- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Evet yazmayı unuttum eşim et ve hamur işi sever. Ama sadece bu ikisini. Her gün bunları yemek ister. Her gün et ve pizza yapmak da sağlıklı değil ki. Ben et sevmiyorum fazla, o ise her öğünde et istiyor, fenalık geldi artık.Saydiklariniz hep sebze, disarida genelde et yenir. Esiniz belki et yemekleri tercih ediyordur.
Başlarda öyle düşündüm ama artan kilolar kıyafetlerimin olmayışı ve ibs hastalığı olarak geri dödü bunlar bana:)Vallahi bence gayet cazip. Yemek derdinden kurtuluyorsun işte daha ne;-)
Eşim et almaz,almayı bilemz ama sadece yemek ister. Markete gideriz ben et sebze şu bu peşinde koşarken gider kola soda alır, canım bu eti alayım mı yok şunu alayım mı yok sonra e hani et yap bana. Yaratayım mı yani diyorum çok sinir bozucu. Ayrıca ben sebze ağırlıklı yemek yiyen memur çocuğuyum et pişmezdi pek bizde:)Eşin ete daha mı düşkün?
Benim eşim dışarıda yemeyi sevmez ama evde de etli bir yemek ister. Mesela kuzu eti alır güveç yaparız der. Sebzeyi yer ama her zaman değil.
Yapıyorum inanin yemek sunumlarım restorandan güzel, sorun o değil. Sanırım şu var hani klasik Türk mantığı dışardaki güzel gelir ya (örneğin yabancı hatunlar) bunda da öyle dışardaki pis lokanta bile ona daha güzel geliyor anlamadım gitti.Ayh ne oldugu belli olmayan yaglarla etlerle yapilan yemekler yenir mi yahu! Siz bence disarida yedigi yemekler tarzinda yemekler yapmayi deneyin. Ne bileyim sofra düzeni yemek sunumu vs. Gibi seyleri ön plana cikarin. Mutfaginizi bi restorana cevirmeye calisin yani yoksa disarda yemekten o bagirsaklar kurur ayol..
Evet et daha çok seviyor ama zaten hep sebze pişirmiyorum et de var ama illa dışarda olacak onun sıkıntısı o.Saydiklariniz hep sebze, disarida genelde et yenir. Esiniz belki et yemekleri tercih ediyordur.
Eşim et almaz,almayı bilemz ama sadece yemek ister. Markete gideriz ben et sebze şu bu peşinde koşarken gider kola soda alır, canım bu eti alayım mı yok şunu alayım mı yok sonra e hani et yap bana. Yaratayım mı yani diyorum çok sinir bozucu. Ayrıca ben sebze ağırlıklı yemek yiyen memur çocuğuyum et pişmezdi pek bizde:)
Evet her öğün et yemek istiyor :)Eti daha çok seviyor olabilir. Et yemeklerine ağırlık verseniz?
Himm o zaman dışarı ciktiginizda salataya falan ağırlık versen? Ya da kendine kadar yap dışarıda o yemek yerken sen bir şeyler içersin.Başlarda öyle düşündüm ama artan kilolar kıyafetlerimin olmayışı ve ibs hastalığı olarak geri dödü bunlar bana:)
Benim için her gün et yapmak çokk zor inan:) Midem bulanıyor yaparken. Orta yolu bulmaya çalışıyorum ama mesela tavuk hindi falan da sevmez beyefendi. İlla kırmızı et. Yaşı da genç değil ki 42 oldu hala çocuğumuz yok, kolesterol tavandı evlendiğimizde sağolsun kv her gün eti dayamış. Biraz da onun hatası işine gelmiş habire et yapmak. Şimdi istese de sebze çok az yiyor. Ekonomik boyutu zaten malum. Evde yenecek deyince surat 5 karış, ben doymadım deyip dışardan pizza hamburger söylüyor, yada tam uğraşmışım etmişim sofraya oturuyoruz bu ne ben et istiyorum cart curt.O da hiç hesaplı olmuyor zaten malum et çok pahalı. Benimkine bir et yemeği bir pilav yap yeter :)
Benim için de önemli değil hem etçil hem de otçulum :) ama artık ne yapayım diye düşünüp duruyorum.
Senin için ne yapılabilir bilmiyorum. Hazır yenir ama her zaman olmaz tabi. Hem sağlığa hem de keseye zararlı. Bir öğüne 100tl ne demek yahu?
Biraz sen zorla eşini bugün evde yenecek diye. Belki öyle öyle alışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?