Eşim zannettiğim canlı, kızkardeşine 20bintl kredi çekivermiş! hem de 5 yıl ödemeli

ayyy hayatımda hiç bir konunun sonuçlanmasına bu kadar çok sevinmecim yemin ederim evde oynayasım geldi ohhh ohh diye :) canım benim gözün aydıııın gözüüüüün kurtardın parayı akıllı kadınsın vesselam :) ama kayınpederini çok takdir ettim ne iyi adammış bana ne dememiş ne olmuş yani kardeşi dememiş helal olsun amcaya.

o görümcekde tam dayaklık yemin ederim Allah dağına göre kış veriyor onada öyle terbiyesiz gözü dışarıda koca yakışır zaten aileyi dolandırmk da ne yaa terbiyesiz kadın

konunu dün okurken sinir krizi geçirip yorum bile yazamamıştım, bugün işteyken akılımda hala para geri gelir mi diye düşünceler vardı ki an itibari ile soluksuz okuduğum bir sonla hallettiğini okudum kendi paramı kurtarmış gibi sevindim ve görümcenden de nefret ettimmm.. umarım bir daha canını sıkacak bir şey yaşamazsın, sevgiller..

Sizin adınıza çok sevindim, büyük bir yük kalkmış sırtınızdan.

Eşinizde umarım bundan sonra yaptığı hiçbir şeyi sizden gizlemez.

Tebrik ederim
Böylesine haddini bildirmezsen hata yapmaya devam eder
Eşinin de gözü açılmıştır artık, bi dah kardeşi mızmızlansa bile yemez herhalde
Kayın pederinizi de tebrik ediyorum, kızı bile olsa yanlışsın demeyi biliyo bu herkesin harcı değildir

Paranızı aldığınıza sevindim zira görümceniz benim de sinirlerimi zıplattı okuduğumdan beri.
Yalnız arkadaşa katılıyorum, sıkıntınız çözülmüş değil, sorun ne kadar görümce gibi görünse de
asıl eşinizde sorun, en başından beri en büyük yanlış eşinize ait.

Büyük gecmis olsun Gözünüz aydin
Kayinpederinizede ayriyetten helal olsun
Ama sunu söylemeden edemiycem, esiniz baya ucuz atlatmis gibi :26:
Yani iyi bi beynine sokun ki bidaha aklindan bile gecirmesin habersiz is cevirmek...
Herzaman bukadar sansli olup hemen göremeye bilirsiniz, gerci sizde o isik var tebrik ederim

konu sahibi çekilen parayı ne yaptınız,bankalar çekilen kredileri erken ödeyince resmen ceza parası alıyorlar,20000 de epey tutabilir

Öncelikle konu sahibi kendi sorunum çözülmüş gibi sevindim :)

arkadaşım senin konuna gelince bi fırsat vermişsin iyi yapmışsın niyet önemli burada belki o 3000 bin tl onun hayatını kurtaracak bundan sonra ayakları ustnde durmasını sağlayacak. sonuçta kardeş ama konu sahibinin görümcesi tamamen art niyetli ve para koparma peşinde... Ama kötü olan eşinden gizli yapman. Bende nişanlıyım evlenicem yakında :) yarın görüşcez ve ilk verdireceğim söz birbirimizden gizli bişey yapmayalım olacak. Eşler arasında gizlice yapılan şeyler bence hoş değil belki o an düşünemiyor insan evlenmedim henüz bilmiyorum ama uygun bir dille anlatmalısın başkasından öğrenir falan hiç hoş olmaz yerine koy kendini aynı yastığa baş koyduğun kişi arkandan iş çeviriyor gibi sinek küçük ama mide bulandırır. Hata ettiğini vs vurgulayarak söyle eminim anlamaya çalışacaktır ya da en fazla kızar ama başkasından duysa tepkisi daha büyük olur

Tekrar merhaba hanımlar, öncelikle sizleri kendi sorunumla üzdüğüm için özür dilerim. Foruma giriş yapıp uzun uzun mesaj yazıyorum ama mesajı bitirdiğimde bir bakıyorum siteye yeniden giriş yapmam isteniyor ve bu arada tüm yazdıklarımda gidiyor.
Şimdi yeniden yazmam gerekiyor sil baştan.

