2-3 ya odemezse nasıl toplu ıstıycekmıs? ayrıca gorumcenın maas kartı kocasındaysa esıne nasıl gızlı gızlı odeyecekmıs.
doğruyu söylemiyor işte, ödemeyecek sonra yine zırlayacak üüüüüü abiciğim ödeyemiyorum sen bu aykini ödede ben sana sonra veririm diyecek. <Kızın hayatı yalan olmuş. Kocası bunu dolandırıyor bu da bizi dolandıracak çok akıllı ya.
Kenan babam, yani eşimin babası beni akşam aradı --kızım, bu kız hepimizin köküne kibrit suyu döker, borcunuz harcınız bitti ama senin kocan saf bizim sahtekar (inanın kızı için bu lafları söylüyor artık canına tak etmiş) yine oyuna getirir kızıııım sen çok sıkıntı çektin biraz kendinize gelin de sen bu oğlanı yine bir borca sokta onu ödesin hiç değilse yine bir şeyin sahibi olursunuz maaş kartını verme ona git bankalara da dilekçe verebiliyorsan ver o oğlan senin imzan olmadan kredi falan çekemesin, hadi kızım keşke sen benim kızım olsaydın sen akıllısın şunu yine bir borca sok kendini de üzme bak aldık paranızı da --- dedi.
doğruyu söylemiyor işte, ödemeyecek sonra yine zırlayacak üüüüüü abiciğim ödeyemiyorum sen bu aykini ödede ben sana sonra veririm diyecek. <Kızın hayatı yalan olmuş. Kocası bunu dolandırıyor bu da bizi dolandıracak çok akıllı ya.
Kenan babam, yani eşimin babası beni akşam aradı --kızım, bu kız hepimizin köküne kibrit suyu döker, borcunuz harcınız bitti ama senin kocan saf bizim sahtekar (inanın kızı için bu lafları söylüyor artık canına tak etmiş) yine oyuna getirir kızıııım sen çok sıkıntı çektin biraz kendinize gelin de sen bu oğlanı yine bir borca sokta onu ödesin hiç değilse yine bir şeyin sahibi olursunuz maaş kartını verme ona git bankalara da dilekçe verebiliyorsan ver o oğlan senin imzan olmadan kredi falan çekemesin, hadi kızım keşke sen benim kızım olsaydın sen akıllısın şunu yine bir borca sok kendini de üzme bak aldık paranızı da --- dedi.
K.pederim iyi insandır, vicdanlıdır, eşim biraz ona çekmiş, ama k.pederim görmüş geçirmiş adam.Hçbir konuyu okurken bu kadar mutlu olmamıştım. Helal olsun arkadaşım valla çok sevindim senin adına. Babayı araman çok iyi olmuş. En azından kızını tanıyomuş adam. Sen ses efekti yapamadın ama ben onların hepsini aldım merak etme
Vallahi verilmiş sadakam varmış. Ben sadece elektirik faturasını kontrol ediyordum baktım bir önceki ay ödenmedi görünüyor halbu ki eşim otomatik ödeme talimatı vermişti. Dedim bir bakayım, elektiriği kontrol et, telefonları kontrol et suyu kontrol derken baktım 20bintl gördüm bu ne ki falan derken kızkardeşine parayı göndermiş açıklamalar kısmına da kardeşime ihtiyaçtanverilmis sadakan varmista gormussun bu para olayini vaktinde.
Senin derdin de bu demek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?