Eşim

turtle88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
196
53
73
Merhaba arkadaşlar.
Sizden fikir almak istiyorum. Ama çok rica ediyorum eşimi önceki konularıma göre yargılamayın çünkü o konulardaki şahıs benim eski eşim.
Şimdi mutlu bir yuvam var çok şükür.
Her ilişkideki gibi ufak tefek sıkıntılar var elbet ama aşılamayacak ya da büyük kavgalara sebep olacak türde konular değil.
Ben normalde kıskanç bir insanım ama eşimde kıskanmayı gerektirecek hal ve hareketler olmadığı için bu konuda sıkıntı yaşamıyoruz.
Eşim kendi işini yapıyor ve genelde iş yerinde duruyor. Bazen günde bir kere, bazen iki günde bir müşteriye gitmesi gerekiyor.
Şimdi benim size danışmak istediğim konu bununla ilgili.
Benim ondan tek istediğim. Şuraya müşteriye gideceğim demesi. Onun dışında inanın günde ya bir ya iki defa konuşuruz. Hani onu sorgulama gibi bir durum söz konusu değil.
Bugün de müşteriye gitmiş ve benim haberim yok. Yani şuraya gideceğim demek gerçekten çok mu zor?
Ben ona 'hayatım bugün gideceğini neden söylemedin' dedim ama amacım kavga etmek veya huzursuzluk çıkarmak değildi.
Bana cevapları;
Psikopat mısın sen. Ben her attığım adımı rapor mu vereceğim. Benden böyle bir şey bekleme. İyilikten maraz doğarmış zaten. Bundan sonra sana işle alakalı hiçbir şey söylemeyeceğim. Gidiş geliş saatimi bil yeter. Neyin kafasını yaşıyorsun dedi.
Ben şu an gerçekten şoktayım ve çok kırıldım.
Bana düşmanca geldi bu cevaplar.
Beklemiyordum.
Benim istediğim şey gerçekten çok mu anormal?
Siz bana bi fikir verin lütfen.
Şu an o kadar kırıldım ki. Çıkıp alıp başımı gidesim ve kafamı toparlayasım var.

Bence gercekden sen abartmissin. Adamin isi belli, müsteriye gidip gelme yapmak zorunda oldugu belki, su saatin su dakikasida nerede oldugunu bilmeyiver. Ayrica artik ne is yapiyor bilemicem ama gizlikilk de söz konusu özellikle bazi mesleklerde.

Neden size söylemeli gittiği yeri?
Merak ettiğiniz olay ne?
Adam çok haklı bence,iş bu ,keyfi gezmiyor çünkü.

Merak ediyorum onu. Ben onu iş yerinde sanıyorum ama o başka yerde çıkıyor.
Sürekli işi müşterilerle olsa böyle bir beklentiye girmem zaten.
Verdiği cevaplar çok kırıcı değil mi sizce?

Erkeklerin yuzde 80ni hoşlanmaz boyle şeylerden ilk evlendigimiz zamanlar bende senin gibiydim, esimin attigi her adimi bilmek istiyordum, ama sonra beni tersledikce aliştim artik sormuyorum.. sende sorma. Eşin haklı bir yonden...

Gizlilikle alakalı bir mesleği yok. Tamam belki ben objektif bakamıyorum ama bu tarzda bir cevap vermesi gerekir miydi sizce?

valla az bile söylemiş

ben eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum

ikimiz de çıkıp bir yerlere gidiyoruz ve birbirimize haber vermiyoruz

hatta müşteri gelip kapıyı çalıyor X bey ile konuştum şurada imiş şu zaman gelecekmiş onu bekleyeceğim ya da işte bu nedenle siz yapın vs vs diyor

ben işte müşteriye giderken evdeki birine neden haber vereyim ki

yani her akşam 6 da geliyorsam ve o akşam 7 de geleceksem haber veririm de gün içinde nereye gittiğimden eşime ne

sabah aynı araba ile işe gelip akşam ayrı ayrı eve gelip gün içinde hiç konuşmadığımız için biz anormaliz galiba

Merak ediyorum onu. Ben onu iş yerinde sanıyorum ama o başka yerde çıkıyor.
Sürekli işi müşterilerle olsa böyle bir beklentiye girmem zaten.
Verdiği cevaplar çok kırıcı değil mi sizce?
Hayır sizin tavrınız çok kötü,boğucu ve sıkıcı.
Eşim bana yapsa bildiğim tüm tehditleri sıralar ,anlamazsa da ayrılırım,bu ufak bir olay değil çünkü.
İşteyim,kafam dolu,bir de hesap verecem,yok daha neler.

Eski konulara da göz attım,olay eski ya da yeni eşinizle değil ,tamamen sizinle ilgili,sorunlusunuz kıskançlık konusunda,
Uzman desteği almanız hayrınıza olacaktır.

Ben ona hiçbir konuda kıskanclık yapmıyorum.
Eski eşimdeki durum cok farklıydı.
Saygı duyuyorum fikrinize.

Ben çok bir şey beklediğimi düşünmüyorum. Çünkü o da benden aynı şeyi bekliyor. Ben dışarı çıkarken şuraya gidiyorum canım diyorsam o istediği için onun da şuraya gidiyorum demesi çok zor olmasa gerek

Adam bir patlama yaşamış demekki bunaltmışsın çok sıkıntıya gelemez erkekler hoşlanmaz herşeyi anlatmaktan sen de sorma aklını başka şeylerle meşgul et.

Ben onu boğacak kadar bir tepki vermedim asla. Konu kıskançlık da değil. O da benden aynı şeyi bekliyor ve ben asla böyle bir tepki vermedim. Güzelce söyleyemez miydi?

siz de demeyin o zaman

bakın nereye gidiyorsun sorusunun cevabı işe

işte nerede olduğunu ne yapacaksınız

hani eskiden olsa işyeri telefonundan arayacaktım aradım yoktu vs denir de şimdi zaten adamı cepten ararsınız bir ihtiyacınız olursa

şahsen yanımdaki iş arkadaşım her iş için dışarı çıkıp toplantıya yahut bankaya vs gittiğinde eşine aşkım ben X bankasına gidiyorum ya da işte Y müşteri ile toplantıya gideceğim dese gülerim valla

yaşınıza bakmadım ama yaşınız mı küçük iş deneyiminiz mi yok yoksa über kıskanç mısınız bilemedim

bir de adamın müşteride olduğunu bilmek size ne kazandırıyor

mesela eşiniz benim ofise iş yapmaya geldi siz de bunu bildiniz

ne geçti elimize

Adam bir patlama yaşamış demekki bunaltmışsın çok sıkıntıya gelemez erkekler hoşlanmaz herşeyi anlatmaktan sen de sorma aklını başka şeylerle meşgul et.

Bunaltacak kadar bu konuda bir tartışmamız yok ki. Müşteriye giderken kendisi arıyordu. Bugün gitmiş ve söylemediği icin güzelce sordum. Bu tepkiyi beklemiyordum gerçekten. Tavrı kırdı beni açıkçası.

Benim eşim,işi gereği, her gittiği yeri bana haber verecek olsa, telefon elinden düşmez adamın. Ve evet, çok sıkıcı bi durum bu. Karşılıklı güven ve saygı böyle bi gereksinim doğurmaz zaten.

İşte demek istediğim elinden telefonu düşürmeyecek bir durum yok ortada. Gunde bir kere ya gidiyor ya gitmiyor

peki siz nereden öğrendiniz gittiğini

yani bugün de söylemeden gidiversin

belki yarın yine söylerdi

ama bu tavır sonrası tekrar söylemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…