- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Bizimki tavuk da sevmez ki, salamı bile hindi yemez illa dana olacak. Her gün kırmız et pişirebilene helal valla. Ben akşam eve 7-7:30 arası geliyorum zaten çok yorgun bi şekilde, eşim gelir 8 de o saatten sonra her gün et yemesi çok sağlıksız, ki ayrıca öğlen zaten hep dışardan et yiyor. Akşam bari sağlıklı yesin diyorum.benim eşim de kızım da her gün et tavuk balık yerler, ben kendime ayrıca zeytinyağlı yemek yapıyorum ondan da yiyorlar tabi ama ana yemek olarak görmüyorlar. eşim asla zeytinyağlı fasulye yiyip tatmin olmaz mesela, mutlaka kalkar 1-2 saat sonra bişeyler daha yer. bence tencere yemeklerinin yanına nugget, köfte vs dışarda yediği tarzda bişeyler ekleyin.
Canım aynısııııııı....niye böyle bunlar yaaa?Benim eşimde disaridan yemek yemeyi çok seviyo sinir ediyo evde herşey var para harcamaya bayiliyo ben her zaman yemeği çok az yapiyorum bi kerede yensin bitsn dye o yemezse o isteyken öğlen ben.yiyorm çöpe gitmiyo boylece
Biliyor işini, çıkıyoruz mesela akşama kadar süründürüyor beni orda burda oluyor saat 8 hadi yemek yiyelim ben zaten ölmüşüm açlıktan mecbur yiyorum. Dün de aynısını yaptı tam yemek yapıyorum 5 dk çıkalım dedi 4 saat sonra eve geldikHimm o zaman dışarı ciktiginizda salataya falan ağırlık versen? Ya da kendine kadar yap dışarıda o yemek yerken sen bir şeyler içersin.
Ne güzel eşiniz kıymet biliyor. Ben o kadar kafa patlat uğraş didin yemek yap önüne koy bir de beğenmiyor mu çıldırıyorum. Zaten çok yoğun çalışıyorum, ben de bilirim her gün dışarda ye demeyi ama sağlığını düşünüyorum gene ben kötü oluyorum. En iyisi sadece kendimi düşünmek.Burçla ilgisi yok benimki de aslan burcu. Ev yemeğini hiç bişeye değişmez. Seninki alışmış biraz galiba kolayına geliyor. Yaxık günah çöpe atılır mı onca yemek? Bi de dünya para dışarda yemek.
Tamam ye tabii ki ama hafif şeyler ye. Ya da biliyorsun huyunu 3 4 gibi atistir. Zaten o saate kadar acikmazsin. Et lokantisina gitseniz bile tavuk ye mesela.Biliyor işini, çıkıyoruz mesela akşama kadar süründürüyor beni orda burda oluyor saat 8 hadi yemek yiyelim ben zaten ölmüşüm açlıktan mecbur yiyorum. Dün de aynısını yaptı tam yemek yapıyorum 5 dk çıkalım dedi 4 saat sonra eve geldik
Bütçeyi düşünmez çünkü çocuğumuz yok. Ben de çalışıyorum zaten. Kilo aldı zaten göbek kocamannn ama umru değil. :)Bence karisma kilo alip bütçeyi sarsinca o da vazgececektir.
Sağlığını kendi parasıyla mahvediyor ama asıl derdim bu. Söyledikleriniz doğru haklısınız ama vicdan yapıyorum . Benim asıl sorunum bencil olamamak :)Tamam ye tabii ki ama hafif şeyler ye. Ya da biliyorsun huyunu 3 4 gibi atistir. Zaten o saate kadar acikmazsin. Et lokantisina gitseniz bile tavuk ye mesela.
Belki gerçekten damak tadına uymuyordur. Mesela benim kayınvalidem her şeye baharat katar, ben beğenmiyorum ama mecbur yiyorum. Bu baharatlar da değişik şeyler yani. Annesinin yemeklerini yiyor mu?Ne güzel eşiniz kıymet biliyor. Ben o kadar kafa patlat uğraş didin yemek yap önüne koy bir de beğenmiyor mu çıldırıyorum. Zaten çok yoğun çalışıyorum, ben de bilirim her gün dışarda ye demeyi ama sağlığını düşünüyorum gene ben kötü oluyorum. En iyisi sadece kendimi düşünmek.
O zaman bırak kendi haline. Yarın öbur gün hastaliklar başlayınca gezer o doktor bu doktor. Sen yemene icmene dikkat et.Bütçeyi düşünmez çünkü çocuğumuz yok. Ben de çalışıyorum zaten. Kilo aldı zaten göbek kocamannn ama umru değil. :)
Benim için her gün et yapmak çokk zor inan:) Midem bulanıyor yaparken. Orta yolu bulmaya çalışıyorum ama mesela tavuk hindi falan da sevmez beyefendi. İlla kırmızı et. Yaşı da genç değil ki 42 oldu hala çocuğumuz yok, kolesterol tavandı evlendiğimizde sağolsun kv her gün eti dayamış. Biraz da onun hatası işine gelmiş habire et yapmak. Şimdi istese de sebze çok az yiyor. Ekonomik boyutu zaten malum. Evde yenecek deyince surat 5 karış, ben doymadım deyip dışardan pizza hamburger söylüyor, yada tam uğraşmışım etmişim sofraya oturuyoruz bu ne ben et istiyorum cart curt.
Iste ben gayet bencil olduğum için hiç sallamazdim sanırımSağlığını kendi parasıyla mahvediyor ama asıl derdim bu. Söyledikleriniz doğru haklısınız ama vicdan yapıyorum . Benim asıl sorunum bencil olamamak :)
Benimki dışarda yemeyi sevmiyo eve söylüyor bide yemek sepetini takip ediyo sürekli az bi indirim kampanya geldi mi hemen almak istiyo bedava gibi geliyo ona mesela kolanın yaninda bardak hediye varsa hemen alır azcik bi indirim kampanya gördü mu bedava sanıyo almadı mi rahat edemiyoCanım aynısııııııı....niye böyle bunlar yaaa?
Tadını beğeniyorum diyor. Annesinin yemekleri gerçekten kötü:) Kp bile beğenmez. Sanırım annesinin yemeklerini beğenmediğinden dışarıya alıştı ve böyle devam ediyor gibi. İnsan eşini çözemiyor ne garip değil mi? Varsayımlar türetiyoru habireBelki gerçekten damak tadına uymuyordur. Mesela benim kayınvalidem her şeye baharat katar, ben beğenmiyorum ama mecbur yiyorum. Bu baharatlar da değişik şeyler yani. Annesinin yemeklerini yiyor mu?
Muhtemelen öyle.Tadını beğeniyorum diyor. Annesinin yemekleri gerçekten kötü:) Kp bile beğenmez. Sanırım annesinin yemeklerini beğenmediğinden dışarıya alıştı ve böyle devam ediyor gibi. İnsan eşini çözemiyor ne garip değil mi? Varsayımlar türetiyoru habire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?