorrsun... Umarim buna uygun bir aciklamasi vardir. Bide erkekkler zaten hep güclerini kadinlara karsi suistimal edip korkutmaya calisiyorlar. Eger gercekten el kaldiracak olursa, zaten nasil bir insan oldugunu anlarsin ve direk polise gidip sikayet etmelisin. Kadinlar sustukca yuttukca bu erkeklerden ADAM olmaz.

Çok kültürlü veya elit insanlar olmak demek,iki farklı kültürün bir araya gelip anlaşabileceği anlamına gelmiyor.Burada adı geçen "kültür" biraz adetler biraz gelenek görenekler biraz da yaşanmışlıklarla ilgili.Mesela eşim doğulu,bense anadoluluyum.Aynı meslek mensubuyuz.Ama aramızda kültür farkı var.Bu demek değil eşim benden daha cahil,yada ben ondan daha cahilim.Doğu kültürü saygı ve hizmet unsurunu ön plana çıkarmış erkek egemen bir kültür.Erkek egemen bir kültür olduğu için de erkekleri aşırı kendine güvenli ve kdınları da bir o kadar ezilmiş ve sessiz.Zaten öyle olmak zorundalar.Aslında o kültürün içindesiniz anlatmaya dahi gerek yok da laf salatasıyla anlamazcılığa vuruyorsunuz bence.Sırf muhalefet olmak için.Size göre demek ki kültür demek sadece okumaktan ibaret hadi ona da gelelim isterseniz doğulu bir doktor yada mühendisle izmirli bir doktor yada mühendisi kıyaslayın bakalım?Yetişme tarzı önemli bilmem anlatabildim mi?Doğu ailesi olup da batı kültüründe yaşayanlar vardır onu bilemem.

Umarim samimidir canim tekrarlanirsa ne olacagini biliyor artik..

Cok guzel yazmissimiz gercekten.
Dogu kültürü nde erkek egemen. Bi erkek cocugu var mesela yegeni bi de kiz yegenleri var. Kizlar ne bulursa onu yiyor ama erkek yegeni ki daha çocuk dikkatinizi cekerim. Begenmezse yemegi. Farkli yemek yapiliyor ona. Gozumle gördüğüm seyler bunlar benim.
YAda en basit laflari erkek erkek adam falan . Erkekler dogu kulturunde cok üstün bi varlik gibiler. Erkek cocugu olmayan kadına yönelik olarak bakışları bile farkli. Ne kadar cok erkek çocuğu varsa kadin o kadar guclu sayiliyor.
Valla dogulu arkadaslar kusura bakmasinlar ama bunlar da benim bizzat yasadigim seyler. Esim dogulu kaldi ki onin dahi kabul ettigi seyler..
Ha sen alirken bu adami bilmiyormuydun diyeceksiniz vallahi bu kadarini tahmin edemedim. Ama seviyordm evlendim.
Umarim bundan sonrasi şu sacma sapan kültürden arinmis ve temiz olur.
Zaten kendiisi bile begenmiyor o tarafin bu erkek egemen dusumcesini

Bence biraz ertelemissiniz sadece olagan sonucu.Kuzenimin boyle bir evliligi var.3.defadir geri donuyor evine binbir sozle yeminle sonra dayak yiyip kufur isitip babaevine donup sonra yine affediyor.Bu senaryoda hikaye pek degismiyor.Umarim sizinki oyle olmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bekara karı boşamak kolay gelir derler. Ancak evliliğiniz 1 yıllık ve çocuk da yok gerçekten ciddi düşünün. Çünkü küfür dayak sonu olan şeyler değil. Size zaten bir kere vurmuş daha sonrası gelecektir. Bir ikinci husus hani küfür dayak vardır da yine de çok seviyordur sahipleniyordur bir derece hadi diyelim. Ama bir de üstüne bencil. Sizin sorunlarınız sevincinizi derdinizi paylaşmıyor. Nasıl geçecek kalan ömrünüz. Hayat zor bir yol insanlar bu yolda yürürken kendilerine destek olacak biri olsun diye evlenirler genelde. Ama bu size destek değil bir de köstek oluyor. Ailenizde hazır destekleyecekken boşanma konusunu iyice düşünmenizi tavsiye ederim.

BEnim bbiseyi erteledogim yok
Zaten kendiisi de biliyor
Ikincisi olmayacak
OLursa da ceker giderim kafam net

Sizde şuan herkesi aynı kefeye koyarak laf salatası yapıyorsunuz ben hanımefendinin kocasına yönelik söyledim onu farkındaysanız eşi doğuluları cahil kaba saba olarak göstermiş siz doğuda yaşamamış bir insan olarak orası ile ilgili yorum yapamazsınız benim eşimde anadolulu ve ailesiyle anlaşamıyoruz çünkü çok ama çok geri kafalılar bak ailesiyle diyorum bütün anadoluluları katmadım içine sizde yorum yaparken biraz daha seviyeli yorum yaparsanız daha iyi olur bence bu arada yorumunuzdan çok kültürlü olduğunuz belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…