esim yüzünden intiharin esigine geldim :(

Sen kendi kizina ogretirsin artik

Allah sizin yetistireceginiz kiz cocugun yardimcisi olsun

adamdan once sen doversin kizini bi kocana nasil sesini yukseltirsin diye

sizin gibi anneler oldukca kadainlarimiz daha cok ezilir daha cok dayaklar yerler

Sen kendi kizina ogretirsin artik

Allah sizin yetistireceginiz kiz cocugun yardimcisi olsun

adamdan once sen doversin kizini bi kocana nasil sesini yukseltirsin diye

sizin gibi anneler oldukca kadainlarimiz daha cok ezilir daha cok dayaklar yerler

Sen de benim ne yaşadığımı bilemezsin !! Duygularımı sende bilemezsin belki tecrübeli biri olarak yazdım bunları sana ? Belki uzaktan bakan biri olarak sadece ? Ama yinede hiç bir insana küfür etmedim ! Kocan zaten normal değil ama sende ona uymuşsun ! Darp raporu almışsın geri eve gitmişsin ? Darp raporunu aldığın bir adamla nasıl yaşayacaksın ? Bu zamana kadar bukadar küfürünü yutup ayrılmadıysan yaşarsın da sen zaten !!

Bende diyorumki ayrılmıyorsam ozaman adamı düzeltme yoluna git ama bu " sana giren çıkan yok tabi " gibi iğrenç bi cümleyle değil güzellikle tatlı dille olur tabi canım haberin olsun .. Yada naparsın yap derdiniburaya yazıyorsan her türlü eleştiriye deneyime lafa açık olmayıda bileceksin ... Ah canım yazık sana vah canım bi tanem demedim diye demediğinizi bırakmadınız :) komik gerçekten komik !!!

Sert yazmadım ki yazı bu yani ?? CAnım cicim demedim diye sert mi anlaşılıyor yazılanlar ? Bende kadınım bende evliyim aynı şey daha fazlası benimde başıma gelebilir ..Dünden beri okuyorum tek cümle yazmadım ama tekrar eve gittiğini duyunca sinirlendim yani küfür eden bir adamla bunca zamandır yaşadığı yetmiyormuş gibi birde darp raporunu aldığı adamla yaşayacak artık !!! Madem yaşayacaksın şikayet etme sana giren çıkan yok yani deme !!! Yada sonuna kadar git !!! Kadına kızdım diye iş kadın cinayetlerine kaar gitti :) buraya yazıyorsan derdini her türlü yoruma eleştiriye tepkiye açık olacaksın .. Ah canım yazık sana yazmadım diye olanlara bak :) neyse vakit çabuk geçti saolun az kaldı iftara :)
Sert yazdıysam isteyerek yapmadım arkadaşım sonuç bu

Kocaniz hatali tamam ama siz kocanizin huyunu bile bile cok ustune gitmissiniz.
Benim kocam dunyanin en iyi erkegi bana gøre AMA sinirli oldugunda ustune gitmem cunku uzulecegimi bilirim sonucunda.
Anladigim kadariyla siz pisman olmussunuz sevmiosunuz esinizi zorla ustune gidiyorsunuz ayrilmak icin.
Ayrilin ama cok ustune gitmeyin sizde sessiz sakin bitsin ayriliginiz...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hislerime sakince tercüman olan arkadaş .. Çok teşekkür ederim

Bizim evdede ben cok sinirliyim bi kac kez agir tartismalar yasadik benimki var ya vallahi kavga etmeyi beceremiyor:) bende ona sinirlenirdim bi aciklama bile yapamiyosun diye :) sonra tanidikca o sinir oldugum sakinligini kiskanmaya basladim .. Ayni is benim basima gelse is yerimde bi sıkıntı olsa esimi aramam vallahi.. Cunku cevabini az cok tahmin ediyorum napalım canim olan olmus belki orda daha mutlu olursun :) evlilik zaten surpriz yumurta gibidir icinden ne cikacagini bilemezsin ilk bir yil herkesin evliligi bi kovalamaca halinde gecer yeni yeni tanirsin her gun yeni birsey ögrenirsin ve sende yoğurulursun hersey zamanla düzelir.. Bunun yoluda iletisimden gecer ben esime sinirli biri oldugumu beni o anlarda yanliz birakirsa cabuk sakinlesecegimi ona asla küsemicemi soyledim bana guveniyor küsmicem dedigi icin yanliz birakiyor ben bi saat debeleniyorum sonra neye kizdigimi bile unutuyorum :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım senin kocan insan değil bu ortada. Sende ne diye bu adama dert yanarsın? Ne anlar bu halden?

Birde -her ne kadar aksini iddia etsen de- adama bildiğin küfür etmişsin.

Üstüne de şiddet gördün, ortalık iyice karıştı.

