esim yüzünden intiharin esigine geldim :(

çok mantıklı eve gitmeden dışarda buluşun sakin sakin konuşun ...

eşin sana zaten hep küfür edip ağır konuşuyormuş e bir kez de sinir anında sen ona kötü bişey demişsin onun buna alışık olması lazım değil mi?hep o mu kötü konuşacak?

o sana küfür ederken iyi ama sen edince erkeğe ağır gelir bilmem ne..oldu o zaman..adam üstelik bu iki cümlenin karşılığında neler neler demiş,seni bi de tehdit etmiş..

hiç korkma çaresiz değilsin,zaten önümüz h.sonu al bi bilet git ailenin yanına bu adamın evin dönme.

Son düzenleme:
bence bi kez daha ara eşini bakalım nasıl ruh hali....
öyle çat diye gidipte tümden haksız duruma düşme...

Bu seferde otellerde naptın neler karıştırdın demesin kızcağıza daha çok cellalenebilir kimi kimseside yokmuş oralarda:44:

bence sinirle öyle dedi daha önce dövmemiş zaten anladığım kadarı ile..
siz arayın nabzını yoklayın baktınız ki azda olsa sakin dışarda buluşmayı teklif edin..
oturun doğru dürüst konuşun..
sizinde hatalarınız var ters davranmışsınız hayal kırıklığı ile..

Canim Allah yardimcin olsun. Daha canim cicim zamanlari bunlar. Cocuk yapmadan once bu problemler cozulur umarim. Kobu hakkindaki fikrim ise su hakliyken haksiz durumadusme disarda konusmak cok mantikli. Evden iyidir her sekilde.

Senin eşine söylediğin laf eşinin sana ettiği küfürlerin yanında devede kulak misali kalıyor. Bugün gitmesende üzgünüm ama sizin için ayrılık kaçınılmaz gibi görünüyor. Bu küfürlere bir yıl iyi bile dayanmışsın.

çok ağır küfürler etmiş ama intihar vs. diye konuşmayın lütfen..
Ayrıca her işte bi hayır vardır. Belki klişe diyeceksiniz ama öyle.
Belki o istediğiniz iş sizin için hayırlı değildir. Bu kadar üstüne gitmeyin bence hayırlısı böyleymiş deyip geçin. Her ne kadar eşiniz istemediği için gitmemiş olsanız da belki sizin yerinize işe alınan kişinin gerçekten bu işe ihtiyacı vardı..

Asıl problem eşinizin kişiliği. Ettiği küfürler değil eşe, bir insan evladına söylenecek küfürler değil..
Demek istediğim iş konusunu kafanıza takmayın bu saatten sonra. Eşiniz de inşallah kendine gelir.

Sizde söyliyecek başka söz bulamadınızmı ?ayıp etmişsiniz.kocanız öncedende küfür eden biriymiş ne diye adamı kışkırttınızki?bence hatalısınız.açın teli ve sakince dinleyin.abartılıcak bir durum yok bence

Son düzenleme:
Bir kere öncelikle merak ettim hangi banka ki bu 5 te çıkabiliyosun şükretmelisin yarım saat yol çekicem demişsinde Bende bankacıyım 6 da çıkıyorum (ki çok erken çıktığımızı düşünüyorum) istanbul trafiğinde dün eve gittiğimde saat 19:57 idi tam Yani hergün akşam 2 saat yol çekiyorum bben hemen bileklerimi keseyim ozaman
Ayrıca madem devleti bırakıp başka bankaya transfer olmak gibi bi fikrin var yine başvurabilirsin tecrübeli pozisyonlar için sık sık alım yapılıyor
Eşinle olan muhabbete gelince ben mesela eşime böyle bişey desem sorun olmaz hatta güler bile genelde küfür edince.
Ama insan kocasını tanımaz mı doğulu diyosun sinirli diyosun.Bunları göze alarak söylemişsin sende.Daha bir yıllık evlisiniz en güzel zamanlarınız olması lazım sana böyle sürekli küfür ediyosa nasıl evlendin bu adamla evlenmeden önce böyle değilmiydi

Bukadar degildi inan

Ya canım sen bu adamla olmak için mi doğdun?
Elinde mesleğin işin mi yok seni geçinirecek?
Ailen mi arkanda durmuyor sokaklarda mı kalacaksın?
Çoluk çocuğun mu var aman babasız büyümesinler düşüncesiyle sürdürüp gideceksin?

Olumsuz şartlara rağmen iyi durumdasın olumsuz şartlar da hep eşinin ve çevresinin oluşturduğu şartlar annen baban seni bunun için mi yetiştirdi canım şu intihar olayını bir daha ağzına alma lütfen Küfür ediyorsa düzelicem diyip yine küfür edecektir insanlar değişmez.Şu an psikolojik şiddet uyguluyor sana ileride fiziksel şiddet de uygular..Çocuğun da yokmuş hiç bu adamın kahrını çekip kendini de ömrünü de helak etme derim ben.

Bu nasıl bişey ya??? 1 yıllık evli adam karısına böyle küfür edebilir mi??? Kusura bakmayın da eşiniz hayvanmış! Öküzün öde gideniymiş! Nasıl sinirlendim yaaa, terbiyesize bak! Gitmeyin eve ya, annenize falan gidin. Biraz burnu sürtsün! Aradığında da hiç umursamayın! Sert ve net bi şekilde ne kadar rahatsızolduğunuzu dile getirin. Köpekler gibi gelip kapınızın önünde size yalvarana kadar da geri dönmeyin!

Senin maaş kartının eşinde işi ne?
Madem çalışmanı önemsemiyor, o zaman maaş kartını niye alıyor?
Ohh valla hem karnım doysun, hem pastam dursun.
Valla can güvenliğin yok gibi, gitme eve bence de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…