Eşim

Yok kızmıyorum tabi ki. Bu konuyu fikir almak için açtım zaten. Ama şu an o kadar kırgınım ki verdiği tepkiye ve bazı arkadaşlar o kadar acımasız konuşuyorlar ki ve bu bana hiç yardımcı olmuyor. İnsanlar yapıcı olabilir kırıcı olmak yerine

Adami nasil bunalttiysan artik. Birakin bunlari. Valla hic gelemem gerilirim bu konularda. Bence eşiniz hakli.

bence de haklı eşiniz. yani nadiren gitse belki olabilir hatta o bile olmamalı ama size her gittiği yeri söylemek zorunda değil bence. kendini baskı altında hissettiği için o cümleleri kurdu bence. ben de baskıya gelemem

Haklı da olsa böyle konuşmamalıydı.

Bahsettiğiniz farklı şeyler...
İşinin bir parçası olarak gittiği yerleri size neden rapor etsin ki?
Adam mesai saatinin içinde iş icabı orada veya burada ne önemi var?

Siz de haber vermeyin ayrıca istemiyorsanız...ama ben haber verdim o da her adımını haber verecek düşüncesi sağlıksız...

Ben ona baskı uygulamıyorum ki. Sadece merak ediyorum. Dediğim gibi normalde kendisi arıyor müşteriye gidiyorum diye. Bugün niye boyle oldu onu anlayamıyorum.

şunu okuduğumda,

bunu düşündüm.. üslubu sert olmuş ama belli ki bu konuda ısrarcısınız ve bunaltmışsınız..

O zaman baştan beri kendiliğinden haber vermeseydi hayatım ben müşteriye gidiyorum diye. Her zaman haber verip bugün vermeyince ve ben de güzelce sorunca neden ben kabahatli oldum. Haklı da olsa böyle mi cevap verilir.

Beyler sevmiyor sürekli rapor vermiyi o ettiği laflar olmamış ama sinirli bir ana denk gelmiştir. Sakinleşince kırıldığını söylersin böyle konular için evliliği yıpratmaya değmez.

Canım, dost acı söyler. Biz dostuz bu forumda. Yarın benim işim düşer sende objektif bakıp doğruya doğru yorum yaparsın. Hatalı davranışın çok aşikar. Eşini kontrol etmeyi bırakmalısın.

Ben ona baskı uygulamıyorum ki. Sadece merak ediyorum. Dediğim gibi normalde kendisi arıyor müşteriye gidiyorum diye. Bugün niye boyle oldu onu anlayamıyorum.
ama adam siz ara dediğiniz için aramış. her gittiği yeri de rapor verir gibi size söylediği için bir sinir patlaması yaşamış. bırakın istediği gibi hareket etsin.

Valla adam müşteriye giderken bile haber veriyorsa çok sabırlıymış.

Demek ki unutmuş, o an acil olmuş ve ya çok gerginmis.

Madem haber vermedi sizde sorgulamamaliydiniz. Inanin çok mu çok gereksiz olmuş.

Soru sorarken kibarca sormak o durumu haklı kılmıyor.

Cok sıkıcı ve gereksiz. Ben isteki yapacaklarımi soylemem. Benden istense eşin gibi psikopatmisin sen derim.

Damarına basmış olmak için bu konunun sürekli gündemimizde olması gerekmez mi? Ortada böyle bir durum yok ki.
Ama isteğiniz fazlasıyla rahatsız edici. Müşteriye giderken size haber vermek zorunda değil ki. İl dışına çıkmıyorsa.

O zaman baştan beri kendiliğinden haber vermeseydi hayatım ben müşteriye gidiyorum diye. Her zaman haber verip bugün vermeyince ve ben de güzelce sorunca neden ben kabahatli oldum. Haklı da olsa böyle mi cevap verilir.

ama siz kıskaçsınız ya ne amaçla sorduğunuzu anlamıştır.. güzelcede sorsanız altındaki amaç belli..
yoksa bir kere haber vermedi diye niye sorma gereği duyasınız ki

Bnce az bile demis gercekten. Siz kendi acinizdan bakiyorsunuz sadece. Hep söylerdi, problem yoktu, bu yüzden hic tartismadik, niye bugün problem oldu vs.diyorsunuz. adaminda her günü birbirini tutmaz ki. Sıkılmıştır artik bugün patlak vermistir. Sizin düşünmeniz lazimdi, "canim onca isinin icinde birde beni ariycam haber edicem diye ugrasma" gibi seyler söylemeniz gerekirken kusura bakmayin ama cok bencilce sadece kendi beklentilerinizi düşünmüşsünüz. Cok şey mi istiyorum diyorsunuz hayir ama cok gereksiz bir sey istiyorsunuz. Ne gerek var. Bide hesabini sormussunuz. Şu sicaklarda bide calisma stresi. Adami rahatmaliyken kücük şeylerin pesine düşüyorsunuz.

Arkadaşlar tamam haklı olabilirsiniz. Ve hata bende de olabilir. Ama anlatamadığım şey tepkisine kırılmış olmam. Yani bu şekilde konuşması gerekir miydi? Bana güzelce diyemez miydi. Ben laftan anlamayacak birisi değilim ki. Güzel güzel açıklamak varken neden kırıcı olmayı tercih etti ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…