- 20 Haziran 2014
- 1.654
- 799
- 63
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Doğulu bir erkek ve anlattığınız şekilde ağzı da küfürlüyse bu laftan sonra sizi hırpalayabilir. Bence gidin bi restorana eşinize de mesaj atın şurdayım seni bekliyorum üzüntüyle öyle çıktı ağzımdan ama senin ettiğin küfürler daha çok üzdü beni
Orda hem size bişey yapamaz hem de siniri geçer
Evden ayrılmayı düşündüğünüzde o eve bi daha dönmeyecek gibi hazırlıklı ayrılın, değerlerli eşyalarınızı alın ayrıca sizin gibi bir devlet memurunun maaş kartının eşinde olması eşi melek de olsa mantıklı gelmedi bana
bence bi kez daha ara eşini bakalım nasıl ruh hali....
öyle çat diye gidipte tümden haksız duruma düşme...
KAyinvalidem esimin bana bunlari yaptığını duysa sevinir mutlu olur benden nefret ediyor
Ariyor su an kizlar bes kere aradi acmadim
5yillik evlilik tecrubesiyle soyluyorjm teli acman gerekir haksiz duruma duseceksin bosu bosuna. Ac ve icinsen ne geliyorsa soyle tehditlere devam ederse ona gore bakarsin
Bukadar degildi inanBir kere öncelikle merak ettim hangi banka ki bu 5 te çıkabiliyosun şükretmelisin yarım saat yol çekicem demişsinde Bende bankacıyım 6 da çıkıyorum (ki çok erken çıktığımızı düşünüyorum) istanbul trafiğinde dün eve gittiğimde saat 19:57 idi tam Yani hergün akşam 2 saat yol çekiyorum bben hemen bileklerimi keseyim ozaman
Ayrıca madem devleti bırakıp başka bankaya transfer olmak gibi bi fikrin var yine başvurabilirsin tecrübeli pozisyonlar için sık sık alım yapılıyor
Eşinle olan muhabbete gelince ben mesela eşime böyle bişey desem sorun olmaz hatta güler bile genelde küfür edince.
Ama insan kocasını tanımaz mı doğulu diyosun sinirli diyosun.Bunları göze alarak söylemişsin sende.Daha bir yıllık evlisiniz en güzel zamanlarınız olması lazım sana böyle sürekli küfür ediyosa nasıl evlendin bu adamla evlenmeden önce böyle değilmiydi
Merhaba. Cok kotuyum
Ölmek istiyorum. Gecen hafta bana bi is teklifi geldi. Esime ortak karar alalim
Dedim. Gitme su anki is yerin eve yakin dedi. Gitmek istedigim halde gitmedim.
Yerime baskasi gitti.
Bugunde calistigim subeden cok uzak bi subede gorevlendirildigimi ogrendim. Yani esimi dinlemeyip gitseydim o uzak ve aşırı yogun subeye cikmayacakti tayinim.
Esimi aradim keske boyle karar vermeseydik o firsati kacirmasaydik dedim. Hic umursamadi. Tayinim cikti dedim devlet memuruyum amaaan kim yaptiysa tayinini sacma sapan insanlar iste dedi. Ben cok uzgundum hem arkadaslarimdan ayrilacaktim hem evime yarim saat otobusle.. hemde asiri asiri yogun..
Söyledim bana haksizlik yapiliyo kademece benden dusuk iki bayan vardi onlarin gitmesi lazimdi. Hakkimi arayacagim bankanin sube muduruyle gorusecegim diye moralim sifir aglayarak konustum. hic orali olmadi. Amaaan dedi. Bende cok uzgundum agliyordum..
O ise hiic umrunda degilmis gibi neyse varmi baska diyecegin dedi. Bende sinirlendim (esim hep bencildir ilk kendini dusunur herzaman) senin hic umrunda degil tabi dimi nasil olsa sana bisey olmadi sana giren cikan bisey yok dedim (biliyorum hataliyim ama inanin ki cok kotuydum ve seni etkilemiyor anlaminda söyledim)
O da bana sen ne dedin ne dedin sen dedi telefonu kapattim bir kere aradi. Ikinciyi actim. Senin gecmisini si...ecem hayvanoglu hayvan itoglu it. Senin gelmisini gecmisini si.... ecem . Sen o isten cikip aksam eve gelecen senin agzini burnunu kiracam hayvan it diyerek bagirdi :2::2:
Esim her sinirlendiginde kufur eder bugune kadar defalarca soz verdi bana . Ama yine etti..
Artik bu kufurlere dayanamiyorum kendimi bi yerlerden atip kurtulmak istiyorum bu hayattan.. bi kutu ilac icip herseyi unutmak istiyorum. .
Yerimde olsaydiniz napardiniz daha bir yillik evliyiz cocuk yok calisan bi bayanim ayrilmak istersem ailem arkamda olur.. hatta babam sevinir bile..
[SUP][/SUP]
Maas kartim onda ama kredi kartim var
Onunla gecinebilirim pazartesi de bankadan kimligimle para cekerim
Eve gitmezsem bosanirken aleyhime kullanabilirmi bide ses kaydi programi var telefonumda yani o senin agzini burnunu kiracam hayvan it diyerek sözlerini kaydettim
Ne diyecegim ki acip
Nerdesin diyecek
Oruc oruc beni ugrastirma eve gel diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?