Eşim zannettiğim canlı, kızkardeşine 20bintl kredi çekivermiş! hem de 5 yıl ödemeli

Ses efekti yapamadığım için özür dilerim : )
-- abiciğiiiim, enişten ev alırken onun ailesi çok destek oldular ama benim ne annemden ne babamdan destek olan olmadı ben de kendimi altta kalmış ezilmiş gibi hissediyorum şimdi bana onlar hep yukardan bakacaklar, senin ailenin 5 kuruşu yok diyecekler ben de düşündüm kiii üüüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüü sen bana ein içinin yapımı için 20-30bin kredi çeksen de ben onu taksit taksit ödesem eniştenden habersiz ama o parayı abim ve babam ev hediyesi olarak kabul et evine neyi beğeniyorsan istiyorsan onu yap dediler desem... gibilerden konuşmuş,
benim başkasına gelince yufka yürekli olan kendi çocuklarına gelince --- ne yapayım hayat mücadelesi bazı şeylerden fedakarlık yapacağız bağrıma taş basacağım diyen eşim hemen kabul etmiş bu dahiyane süper fikri.

Hemen mi kabul ettim dedim sinirle
--yok yok biraz düşündüm diyor . Allahım yaaa güler misin ağlar mısın?

Önce ilk sayfayı okudum.
Belki ihtiyacı vardır ama yine de soylemeliydi diye düşündüm.
Sonra son sayfayi okudum dumur oldum.
Esiniz sizden, kızkardeşi esinden saklıyor.

Nasil bir aile bu boyle yahu?

Yalniz dikkatimi ceken kendi coluguna çocuğuna
cimri davranan adamlar baskasina gelince har vurup harman savurur.
Bu hic degismez.
Malesef esiniz de bu tiplerden....

Son düzenleme:
canım ya kurtulmuşsun hem de ucuz.

eşine üzüldüm. çünkü sanki gerçekten oyuna gelmiş gibi.en azından kabul etmiş ve parayı da almış sözünü dinlemiş..

peki o parayı nasıl vermişler ki.. kredi taksidini görümcen ödüyorsa senin işten çıkmana niye bozuldu ki..

ama canım kendi yuvan için sen doğrusunu yaptın .. görümcenle konuştun mu?

Son düzenleme:
2-3 ya odemezse nasıl toplu ıstıycekmıs? ayrıca gorumcenın maas kartı kocasındaysa esıne nasıl gızlı gızlı odeyecekmıs.

kusura bakmayın arkadaşlar internetim mi yavaşladı bilmiyorum geç gidiyor mesajlarım.

Neyse, benim ki başladı --ben nasıl isterim ayıp olmaz mı belki geri öder, yazık kız şimdi arada kalacak ( bu belki geri öder ve yazık kız arada kalacak) deyince benim tepem iyice attı, ve ben başladım o sinirle hem ağlamaya hem çocuklarımla yaşadıklarımı anlatmaya ve kız kardeşinin karakterini onun da çalıştığını kendisininde memur olduğunu ödeyebilecekse kendisinin niye kredi çekmediğini ağlaya ağlaya anlatmaya.

tabi bu arada arada kendimi sıkıyorum gözlerimi siliyorum çocukların yanına gidiyorum kendime gelmeye çalışıyorum ve saat 9.30 oldu.

Baban halleder ben ona söylerim senin de çıkarcı kardeşinin de hakkınızdan o gelir dedim.

arama falan derken -- sakın bana dokunma bu yaşadıklarımın tüm sorumlusu sensin sakın dokunma her şeyi kökünden koparır atarım geri dönüşü olmaz bana mı sordun krediyi çekerken dedim, ve babasını aradım,

