Eşim zannettiğim canlı, kızkardeşine 20bintl kredi çekivermiş! hem de 5 yıl ödemeli

vallahi içimin yağları eridi kayınpederinede helal olsun işte adil ve dürüst insan başka olur, kızı da olsa haklının yanında durur helal olsun bin kere kocan saftirik ama en azından kv kp'den yana yüzün gülmüş çok sevindim senin adına

Sorun çözüldüğüne sevindim. Kp haklı eşini ufaktan borca sokarsan hem mal sahibi olmuş olursunuz hemde borcum var diye kredi falan çekemez. Benim halamın eşi daha beter hem ona buna kredi çekiyor hemde internetten kumar oynuyor. 10 yılda 80000 borç çıkardı adam. Halamda bişey alıp borca sokuyor artık eniştemi. Dükkan aldılar 30 000 şimdi.

bu günde görümce gelir , buraya konu açar "üüüüüüüüüü, abimden borç para almıştım,ama o cadı yengem ( tebrik ve taktir ediyorum ben o yengeyi ) yapacağını yaptı 3 kuruş parayı geri istedi " derse hiç şaşırmam

tekrarlanan mesaj silindi.

Son düzenleme:
Bizde sorarız herhalde hava atmaya mı aldın,sağlık sorunu için mi aldın ?

gerçekten tutumunuzu cok begendim..doğru davranış doğru sonuç doğurmuş :))

iyi de olmuş.. ben olsam sanırım sizin kadar aklıbasında davranamayabilirdim o şokla....
tebriklerrrr tebrikler..... çok geçmiş olsun :)

oguzboyu hanım , gözünüz aydın . Parayı geri alabilmenize ve eşinizle iplerin kopma noktasına gelmemiş olmasına çok sevindim. Kayınpederinizi ayrıca takdir ettim.

Şimdi olayın bu tarafı çözüldüğüne göre bankanızla bir görüşün. Krediyi iptal etmeyeceklerdir aynı gün işlemi olmadığı için. Erken ödemede de erken kapama ceza tutarı nedir ? Taksitler ve faiz oranı nedir ? öğrenin. Tutarı taksit taksit geri ödemek daha mantıklı ise çıkan sonuçlara göre onu belki bir yatırımınızın peşinatı yaparsınız.

Umarım eşiniz aynı hatayı ne arkadaşları ne de akrabaları için tekrarlamaz. Sağlıcakla kalın

Canım gözünüz aydın. Parayı almanıza çok sevindim. Ama eşin kendisi ders almadan bu sorunlar çözülmez. Aradaki yorumların birinde eşinin arkadaşları için de kredi çektiğini söylemiştin. Bence eşin ders almadan olmaz. Gün olur senin bilmediğin bir hesaptan kredi çeker. Bence eşinin babası ile hiç alakası yok. Babası gerçekten bilinçli.

Gözün aydın oğuzboyu

Bizde sorarız herhalde hava atmaya mı aldın,sağlık sorunu için mi aldın ?

orası kesin zaten. mutlaka sorulur. ama görümcenin bunu dile getirme yüzünün olduğunu tahmin etmek istemiyorum. yoksa o şahıstan iyice tiksinecem

Dunden beri derdin derdim olmustu ohh cok sevindim buyuk gecmis olsun...

Konu sahibi için sevindim para kazanmak zor , para konusunda herkes iyi niyetli olmuyor maalesef oysaki görümcede para kazanıyor herşeyde biraz vicdan gerek sanırım o olmadığı vakit sömürü meydana geliyor
orası kesin zaten. mutlaka sorulur. ama görümcenin bunu dile getirme yüzünün olduğunu tahmin etmek istemiyorum. yoksa o şahıstan iyice tiksinecem

:44::44::44:eşinizle konuştunuz mu? o ne dedi olayın sonunda:44::44::44:

gözünüz aydın

yok artık yazılanları okuyamadım ama derdi neymişde görümcenizin eşiniz onayınızı almadı mı

e peki şimdi ne olacak.

o canlı eşinizmiymiş?

iletişim problemi çözülecek mi?

görümce öğğ cadı pis fırsatçı..

peki eş ailesini ilk sıraya koymayı öğrenecek mi?

herkese krediler dağıtmaya devam edecek mi? siz hep sorunları kayınpederinizi arayarak mı çözeceksiniz.

eşiniz size açık iletişimle gelecek mi?

siz bir yalan yakaladığınız da açık iletişimle ona gidecek misiniz?

es denemeyen canlı için planlar kurup şöyle deyince yüzü nasıl olacak bakalım mı diyeceksiniz?

maddiyat önemli sorun.

ama ya iletişim..

eğer iletişim sorununuz olmasaydı bunlar olmazdı.

çok geçmiş olsun, adınıza çok sevindim. (paranın eşinizin hesabına geri yatmasına)

hadi gecmiş olsun

ayyy içimin yağları eridi.. o kayınpederin kıymetini bil. insanın öz babsı bu kadar destek olmaz.
hadi gazan mübarek olsun. ama o kocanın burnunu biraz daha sürt derim

arkadaşım ne denli kızgın oldugunu anlayabiliyorum.. ama bi bana kulak ver istersen.. daha az önce dügünde takılan bilezigimin birini bozdurp erkek kardeşime yollamak zorunda kaldım.. eşim ki altın düştü diye hiç dokunmuyodu onlara.. kardeşim okumadı erkenden evlendi bi yaşında yegenim var.. babamın alt katında babamın evinde oturuyor.. işi yok şuan sırf meslek sahibi olsun diye bi kurs alması gerekti gemilerce aşçı olabilmek için.. 3 bin civarı para gidiyo.. babm diyo sorumsuz annem diyo hayırsız neyse vermediler para veremedilerde.. bende ögretmenim eşim polis.. ne yapacaktım bırakayımmı aç kalsın.. candır kardeş sen aç kalsan ona kıyamazsın.. eşim ki hiç kıyamam ona canımın ötesi.. şuan senin yazdıklarını okuyunca dahada vicdan azabı çöktü.. eşimden habersiz yaptıgım için.. sinirlerim boşaldı hıçkıra hıçkıra aglıyorum.. ama yine olsa yine yapardım kadir kıymet bilmese de yapardım..bide yapan tarafından bakarsın olaya diye anlattım.. sen bi tekrar düşün bu olayı istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…