Kesinlikle konuşma, yüzüne bile bakma. Bence bir süre evden uzaklaş, annenlere git mesela.

Kesinlikle özür dilemeli, bir daha böyle bir şey yaşanmayacağına dair seni ikna etmeli.

Aksi halde boşanın daha iyi, evlilikte şiddete tahammül olmamalı kesinlikle.

Canım 15 yıllık evli olarak söylüyorum.. Keşke darp raporu almasaydın..Çünkü sen eşini seviyorsun ve olumlu yanlarını da görüyorsun.. Kesin ayrılmak istiyor olsaydın darp raporu alman iyi olabilirdi.. Ama bu durumda hiç hoş olmamış..Bilmiyorum ama bir karar vermelisin... Evliliğini eşinin bu özelliği ile devam ettirmek istiyorsan ona göre eşine göre hareket edeceksin.. Ama şunu bil hiç bir erkek demeyeceğim, hiç bir insan mükemmel değildir. Herkesin bir arızası olur. Bunu Erkek-Kadın olarak ayıramıyorum.. Tabi bu arızalardan kabul edilemeyecek olanlar olur.. Bu kişilere göre de değişir. İyi düşün, fevri karar alma yoksa şimdi olanlar gibi evden dışarı çıkmak istemiyorum dersin..İnsanların bakışından rahatsız olursun...Eğer eve döndün ise ona göre karar ver.. Daha fazla evliliğine zarar verme.. Kendine de.. Yoksa insanların hem dayak yedi, hemde eve döndü bakışlarına maruz kalırsın.. Eşini de kendini de daha fazla zor durumda bırakma...

bunları Kolerra isimli üye için yazıyorum
bakın hanımefendi bu kadar kişe size yüklendiyse sorun kimdedir?anlatmak istediğiniz şeyi doğru düzgün anlatamıyorsunuzdur belki de, kendinizi tam olarak ifade edemiyorsunuzdur.aslında tepkilerin çoğu şu cümleleriniz yüzünden gelmiştir diye düşünüyorum:

Bir erkeğe bırak küfretmeyi sesini bile yükseltmeden gerektiğini kimse öğretmemiş sana malesef ! Çünkü bir erkeğe yaptıracaklarını ancak tatlı dil be sevecenlikle yaptırıp derdini öyle anlatabilirsin !

bu cümlelerden kadınların her şeyi alttan alması gerektiği çıkıyor.ama kadınların da duyguları var sonuçta, robot değiliz ki.ve bu kafada olan kadın kendini sürekli ezdirir, iyi bir şey mi bu?
sonradan yazdıklarınıza bakılırsa da konu sahibesi ya boşanacak ya da böyle çekmeye devam edecek.ama eşi kendini düzeltmeye çalışmayacak çünkü hep kadınlar kendini düzeltmeye çalışmalıdır öyle mi?her şeyin karşılıklı yapılması lazım.

Benim eşim bana göre çok sakindir.
Ve tepkisi asla şiddet olmadı bugüne kadar.
Olacağını da düşünmüyorum bu nedenle.
O tarz bir cümleme karşılık doğru konuş çıldırtma adamı diye terslerdi.
Yüzüme kapardı teli.
Küser, günlerce konuşmazdı belki.

İntihar çözüm mü? Sen zannediyor musun ki herkesin evliliği güllük gülistanlık. Türk erkeklerinin %90 ı senin kocan gibi. Sabret ileriki yaşlarını hayal et zira yaş ilerleyince kuzu gibi oluyor erkek milleti. Kayınbabamdan biliyorum.

Benim kayınbabada kaynanaya çok çektirmiş şimdide kaynana kayınbabaya çektiriyor gram acımıyor,bulaşıkları yıkatır, pantolunu ütületir, bu yazda beraber halıları yıkadılar eğer kayınbaba yapmasın büyük kavga var ,eşimde bunları sürekli uyarır kavga etmeyin diye 2 birbirine bize şikayet eder ben annesini haklı bulurum oda babasını kayınbabam resmen kılıbık, eşimde babam gibi olurmuyum diye korkuyor ev işinde yardım eder ama daha ister aynı babası gibi olması

Ne olacak darp raporlu evli bir çift .. Tabi alındıysa o rapor .. Benim bildiğim alınınca polis giriyor devreye ama neyse ben bişe demiyim yine herkes bana cozlamasın ..
:))) bayagi ortalik gerilmis....
konu sahibi yok anlasilan. Eee demek ki barismislar allah mesut etsin.. oyle bir esle omur gecer mi bilmiyorum dayak yiyip tekrar bile bile atesin icine girmek hic hos degil ilk kez dayak yemis olabilir fakat son olacagida belirsiz anladigim kadariyla adam dayaga meyilli.. aninda barisip yanina donmektense bosanmasa bile burnunu surtse daha iyi olurdu nede olsa ekonomik ozgurlugu olan bir insan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…