Ne olduğunu nasıl öğrendiğimi kızının o parayı nasıl ve ne için istediğini hepsini anlattım.
Adamcağız köpürdü --- Eşşek sıpası yalaaaan yalaaan damadın ailesinin tek kuruşu bile yok bu kız akıllanmayacak mı koca olmayan adama parasıyla yaranmaya çalışıyor, dolandırma sırası size mi gelmiş, onun ağzını burnunu dağıtırım. zaten aldıkları evin tapusunu bizim deli kızın değil kendi annesinin üzerine yapmış, kızım sen kapat g.zekalı parayı kocasına kaptırmadan arayayım ben onu dedi.
oooooo eşimin telefonu çalmaya başladı kız kardeşi nasıl bağırıyor abiciğiiiiim dedi abisine nasıl çemkiriyor bir duysaydınız ne oluyor sanki onun parasını isteyen bizdik zannedersiniz. Eşim bir hoş oldu. Bir de utanmadan benden için -- senin karın çalışıyor istediği gibi harcıyor (sanki kendi çalışmıyor botoksu estetiği yaptıran benim, bu arada her istediğini alıyor dediği ben de kendi giyimimden yememden içmemden tatilimden herşeyimden kıstım sadece çocuklara harcama yaptım çocuklarımdan da kısacak değildim herhalde ev borcu ödüyoruz duvarımı yiyecekler çocuk onlar)

yaaa işte öğleden sonra parayı çekmeden bizim o pis paramıza!!!!!! (LAFA BAKIN PİS PARA OLDU) dokunmadan eşimin hesabına aktardıııııı amaaaaaa bankalar saf mı acaba o 20bintl yi geri yatırırken bizden 4-5 günlük faiz ne alacaklar dosya masrafı ne kadar tuttu muamma
ama eşim derin bir ohhhh çekti para hesaba geri yatınca kendisi de içten içe korkuyormuş ya taksitleri günü gününe yatırmazsa diye iyi mi?

tabi nasıl ödeyecekti ki.. akıllı önceden düşünmemiş de.. ayrıca yok diyemiyorsanız eşlerinizle konuşursunuz olmaz biz veremeyiz dersiniz.. böylelikle kardeşine ayıp etmemiş olurdu.sonuçta ortak bir durum.

iyi ki harcamadan almışsın.. yani o kadar yakın zamanda mı öğrendin.. yoksa var ya biraz zor alırdınız..ödeyemiyoruz deyince canını alacak değilsiniz. kredi çekemeyiz de derler limitlerimiz doldu derler..dosya masrafını kendin rahat etmek için harcadım diye düşün.. dediğim gibi hiç ödemezlerdi onlar bu kadar rahatsa..

Son düzenleme:
Oyyyy esiniz asiri mülayim bir insan mi acaba? Hem korkuyor ödemeyecekler diye, hem geri istemeyi bilmiyor, üstüne bir de sizden sakliyor?????

Cok iyi yapmissiniz babasini aramakla. Esinizin dogru düzgün bir adim atacagi yokmus. Kardesinin de "para" mevzusunda nasil degistigini görmüs olsun. Öyle olur zaten, "pis" paraya dönüsür. :)

Kurtuldugunuza cok sevindim!

sanki kendim bir zafer kazanmışım gibi koltuklarım kabardı burda

harikasınız

2-3 ya odemezse nasıl toplu ıstıycekmıs? ayrıca gorumcenın maas kartı kocasındaysa esıne nasıl gızlı gızlı odeyecekmıs.

doğruyu söylemiyor işte, ödemeyecek sonra yine zırlayacak üüüüüü abiciğim ödeyemiyorum sen bu aykini ödede ben sana sonra veririm diyecek. <Kızın hayatı yalan olmuş. Kocası bunu dolandırıyor bu da bizi dolandıracak çok akıllı ya.

