Eşim yüzünden kendime zarar veriyorum ve o vurdumduymaz!!!!!

tuanazehra

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2012
775
60
298
Merhabalar 26 yaşında bir kız çocuğu annesi çalışan bir anneyim sorunum eşim ve bitmek bilmeyen kavgalarımız yoruldum artık kısa kesicem başınızı ağrıtmak istemiyorum akıl verin bana lütfen..
9 senelik evliyim eşim geçen sene cezaevine girdi ve 5 ay kadar orda kaldı kızım çok küçüktü Allahtan ama şimdi herşeyi idrak edebiliyor anlıyor neyse denetimli serbestlikle çıktı eşim ve 3gun sonra oda bitiyor imza atıyordu bitiyor hepsi çok zor günler geçirdik ailemle kaldı o süre zarfında felan neyse uzun oralar şuan eşim çalışmıyor denetimlinin bitmesine bir ay kala işinden çıktı zaten bir yerde dikiş tutturamadı hiç kamu görevi yapmak zorunda kaldı sigortası olmayınca oda yarın son gün işsizlik çok canımızı sıktı allahta ben çalışıyo olunca rahatız biraz daha ama iki gündür kavga ediyoruz sürekli karışıyorum napıyo nerelere gidiyor kimle konuşuyor felan bilmek istiyorum baskı yapıp bunaltıyorum elimde olmadan ve o bundan çok muzdarip iki gün öncede bundan tartıştık bunaltıyosun artık yeter karışma gibi şeyler dedi mutsuzum bunun sebebide sensin tek bunalan sen değilsin gibi şeyler söyledim ve tamam muhatap olmuyorum bundan sonra seninle dedi ve yüzüme bakmıyor diyebilirim kalkıp durduk yere para felan verme bundan sonra istemiyorum dedi halbuki alakasız bi şekilde genelde paralar bende durur muhasebeci olunca ben ayarlarım gelir gideri ve eşim müsrif dir para iki güne çıkmaz ondan bende durur dünde konuşmak istedim konuşmak istemiyorum seninle dedi ve baya atıştık haaa bunlar olurken kızım bahçede oyun oynuyordu neyse ben ağlamaya başladım ve yanımda ağlma git diyer odada ağla dedi sinirlendim gittim kafamı bir yerlere vurdum resmen sinir krizi geçirdim hiç birinede gelip yapma etme uzulme demedi demezde hiç zaten canım yanmış kızım geldi sonra yüzümü yıkadım hiç bişi olmamış gibi yaptım anlamasın kızım diye kalkıp oda anne sen ağladın mı dedi yok kızım dedim ağlamış gibi görünüyon dedi öğle geçti napıcam bilmiyorum herşeyi sorun haline getirir oldu deli olucam ne arıyo ne soruyo bunaltıyorım diye bende arayıp sormuyorum bana şurdayım şunu yapıyorum demeği acizlik hesap sorma sanıyor napayım siz söyleyin

1. Sİ ÇOĞU ERKEK LER ağlamamıza dayanamıo bnmknnde umrundaolmaz kahvaltıdaysak yemeğe devam eder daha 6 aylık evliyim ve bu adam bnm için 6 sene bekledi göya büyük aşk...yani yalnız değilsin
2. bunaltma konusunda abarttını düşünüosan kendini frenlemelisin
3.kızınıza yansıtmamaya çalışın

Kendinize zarar vermeyin e vladinizi düşünün...bizde dün akşam tartıştık benim eşinize arkadaşları çağırdı çok geç geldi bende kizdim hesap mi vericem falan filan gibi söylendi.hepsi aynı yani... eşiniz belki suan sizden para aldığı için sadece siz çalıştığınız için sizin bişey sormanız onda farklı bi düşünce oluşturmuş olabilir

Bir ara frenlemiştim ama gene dayanamıyorum bırakınca iyice saçmalayacak diye endişelerim var ve böyle işsiz çok kaldı biliyoruz yani başka kötü şeylere eğilimi var biraz onlara yönelmesinden korkuyorum ve kavga ettiğimizde arkadaşlarının yanına gitti ve onlarda kaldı hiç aramadım neden demedim mesaj atmış cevap bile yazmadım ve bunuda ilk defa yaptı mesajında da ben arkadaşta kalıcam birbirimizi kırıyoruz konuşuruz yarın demiş hiç bir şekilde konuşmadık ben alttan altıkça ki hep ben alttan alırım özür dilerim ama o bu sefer de üstüme geliyor çok üzülüyorum aynı evin içinde iki yabancıyız resmen ve uzun suredir birlikte olmuyoruz onuda dert etmiş dün sırtını dönüp yatıyorsun sürekli diye haliyle yoruluyorum işte evde iftar hazırlığı sahura kalk yat tekrar işe kalk allak bullak oluyorum erkenden uykum geliyor bazen sızıp kalıyorum bile ve şu adet donemimde girdi iyice sinirlendi bu duruma bilemiyorum ne olacak zamana bırak konuşmayalım dedi

