- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
bu günde görümce gelir , buraya konu açar "üüüüüüüüüü, abimden borç para almıştım,ama o cadı yengem ( tebrik ve taktir ediyorum ben o yengeyi ) yapacağını yaptı 3 kuruş parayı geri istedi " derse hiç şaşırmam
Önce hepinize tek tek cvp yazamadığım için özür dilerim. Bilgisayarı açar açmaz size haber vermek istedim.
İnanın var ya kendimi öyle bir sıkmışım ki sırtım aşırı derece de ağrıyor. Ama üzerimden büyük bir yük gitti.
O değil de hanım efendi evin içini yaptırmak için 20-30bin bizi dolandıracak ben de gidip evime eşya alırken --ayy bu çok pahalı, aslında pahalı değilde kaç yıldır böyle alışveriş yapmayınca her şey pahalı geliyor gözümüze diye eşimle konuşuyorduk alışverişe çıktığımızda.
Biraz geçmişte yazılan mesajlara baktım da bazıları ne kadarda alçak gönüllü, eli açık gönlü genişmiş. Böyle mesaj yazanlar paranın nasıl kazanıldığını bilmiyor herhalde. biz sabahın köründe çocuklarımızı kucağımıza alıp yola düşüyoruz sonra koştur koştur işe öğlen eve koştur koştur gidip akşama çocukların yiyeceği yemekleri yapıp tekrar işe akşam çocukları topla eve götür karınlarını doyur derslerini yaptır biraz oyna sonra uyut, sabah sil baştan.
Bizde sorarız herhalde hava atmaya mı aldın,sağlık sorunu için mi aldın ?
orası kesin zaten. mutlaka sorulur. ama görümcenin bunu dile getirme yüzünün olduğunu tahmin etmek istemiyorum. yoksa o şahıstan iyice tiksinecem
Arkadaşlar kusura bakmayın malum gündüz çalışıyorum, akşam çocukları eve getiriyorum, yedir ödevlerini yaptır uyut derken ancak şimdi yazabildim.
önce fazla uzatmadan hemen yazayım sonra ki mesajda detayları yazacağım.
dediğim gibi yaptım ve para öğleden sonra eşimin hesabına geri yattı.
Bunu dün gece, eşim olan canlının hesap hareketlerinden farkettim. Şu an hiiiiç çaktırmıyorum. Şubat tatiline 1 hafta kala eşim zannettiğim canlıya '' hayatım ben çok yoruldum Allaha şükür evin borcuda bitti ben bir süreliğine ücretsiz izne ayrılacağım çocuklarla ilgileneceğim borcun yükü de omuzlarımdan inmişken borçsuz rahat bir nefes almak istiyorum'' diyeceğim.
Çünkü 2 ay kadar önce çocukların ikisi de hastalanınca ne yapacağımızı bilememiştik birimiz izne ayrılsak falan diye konuşmuştuk. Zaten ben de yorgan döşek hastayım.
Neyse benim kuzu gibi eşim, bakalım benim ücretsiz izne ayrılma isteğime hangi yüz ifadesi ve sözlerle cevap verecek.
Ters bir tepki verirse yine anlamamazlıktan geleceğim ve 2-3 gün sonra da '' kız kardeşin 1 hafta içerisinde o borcu faiziyle birlikte kapatmazsa boşanma davası açacağım '' diyeceğim.
Ve bu bir blöf değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?