Kenan babam, yani eşimin babası beni akşam aradı --kızım, bu kız hepimizin köküne kibrit suyu döker, borcunuz harcınız bitti ama senin kocan saf bizim sahtekar (inanın kızı için bu lafları söylüyor artık canına tak etmiş) yine oyuna getirir kızıııım sen çok sıkıntı çektin biraz kendinize gelin de sen bu oğlanı yine bir borca sokta onu ödesin hiç değilse yine bir şeyin sahibi olursunuz maaş kartını verme ona git bankalara da dilekçe verebiliyorsan ver o oğlan senin imzan olmadan kredi falan çekemesin, hadi kızım keşke sen benim kızım olsaydın sen akıllısın şunu yine bir borca sok kendini de üzme bak aldık paranızı da --- dedi.

ben bile rahatladım para geri yatınca eşin nasıl rahatlamasın valla çok geçmiş olsun

Hçbir konuyu okurken bu kadar mutlu olmamıştım. Helal olsun arkadaşım valla çok sevindim senin adına. Babayı araman çok iyi olmuş. En azından kızını tanıyomuş adam. Sen ses efekti yapamadın ama ben onların hepsini aldım merak etme

verilmis sadakan varmista gormussun bu para olayini vaktinde.

Senin derdin de bu demek :)

adınıza cok sevındım ıns esının aklı basına gelmıstır bu son olur ama kayınpederınde haklı kocan boylelıkle veremez bıdaha.

ben kayınbabanızı çok taktir ettim gerçekten öyle bi kayınbabam olsun isterdimm kıymetini bilin sevindim vala bravo

Önce hepinize tek tek cvp yazamadığım için özür dilerim. Bilgisayarı açar açmaz size haber vermek istedim.
İnanın var ya kendimi öyle bir sıkmışım ki sırtım aşırı derece de ağrıyor. Ama üzerimden büyük bir yük gitti.
O değil de hanım efendi evin içini yaptırmak için 20-30bin bizi dolandıracak ben de gidip evime eşya alırken --ayy bu çok pahalı, aslında pahalı değilde kaç yıldır böyle alışveriş yapmayınca her şey pahalı geliyor gözümüze diye eşimle konuşuyorduk alışverişe çıktığımızda.

Biraz geçmişte yazılan mesajlara baktım da bazıları ne kadarda alçak gönüllü, eli açık gönlü genişmiş. Böyle mesaj yazanlar paranın nasıl kazanıldığını bilmiyor herhalde. biz sabahın köründe çocuklarımızı kucağımıza alıp yola düşüyoruz sonra koştur koştur işe öğlen eve koştur koştur gidip akşama çocukların yiyeceği yemekleri yapıp tekrar işe akşam çocukları topla eve götür karınlarını doyur derslerini yaptır biraz oyna sonra uyut, sabah sil baştan.

Son düzenleme:
K.pederim iyi insandır, vicdanlıdır, eşim biraz ona çekmiş, ama k.pederim görmüş geçirmiş adam.

Yerinde olsam bu kadar bile sabredemez, hesap hareketlerinden öğrenir öğrenmez hesap sorardım.
Paşalar gibi de ödet arkadaşım, görümce falan dinleme.
Ne münasebet canım. Öğretmen doktor maaşları yetmiyor mu geçinmeye de eşinden para alıyorlar..
Ne ilginç insanlar var yahu. Huzur bozucu tipler!

verilmis sadakan varmista gormussun bu para olayini vaktinde.

Senin derdin de bu demek :)
Vallahi verilmiş sadakam varmış. Ben sadece elektirik faturasını kontrol ediyordum baktım bir önceki ay ödenmedi görünüyor halbu ki eşim otomatik ödeme talimatı vermişti. Dedim bir bakayım, elektiriği kontrol et, telefonları kontrol et suyu kontrol derken baktım 20bintl gördüm bu ne ki falan derken kızkardeşine parayı göndermiş açıklamalar kısmına da kardeşime ihtiyaçtan diye yazmış.
başımdan kaynar sular boşaldı çünkü 1-2 hafta kadar önce kız kardeşinin eşimden para isteme mevzusu olmuştu eşim kızıp duruyordu. Benim jetonda hemen düştü tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…