İşte bende öğle yapıyorum geç gelince ararım nerde kaldın diye ve oda aynı tepkiyi veriyor hesap mı vericem diye sinir oluyorum bu lafa zaten sanırım ona takılıyor biliyorum sen çalılıyon bana karışıp hesap soruyon demeye getiriyor napıcam şaşırdım bişi demiyom ben çalışıyorum sen çalışmıyon ima bile etmemeye çalışıyorum ama oda zorluyor para harcar durduk yere boş yere yarınını düşünmeyen bbi adam oldu anlamıyorum ne olacak nereye kadar devam edicek

Kızıma kesinlikle yansıtmamaya çalışıyorum ya dışarda oynuyor yada diğer odada duymamasına özen gösteriyorum

neden cezaevine girmişti?
anlattığınız kadarıyla tembelliğincen değil adamın işsiz kalması..evet çok zor günler geçirmişsiniz ama şimdi ayağa kalkma vaktiniz..cezası da bitiyormuş ne güzel.. tam tersi birbirinize destek olmalısınız...
iş bulamayan adama para lafı etmek yanlış..hani gamsız olsa falan olur ama adam çabalıyor gördüğüm kadaryla??

Eşin çalışmıyosa kızınıza bakmıyo mu
Çocukla nereye gidebilir de sen iki de bir nereye gittin ne yaptın diyosun

İş aramalı, bu kadar

Başka sorununuz yok aslında sen fazla didikliyosun
Çocuğunuza yazık, duvara kafa atmalar filan onu da etkiler yapmayın lütfen

iyi bir doktora gidin guzel bi gevsetici verir hafiflerden , bu sikintili donemi atlatirsin .

Abisiyle birini dövmüşlerdi adam davacı oldu eşimi aldılar içeri oda karışık zaten...
Evet çok şükür ki bitiyor çabalıyor görmüyo deyilim para lafıda etmedim zaten ama o öğle algılıyor herşeyi işsiz ya ona bağlıyor ondan öğle yapıyorum sanırım sanırım

Bakıyor bakmazmı kızına hiç ben Eskiden beri öğleyim sorarım oda alıştı aslında sana bundan sonra hesap vermicem desede genede oda elinde olmadan söyler sorduğumda çocukla tabiki de bir yere gittihi yok ve ben kendime zarar verirken istem dışı oda zaten aniden oluyor kızım kesinlikle yanımda olmuyor beni ağlarken görürse noldu annecim der oda ağlar benimle ama yanında tabiki de yapmıyorum

Bu kadar negatif özelliği olan bir evliliği neden sürdüyorsunuz
Eşiniz değişmeyecek ; ya bu durumunu kabullenip tepki vermeden devam edeceksiniz ya da boşanacaksınız
Bir yerden sonra sürekli alttan almanız, kendinizden vermeniz de yetmeyecek ki
Nereye kadar çekeceksiniz

Onuda çok düşündüm ama hem seviyorum eşimi hemde ailemin yanına dönsem daha büyük sıkıntılar yaşayacağım biliyorum annem baskıcı bir insan şuan bile gittigimizde sürekli kavga ederiz dinleme huyu yok annemde hep negatif ayrı ev tutsam çıksam babam asla müsaade etmez kendi çabalarımla katlanmya çalışıyorum işte işsizlik konusunda bizin hiç öğle büyük sorunlarımız olmadı kimseyede yansıtmadık kendimiz hallettik inşallah bunuda atlatıcaz

Kafa atmak sorunlarınızı çözüyorsa bol bol kafa atabilirsiniz duvarlara.
Fakat suratınızda ve alnınızda morluklardan başka bir çözüm sunmaz size.
Can acınızda cabası tabii ki...

Kızınıza yazık, bugün anlamaz yarın durumun farkına vardığında psikolojik olarak etkilenir.
Eşinizin parlak bir geçmişi yok anlaşılan, sizin de didiklemenizi belki bu anlamda anlayabilirim.
güvensizlik yaratıyordur belki, ama herşeyin fazlası zarar tabii ki.

Eşiniz bir an önce iş bulup düzen kurmalı...

adamda haklı evliliğin çatısını sarsıosun cnm bnm çoğu erkeğe istediğimizi böle yaptırabiirizzz bnde calışıyorum ramazan fln ama genede ertelemiyorum ve bu sekilde daha mutlu ve istediğimi yapıo sana bağlılğı artar emin ol her dediğini yapma konusunda yani şüphelerini anlamaya çalışıyorum ama sıksanda yapar her dk adamn tepesinde deilsin ya

Evet başım şişti tabi sonra sakinleşince acısını hissettim neyse
Evey pek parlak geçmişi yok o güvensizlik ayrı Bi mesele zaten iş bulsa onunda bungunluğu gidecek bende rahatlayacağım zaten ama pazartesi günü denetimliği bitiyor tahliye evraklarını felan alacak gitti iş goruşmelerinde durumunu anlattığından kabul edilmedi çalıştı işinden de kendi çıktı haliyle tekrar almadılar sebaat etmediğinden bunlar hepp

Sanırım öğle şöyle bakıyorum da kızıyorum kendime dun çok ağladım neden ben böyleyim diye yaa evet ne kadar sıksamda yapcağından kalmaz yani

Adam seni takmiyor, calismiyor bide ustune ceza evi vs. Ve sen ustune gidip kendi kafani mi duvarlara vuruyorsun? Alacaksin adaminkini duvardan duvara vuracaksin! Hersey bi yana senin bi doktora gorunmen lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…