Eşim bankayla görüşüp o parayı 10 ayda ödemeyi teklif edecek. Bu arada daha önce aldığımız ev de kiracı var ve ev memlekette. Şuan da bulunduğumuz şehirde eşimin işi nedeniyle en az 8-10 yıl arası kalacağız ve eşimde zaten 9 yıl sonra emekli oluyor. Ben de bir karar verdim, 10 ay içinde ev araştıracağım eşimin kredi borcu bitince o 20bin tlnin üzerine kendim ev kredisi çekip ev alacağız aldığımız eve de oturacağız en azından kira vermeyeceğim. Diğer evin kirasını da çocuklara vadeli hesap açtırıp ilerde eğitimlerinde kullanmak için bankaya yatıracağım. Benim maaş ev kredisine kesilecek eşimin maaşını da evin ihtiyaçları için harcayacağız.
Ve bundan sonra kusura bakmasın maaş kartına dokunamayacak ben ona her ay belli bir miktar harçlık vereceğim maaşı ben çekeceğim. Yaptığı saçmalığın cezasını çeksin, dua etsin eline harçlığını da vereceğim. İtiraz edemiyor çünkü yaptığının ne saçma bir şey olduğunu kendisi de biliyor.
Babası olmasa o parayı zor alırdık, o kız kardeşle iletişim içinde olmayı istemiyorum ne hali varsa görsün. Ama o eşinizin kız kardeşi onu silip atmasını bekleyemezsiniz demeyin, ister silsin ister silmesin beni bağlamaz. Kardeşini görebilmek için önce ona para vermesi gerekiyorsa buyursun kapı orada doğarken göbeklerimiz bir kesilmedi. Etrafımda öyle kötü evlilikler gördüm ki kendimi çocuklarım haricinde kimse için yıpratamam. Bu dünyaya milletin arkasını toplamak için gelmedim ben anne olarak çocuklarımın şuanı nı değil sonrasını da düşünüyorsam eşim de baba olarak bunu yapmak zorunda. Aksi zaten düşünülemez düşünülüyorsa evli kalmamızın bir anlamı kalmıyor zaten.

O çektiği 20bin tl benim devlete 20 yıl vereceğim hizmet sonunda devletin bana emekli ikramiyesinden 10-15bin tl eksiğiydi. Ne yani ben çocuklarımı sabahın köründe bırakıp çıkacağım, akşamın karanlığında alacağım onlarla 3 saat geçireceğim ve bunun karşılığında o 20bintl yi uyanığın teki iki üüüüüüüüüüüüü deyince yiyip yutacak. Bazı şeylere tamam oldu bir kere derim de buna diyemem. Şu da var o çıkarcı görümce 20bintl yi hiç edecekti ama eşim o 20bin i en az 30bin olarak bankaya ödeyecekti.

her şerde bir hayır vardır.... sözü yine doğrulandı, sizin yeni bir ev almanıza vesıle oldu, tabı elektrık su faturalarına bakmanızda, paranızın size iade olmasına vesıle oldu..

2 gundur takıp edıyorum konunuzu ve ınanın kendı derdım gıbı uzuldum, kendı derdım gibi sonucuna sevındım, hatta olayı abartıp, eşimle bile tartıstım sanki o yapmıs boyle bısey gıbı eşim anlayamadı şimdi neden böyle dedin diyor, bende konunuzu anlatınca eşimde size hak verdi valla:) Büyük geçmiş olsun diyorum..

Bu arada erken odeme cezası sadece konut kredılerınde %2 oranında oluyor, ihtiyac kredilerinde de yine biraz faiz oluyor ama konut kadar degıl, ama siz kapatmayı dusunmuyorsunuz vadeyı kısaltmayı dusunuyorsunuz, mümkün olabılecegını sanmıyorum, bilginize....

Eşime çocukları uyuttuktan sonra tek tek şartlarımı sundum. İster kabul edersin istersen etmezsin, kusura bakma ne senin ne de benim maaşımın üzerinde 3. kişilerin hakkı yok, bizim 2 tane çocuğumuz var geleceğin ne getireceği hiç belli olmaz bak sen evliliğimize iki üüüüüüüüü karşılığında en az 30bin tl kazık atacaktın kusura bakma beğenmiyorsan kabul edemem diyorsan ben senin dağıttıklarını toplamak için uğraşamam kendimi yeterince yıprattım bİr de senin saçmalıklarında uğraşamam dedim.
Kartını da aldım , internet bankacılığı şifresini de değiştirdim. Ama yaptığı sonucunun ne olacağını bilmediği bir işe giriştiği için de içimde ona karşı bir soğuma oldu bu da benim suçum değil.

Yarından itibaren ben de artık yeni alacağımız evin iç dekorasyonu için neler yapabilirim diye internette gezinirim planlar yaparım. Bizim paramızla başkası yaparda ben yapamaz mıyım değil mi?

Başkası için üzmeyin kendinizi diyeceğim ama ben de ara sıra burada açılan konuları okuduğumda elimde olmadan üzülüyordum hatta gece yatağa yattığımda bile bazen ''acaba o kadın ne yaptı kocası yine dövmüşmüdür hiç mi çözüm yolu yok o dayak yerken çocukları nasıl korkuyordur'' gibi ben de düşünüyorum inanın bana da dert oluyor.

Ya söylediğin konuya gelince o 20bin tl yi kapatamayız çünkü daha yeni borçtan çıktık elimizde birikmiş paramız yok. Bakalım artık ne yapacağımızı düşüneceğiz ama o para biran önce ödenmezse ben sinirden deliririm. O görümceyi de huzursuz ederim yani.

Akıllı kadınsın vesselam ne istediğini bileceksin , zararını kar'a çevirmişsin healal olsun sana

kotu komsu ev sahibi yapar derler ya, bu gidisle sizinkine kotu gorumce sebep olacak

aklınıza saglık!

Benden de bir helal olsun :)
Konuyu takip ediyordum.
Sizin hayriniza sonuclanmasina sevindim.
Esinize karsi olusan soguklukta gececektir insaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…