Yok hamilelikten önceki kiloma çok az kaldı oda zayıflamaya çalıştığımı biliyor zaten eşim zayıf sevmiyor bakımlı olmaya çalışıyorum o kadar bakımsız oldugumu düşünmüyorum süt kokusunuda eşim çok sseviyordu zaten 8 ay oldu artık öyle süt kokusu filan yokAslında ufak ufak püf noktalar yakabilirsin hemen aldatmaya meyillenme derim kilo aldın mı esin zayıf mi sever eşinle cinsellik te ne sevdiğini bilirmisin bu konuda konuşabilirsin kilo aldıysan zayıflama lazım gibi birde hamilelik ve öncesini dusun nasıldık de ama (bunu demeden önceden uzulmiyecegim kirilmiyacagim bazı erkekler süt kokuyor diye istemeyen vardı bir tanesini hiç unutmuyorum vucudu annesine benziyor diye yanaşmıyor du yanlış anlama lütfen sen öylesin demiyorum)
Doğum sonrası eşlerde bu tarz sıkıntılar oluyormuş galiba, sizi anne figürü olarak gördüğü için sanırım biraz zorlanıyorlar... Geçici bir durum merak etmeyin. Zaman verin birbirinizeHayırlı sabahlar kizlar kimseye anlayamadığım için kendi kendimi yiyorum 8 aylik bebegim var dogumdan sonrası mi oldu hiç bilmiyorum dikkat etmedim zaten etmeyede fırsatım olmadı ama 1 2 aydır eşim cinsellik olarak çok soğuk bebegimize bana karşı bir ilgisizliği yok evde kaldığı gün hep birlikte vakit geçiririz ya evde yada dışarda yani orda bir gariplik yok ama cinselliğe gelince sanki sevmiyormus gibi önceden hep benmi teklif etmişim farkinda mi değilmişim bi düşündüm sanki hep ben istiyormusum gibi geldi biraz geri durmaya çalıştım ben istenesem kendisi istiycekmi baktim 10 15 gün geçiyor sonra oda sanki ben bişey demiyim diye gibi geliyor ensonda dayanamadım söyledim ya atık beni begenmiyorsun yada beni aldatiyorsun yok öyle bişey nasıl böyle bişey dusunursun o zaman senin bir sağlık sorunun mu var yok o zaman nee yok yorgun oluyormuş evde kaldığı günde ertesi gün iişi ağır oldugu için yorulmak istemiyormuş benimle bi alakası yokmuş aslında seviyor gibi ama niye istemiyor bilmiyorum kafam çok karışık siz bana bir akıl verirsiniz diye açmak istedim kusura. Bakmayin biraz kkarışık oldu
Not yanlış anlamayın çok istediğimden değil beni artık sevmiyormu yoksa aldatiyormu diye için içimi yiyor
istememe sebebi bu olabilir mi? sanki önceki cinsel hayatınız da pek parlak değil gibi.Not yanlış anlamayın çok istediğimden değil
bahanesi çok saçma. inanılacak bi tarafı yok.vde kaldığı günde ertesi gün iişi ağır oldugu için yorulmak istemiyormuş
Yok hamilelikten önceki kiloma çok az kaldı oda zayıflamaya çalıştığımı biliyor zaten eşim zayıf sevmiyor bakımlı olmaya çalışıyorum o kadar bakımsız oldugumu düşünmüyorum süt kokusunuda eşim çok sseviyordu zaten 8 ay oldu artık öyle süt kokusu filan yok
zaten öyle oluyor ben söylesem kaçmıyor Yok demiyor ama niye benim söylememi bekliyor ki onun istemesi on onbeş gün sürüyor bu bana normal gelmiyor bende bebegimle yoruluyorum bir kadın olarak istiyorsam ama (söylemiyorum) o bir erkek olarak nasil istemiyorher şeyi kabul ederim de yorgunum ya da yarın işe gideceğim yoruluyorumu kabul etmem.
sanki sevişmeyecek de maraton koşacak, yarım saatlik bir yatak aktivitesini yapamayacak kadar nasıl yorulabilir ki bir insan (ki ortalama türk erkeğini düşünce 15 dk anca)
ben seks sıklığının istek, hormonlar vs kadar alışkanlıklarla da alakalı olduğunu düşünüyorum, o yüzden 10-15 gün beklemeyin, daha sık birliktelik için adım atın, baktınız yine düzelmiyor o zaman başka şeyleri sorgulayabilirsiniz.
Lütfen kırıcı eleştiri yapmayın
Eşim bebek oldu olalı bana bebek kokuyorsun diyordu. 7 aylık bebeğim. Ne zaman sevişmeye başlayacağız bana bebek kokuyorsun, önce banyo yapalım sonra başlarz diyordu. Bana da bıkkınlık geldi bir yerden sonra. Tamamen psikolojikti adamdaki. Çünkü yeni banyo yapmış olsamda psikolojikman bebek koktuğumu düşünüyor istek gidiyor. Baktım olacak gibi değil işine gelirse dedim.Hayırlı sabahlar kizlar kimseye anlayamadığım için kendi kendimi yiyorum 8 aylik bebegim var dogumdan sonrası mi oldu hiç bilmiyorum dikkat etmedim zaten etmeyede fırsatım olmadı ama 1 2 aydır eşim cinsellik olarak çok soğuk bebegimize bana karşı bir ilgisizliği yok evde kaldığı gün hep birlikte vakit geçiririz ya evde yada dışarda yani orda bir gariplik yok ama cinselliğe gelince sanki sevmiyormus gibi önceden hep benmi teklif etmişim farkinda mi değilmişim bi düşündüm sanki hep ben istiyormusum gibi geldi biraz geri durmaya çalıştım ben istenesem kendisi istiycekmi baktim 10 15 gün geçiyor sonra oda sanki ben bişey demiyim diye gibi geliyor ensonda dayanamadım söyledim ya atık beni begenmiyorsun yada beni aldatiyorsun yok öyle bişey nasıl böyle bişey dusunursun o zaman senin bir sağlık sorunun mu var yok o zaman nee yok yorgun oluyormuş evde kaldığı günde ertesi gün iişi ağır oldugu için yorulmak istemiyormuş benimle bi alakası yokmuş aslında seviyor gibi ama niye istemiyor bilmiyorum kafam çok karışık siz bana bir akıl verirsiniz diye açmak istedim kusura. Bakmayin biraz kkarışık oldu
Not yanlış anlamayın çok istediğimden değil beni artık sevmiyormu yoksa aldatiyormu diye için içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?