- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Hala küfür boyutunda hakaret ediyorsun farkındamısın ? Yok cins yok mal !!! Bir erkeğe bırak küfretmeyi sesini bile yükseltmeden gerektiğini kimse öğretmemiş sana malesef ! Çünkü bir erkeğe yaptıracaklarını ancak tatlı dil be sevecenlikle yaptırıp derdini öyle anlatabilirsin ! Sana giren çıkan mı var kadar iğrenç bir cümleyi hadi hata yaptın sarfettin sana göre küfür değil o onuda elli kere yazmışsın da küfür değilde neyse !! İğrençliğin daniskası ... Ve evet ayrıca kocana iş için fikir danışmışsın oda fikrini söylemiş sen kabul etmişsin adamın suçu ne ? Yarım saate bir de yok diyorsun ya :) gerçekten üzüldüm burda saatlerce yol gidip gelen otobüslerde sürünen insanlara , bir de arabanız da var yani çok yazık gerçekten ! Madem severek evlendin kocanı tanımadıysan suç senin .. Bu arada bu yazdıklarımı kocan haklı anlamında yazmıyorum ikinizde psikolog luksunuz .. Tavsiye ederim tedavi olun ..
Hala küfür boyutunda hakaret ediyorsun farkındamısın ? Yok cins yok mal !!! Bir erkeğe bırak küfretmeyi sesini bile yükseltmeden gerektiğini kimse öğretmemiş sana malesef ! Çünkü bir erkeğe yaptıracaklarını ancak tatlı dil be sevecenlikle yaptırıp derdini öyle anlatabilirsin ! Sana giren çıkan mı var kadar iğrenç bir cümleyi hadi hata yaptın sarfettin sana göre küfür değil o onuda elli kere yazmışsın da küfür değilde neyse !! İğrençliğin daniskası ... Ve evet ayrıca kocana iş için fikir danışmışsın oda fikrini söylemiş sen kabul etmişsin adamın suçu ne ? Yarım saate bir de yok diyorsun ya :) gerçekten üzüldüm burda saatlerce yol gidip gelen otobüslerde sürünen insanlara , bir de arabanız da var yani çok yazık gerçekten ! Madem severek evlendin kocanı tanımadıysan suç senin .. Bu arada bu yazdıklarımı kocan haklı anlamında yazmıyorum ikinizde psikolog luksunuz .. Tavsiye ederim tedavi olun ..
Ne diyim. Allah etrafındakilerin yardımcısı olsun.
sen başkasının konusunda bile bu kadar sinirlenip etmediğin laf bırakmazken asıl bu durum başına gelse kocana neler yapardın düşünemiyorum
Sana gore erkek demek ses dahi yukseltilemeyecek derecede bir varlik olabilir ama biz kendimizi ondan asagi görmüyoruz tamammi bende insanim benim ne yasadigimi biliyomusun sen duygularimi biliyomusun bide psikologluksunuz yazmissin hayatinda hic tanimadigin gormedigin birine. Kim psikologlk orasi tartisilir ama senin zihniyetine sahip olanlar bu ulkede arttikca daha cooook kadin cinayeti islenir ..
Her küfür eden erkeğede kadına boşan diyemeyiz alsın adamı piskoloğa gitsin kadınlarda şu erkekleri doğru düzgün yetiktirsin küçükken küfür edince büyükler gülüyor işte böyle erkeğin kazık kadar dan sonra olmuş hali
Kocaniz hatali tamam ama siz kocanizin huyunu bile bile cok ustune gitmissiniz.
Benim kocam dunyanin en iyi erkegi bana gøre AMA sinirli oldugunda ustune gitmem cunku uzulecegimi bilirim sonucunda.
Anladigim kadariyla siz pisman olmussunuz sevmiosunuz esinizi zorla ustune gidiyorsunuz ayrilmak icin.
Ayrilin ama cok ustune gitmeyin sizde sessiz sakin bitsin ayriliginiz...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet kesinlikle oyle is icin cok diretmeliydim
Bende bundan sonra artık kendi kararlarimi kendim vermeye başladim..
Benim orada hatam var sucu onun uzerine yuklemem hataydi o da bilemezdi cunku boyle olacagini..
Bakalim ne.olacak bundan sonra.
Bi sure konusmamayi düşünüyorum sonrasina bakacagim .
Senin esine sen soyleseydin sana giren cikan yok diye o.ne derdi peki ne yapardi
Merhaba. Cok kotuyum
Ölmek istiyorum. Gecen hafta bana bi is teklifi geldi. Esime ortak karar alalim
Dedim. Gitme su anki is yerin eve yakin dedi. Gitmek istedigim halde gitmedim.
Yerime baskasi gitti.
Bugunde calistigim subeden cok uzak bi subede gorevlendirildigimi ogrendim. Yani esimi dinlemeyip gitseydim o uzak ve aşırı yogun subeye cikmayacakti tayinim.
Esimi aradim keske boyle karar vermeseydik o firsati kacirmasaydik dedim. Hic umursamadi. Tayinim cikti dedim devlet memuruyum amaaan kim yaptiysa tayinini sacma sapan insanlar iste dedi. Ben cok uzgundum hem arkadaslarimdan ayrilacaktim hem evime yarim saat otobusle.. hemde asiri asiri yogun..
Söyledim bana haksizlik yapiliyo kademece benden dusuk iki bayan vardi onlarin gitmesi lazimdi. Hakkimi arayacagim bankanin sube muduruyle gorusecegim diye moralim sifir aglayarak konustum. hic orali olmadi. Amaaan dedi. Bende cok uzgundum agliyordum..
O ise hiic umrunda degilmis gibi neyse varmi baska diyecegin dedi. Bende sinirlendim (esim hep bencildir ilk kendini dusunur herzaman) senin hic umrunda degil tabi dimi nasil olsa sana bisey olmadi sana giren cikan bisey yok dedim (biliyorum hataliyim ama inanin ki cok kotuydum ve seni etkilemiyor anlaminda söyledim)
O da bana sen ne dedin ne dedin sen dedi telefonu kapattim bir kere aradi. Ikinciyi actim. Senin gecmisini si...ecem hayvanoglu hayvan itoglu it. Senin gelmisini gecmisini si.... ecem . Sen o isten cikip aksam eve gelecen senin agzini burnunu kiracam hayvan it diyerek bagirdi :2::2:
Esim her sinirlendiginde kufur eder bugune kadar defalarca soz verdi bana . Ama yine etti..
Artik bu kufurlere dayanamiyorum kendimi bi yerlerden atip kurtulmak istiyorum bu hayattan.. bi kutu ilac icip herseyi unutmak istiyorum. .
Yerimde olsaydiniz napardiniz daha bir yillik evliyiz cocuk yok calisan bi bayanim ayrilmak istersem ailem arkamda olur.. hatta babam sevinir bile..
[SUP][/SUP]
Son durum esimden dayak yedim 11. Sayfaydi galiba
İntihar çözüm mü? Sen zannediyor musun ki herkesin evliliği güllük gülistanlık. Türk erkeklerinin %90 ı senin kocan gibi. Sabret ileriki yaşlarını hayal et zira yaş ilerleyince kuzu gibi oluyor erkek milleti. Kayınbabamdan biliyorum.
Son durumlar nedirrr acabaa
:))) bayagi ortalik gerilmis....Ne olacak darp raporlu evli bir çift .. Tabi alındıysa o rapor .. Benim bildiğim alınınca polis giriyor devreye ama neyse ben bişe demiyim yine herkes bana cozlamasın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?