Neden size söylemeli gittiği yeri?
Merak ettiğiniz olay ne?
Adam çok haklı bence,iş bu ,keyfi gezmiyor çünkü.
Bence gercekden sen abartmissin. Adamin isi belli, müsteriye gidip gelme yapmak zorunda oldugu belki, su saatin su dakikasida nerede oldugunu bilmeyiver. Ayrica artik ne is yapiyor bilemicem ama gizlikilk de söz konusu özellikle bazi mesleklerde.
Hayır sizin tavrınız çok kötü,boğucu ve sıkıcı.Merak ediyorum onu. Ben onu iş yerinde sanıyorum ama o başka yerde çıkıyor.
Sürekli işi müşterilerle olsa böyle bir beklentiye girmem zaten.
Verdiği cevaplar çok kırıcı değil mi sizce?
Eski konulara da göz attım,olay eski ya da yeni eşinizle değil ,tamamen sizinle ilgili,sorunlusunuz kıskançlık konusunda,
Uzman desteği almanız hayrınıza olacaktır.
valla az bile söylemiş
ben eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum
ikimiz de çıkıp bir yerlere gidiyoruz ve birbirimize haber vermiyoruz
hatta müşteri gelip kapıyı çalıyor X bey ile konuştum şurada imiş şu zaman gelecekmiş onu bekleyeceğim ya da işte bu nedenle siz yapın vs vs diyor
ben işte müşteriye giderken evdeki birine neden haber vereyim ki
yani her akşam 6 da geliyorsam ve o akşam 7 de geleceksem haber veririm de gün içinde nereye gittiğimden eşime ne
sabah aynı araba ile işe gelip akşam ayrı ayrı eve gelip gün içinde hiç konuşmadığımız için biz anormaliz galiba
Hayır sizin tavrınız çok kötü,boğucu ve sıkıcı.
Eşim bana yapsa bildiğim tüm tehditleri sıralar ,anlamazsa da ayrılırım,bu ufak bir olay değil çünkü.
İşteyim,kafam dolu,bir de hesap verecem,yok daha neler.
Ben çok bir şey beklediğimi düşünmüyorum. Çünkü o da benden aynı şeyi bekliyor. Ben dışarı çıkarken şuraya gidiyorum canım diyorsam o istediği için onun da şuraya gidiyorum demesi çok zor olmasa gerek
Adam bir patlama yaşamış demekki bunaltmışsın çok sıkıntıya gelemez erkekler hoşlanmaz herşeyi anlatmaktan sen de sorma aklını başka şeylerle meşgul et.
Benim eşim,işi gereği, her gittiği yeri bana haber verecek olsa, telefon elinden düşmez adamın. Ve evet, çok sıkıcı bi durum bu. Karşılıklı güven ve saygı böyle bi gereksinim doğurmaz zaten.
Bunaltacak kadar bu konuda bir tartışmamız yok ki. Müşteriye giderken kendisi arıyordu. Bugün gitmiş ve söylemediği icin güzelce sordum. Bu tepkiyi beklemiyordum gerçekten. Tavrı kırdı beni açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?