Bazı yorumlara çok şaşırdım. Çektiyse çekti diyenler olmuş. 20 lira değil bu 20 bin lira. Üstelik borçlarını daha yeni bitirmişler. Yazık değil mi bu kadına elalemin borçlarını ödemek için mi 5 sene çalışsın? Hadi kocası haber verse yine neyse.
şoooooooook şoooooooook şoook. eşimin internet hesabına girdim biraz önce. dün gece sinirimden tam kavrayamamışım para uçtu zannediyordum.
Eşim cuma gecesi kardeşine havale etmiş parayı. Yani bu para cumartesi pazar resmi tatil olduğu için pazartesi yani gündüz hesabına geçmiş oluyor. Ve o para henüz harcanmamıştır. Eşime sabah işe giderken '' hayatım ben çok yoruldum çocuklar perişan borçta bitti ben ücretsiz izne ayrılacağım diyeceğim bugün bu işi halledeceğim dinlenmek istiyorum diyeceğim. Bana gerçeği söylerse öğlen olmadan hemen sabahın 8inde 9 unda eşimin kız kardeşini arayıp parayı isteyeceğim. öğlene kadar o parayı benim hesabıma yatıracaksın aksi halde kocanı da ararım babanı da ararım diyeceğim. bakalım neler olacak. inşallah parayı kurtarabilirimde krediyi hemen kapatırız. Dua edin ne olur.
boşanma tehditi çok fazla bence. bi arkadaşı için çekmemiş o parayı kız kardeşi için çekmiş. benim de abim var ihtiyacım olsa hiç düşünmeden, eşine de danışmadan yardımcı olur (çünkü eşine danışsa sizinki gibi bir tepki alacağını bilir), ben de aynı sekilde abimin böyle bir isteği olsa asla hayır demem. abim benim canımdan ötedir cünkü. eşiniz kardeşine düşkünse bu kadar yüklenmeyin vardır bi bildiği koskoca adam sonucta çocuk değil, böyle bi işe kalkısırken eşini ve çocuklarını da düşünmüştür mutlaka.
ama o borcu sizinle birlikte ödemek isterse ve gercekten fuzuli bir ihtiyac içinse o zaman koyun tepkinizi. belki farklı bi durum vardır kardeşi kendi çekemediği için eşinize çektirmiştir krediyi ve abisine ödeyecektir o parayı. önce iyice bi öğrenin bence işin aslını
boşanma tehditi çok fazla bence. bi arkadaşı için çekmemiş o parayı kız kardeşi için çekmiş. benim de abim var ihtiyacım olsa hiç düşünmeden, eşine de danışmadan yardımcı olur (çünkü eşine danışsa sizinki gibi bir tepki alacağını bilir), ben de aynı sekilde abimin böyle bir isteği olsa asla hayır demem. abim benim canımdan ötedir cünkü. eşiniz kardeşine düşkünse bu kadar yüklenmeyin vardır bi bildiği koskoca adam sonucta çocuk değil, böyle bi işe kalkısırken eşini ve çocuklarını da düşünmüştür mutlaka.
ama o borcu sizinle birlikte ödemek isterse ve gercekten fuzuli bir ihtiyac içinse o zaman koyun tepkinizi. belki farklı bi durum vardır kardeşi kendi çekemediği için eşinize çektirmiştir krediyi ve abisine ödeyecektir o parayı. önce iyice bi öğrenin bence işin aslını
Eşim kızkardeşine çektiği 20bini kendi maaşına otomatik ödeme talimatı vermiş, tabi bu arada onun maaş krediye gidecek, ben de sabahın köründe işe gideceğim tabi bu bir nevi benimde o borcu ödemiş gibi olmam olacak.
Eşimin kız kardeşi çooooooooooook uyanıktır. Kendisini acındırarak babasından bile para alıp ödemeyen biri. Ama ben evimizin borcunu ödeyebilmek için bir çok ihtiyacımdan çocuklarımın ihtiyacından feragat etmişken bana yapılan şey hayatıma çelme takmaktır.
Az önceki mesajımda benden habersiz kredi çeken eşimi döverdim demiştim ama seni okuyunca ekleme gereği hissettim ardımdan iş çeviren görümceyle eşim ortak bir plan yapıp durumdan beni haberdar etmezlerse ikisini üst üste koyup öyle döverim..
Açıkcası haklı buldum sizide
hesap hareketlerinden bir kredi gördünüz tamam ama kız kardeşe oldugu ne malum orada öyle bişi yazmıyordur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?