Eşim zannettiğim canlı, kızkardeşine 20bintl kredi çekivermiş! hem de 5 yıl ödemeli

aynen katılıyorum bazı yorumları şok içinde okudum aynısını kendileri yaşasa bu kadar sakin kalabilirler miydi bilemiyoruim.

bizimde kredi borcumuz var 1-2 yıla bitecek İnşallah ve ben o günlerin hayalini kuruyorum şimdiden bitsede rahat bir nefes alsak diye.kredi borcu biter bitmez eşimin kardeşine falan benden habersiz o kadar fazla bir para vereceğini düşünemiyorum tepkim çok sert olurdu.insanlar çocuklarını bakıcıya kreşe bırakıp sabahın körlerinde çalışmaya gidiyor bu hiç kolay birşiy değil.konu sahibi elbette bi danışılmayı bi fikir sorulmayı hak ediyordu.

bence de bir an önce halledin.şubatı beklemenin mantığı yok.inşallah istediğin gibi sonuçlanır.

Sağlık ya da ne bileyim herhangi çok önemli bir sebeb olmadıkça benden habersiz kredi çeken kocayı yemin ederim DÖVERDİM !

boşanma tehdidi çok fazla değil bence. evliliğin ortak bir payda olduğunu, dürüstlüğün, sadakatin, güvenin temeli atan değerler olduğunu varsayarsak eşiniz bunları hiçe saymış.
sizin arkanızdan iş çevirip, bencilce karar vermiş. üstelik defalarca para kaptırdığı kız kardeşine size danışmadan az buz değil yüklü bir miktar para vererek. kızmakta sonuna kadar haklısınız.

Sen çalışıyorsun sen ödeyeceksin ölemi
valla kimse kusura bakmasın sonuna kadar haklısın
kimsenin kimseye eyvallahı yokken 20bin lirada nedr anlamıyorum
önce anla bakalım olayı izne çıkıcam diyince zaten dökülecektir merak etme:)

haaa öyle mi o zaman paşa paşa kendi öder ben öyle kocaya maaşımdan tek kuruş koklatmam ücretsiz iznede ayrılırım konu sahibi gibi, beni daha önce defalarca dolandırmış babamı dolandırmış bi kız kardeşe benden tek kuruş çıkmaz, bazı yorumlarıda hayretle okudum herkes polyanna mübarek, e madem yazık görümcelerinize elin oğlunun evinde köleler çekiverin 20 bin tl de yollayın madem, doğuda görev yapanın halinden doğuda görev yapan anlar dil bilmezsin kültürü bilmezsin yeri gelir ev bulamazsın seni yabancı görüp dolandırmak isteyen çıkar çocuğunu bırakacak adam bulamazsın bize TC vatandaşı diyen çıkmıştı bizde Batmandayız şu an 25 haftalık hamileyim işyerinde kaloriferler yanmıyo titreye titreye oturuyorum 32.haftam gelsede gitsem diyorum bu şartlarda eşim tutacak abisi için 20 bin tl kredi çekecek üstelik sağlık meselesi değil bişey değil yürek isterim adamda

Benden habersiz kredi çekilecek, çocuğumun rızkından kesilecek...
Üstüne eşşek gibi çalışıcam..
Sanmıyorum ki aman canım iyi yapmışsın diyeceğimi...
Kıyamet sebebi kesin ama boşanma sebebimi derseniz, sanmam..

herkes için boşanma nedeni farklıdır herkes kendi açısından bakıyo konu sahibi ne şartlarda kendi borcunu ödediğini çocuklarını büyüttüğünü neler yaşadığını bu görümcenin daha öncede para alıp ödemediğini eşinin doktor kendisininde memur olduğunu babasını bile dolandırdığını bu arada botokstan estetikten de geri kalmadığını açıkça yazmış, empatinin dibini bulucam şimdi: yerinde olsam boşanma aşamasına gelirim evet hemde öyle böyle değil ortalığı ayağa kaldırarak sinir krizleri geçirerek sayarak söverek akılları şaşar karı koca, hani ortada bi sağlık sorunu olur paran olmaz tabiki insan en yakınından ister onu borca bile saymazsın ama kimse evini yenilesin botoks yaptırsın para mara veremem ben o evde eşek başımıyım tabiki bana sorulacak beni babam özel okuttu o zaman bende patlatayım bi kredi babama katkım olsun bu ne yaa, yoluveririm o karı kocayı, gerekirse ücretsiz izinde al 5 seneyi doldurmuş memurlar 1 yıl izin alabiliyo yusuf yusuf ödesin madem çocuklarıda tembihle hatta baba şunu isteriz bunu isteriz diye bunaltsınlar, kendi evinde geçim sıkıntısı yaşanırken kardeşinin ağız burun botoksu güzel durmuş mu ona yorum yapsın o alık kocanda

bi arkadaş ne var yani abimden isterim o da eşine söylemez tepki alacağını bildiği için yazmış ay şok yani, güya yengeyi it yerine koyan yok e abin ödicek senin krediyi evi kim geçindirecek o yengenin maaşıyla ev dönecek değilmi, o zaman o yengeye haber verilmek rızası alınmak zorunda kusura bakmayın

Erkekler çok aptal cidden
Deve kuşu misali kafasına kuma gömünce saklandım snaıyolar da
Al işte, kadın böyle bulur böyle de elinde patlatır her şeyi
Yapın valla, hak etmiş.

Kardeşi kendi kredisini kendi çekemiyo mu
Bi de buna insan keklemek denir

Az önceki mesajımda benden habersiz kredi çeken eşimi döverdim demiştim ama seni okuyunca ekleme gereği hissettim ardımdan iş çeviren görümceyle eşim ortak bir plan yapıp durumdan beni haberdar etmezlerse ikisini üst üste koyup öyle döverim..

Açıkcası haklı buldum sizide
hesap hareketlerinden bir kredi gördünüz tamam ama kız kardeşe oldugu ne malum orada öyle bişi yazmıyordur yani

Bizim de abimiz var herhalde
Ben kendim çalışıyoken niye kendi adıma 20 bin kredi çekmiyorum da abimden isteyeyim ki

Hem de gizli kapaklı
Buna insan keklemek denir, bi sizin mi paraya ihtiyacınız var ?
Yengen senin için mi çalışıyo ?
Yeğenlerinin hakkını yemektende mi korkmazsın

biz evlerine hırsız girdi diye kaynıma yardım teklif etmiştik ki o zaman bin iki bin neyse verecektik ve hibe olacaktı, sonradan öğrendik ki bi telefon ve cüzdandan alınan 50 tl çalınan şeyler, neyse o zaman gerek yok dendi sonra borç olarak 400 tl istendi verdik yine sonradan öğrendik ki ipad mi deniyo nedir ondan alınmış para yandı zatende hiç unutmuyorum kv demişti siz iki kişi çalışıyosunuz ya veriversinler ne var demişlerdir dedi kızarak, ben iki kişi çalışıcam ben yiyemedim siz yiyin dicem çünkü ipad nedir ben daha yeni öğrenmişim adamlar kürek gibi telefonlardan ipadlerden geri kalmamışlar vay vay vay vayyyyyyyyy be

kesinlike haklsın canım. senden habersiz böyle bir miktarda kredi çekmesi gerçekten çok yanlış!ne desen haklısın valla..sen o kadar zorluk çek sıkıntı yaşa çocuklarından ayrı kal borç öde kendi ailen bir şeyin eksik olmasın diye elinden geleni yapsın o zaman ortada görünmeyen görümcenin evinin içi yapılacak diye kredi çekilsin.. valla başlarım böyle aşkın ızdırabına ben..kusura bakma da arkadaşım bende merak ettim eşin nasıl açıklayacak acaba bu durumu.

bayıldım yorumuna

ben ve eşim sabahtan akşama kadar çalışıcaz sonra görümcem ay abim tabii bana para verecek deyip benden habersiz eşimden para isteyecek hem de yüklü bir para,yolarım onu ben de

iyi ki görümcem yok şükür Rabbime

Açıkcası haklı buldum sizide
hesap hareketlerinden bir kredi gördünüz tamam ama kız kardeşe oldugu ne malum orada öyle bişi yazmıyordur yani

havale veya eft yapılan kişi iban ve isim bilgileri görünür sistemde. öyle bir şey yazıyordur yani normalde

Herkes ayağını yorganına göre uzatmalı, gücü neye yetiyorsa o kadarlık bir ev alsın, ne kadarına elveriyorsa durumu o kadarlık yaptırsın evinin içini de, siz bunca sıkıntıyı görümcenizin dubleks evi için mi çektiniz? Çok çok haklısınız, o sefa içinde yaşayacak, siz onun borcunu ödeyeceksiniz iki çocukla, daha başka?

Bence sadece abisi bile çalışsa, ödese haksızlık. Kendi çocuklarına evine bakmakla yükümlü herşeyden önce.
Görümcenin kendi eli kolu yok mu çalışıp kendi kredisini kendi ödeyebilir

Bu arada bende görümceyim
8 yıllık konut kredisi olan biriyim, bu borcu da eşimle beraber üstlendik
Abimde evlenmiş barklanmış, kendi yuvasına harcasın kazancını ben onun kardeşiyim kar ortağı değilim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…