Eşim :'(

Gidcem fırsat bekliyorum actirdim kapiyi

Sen olayı çözmüşsün canım

Şuancgiymeye gönlü olsa telefon elinde arar birilerini giderdi blöf yapıyor polis diyerek diye düşünüyırlar

Büyü varsa da ana kuzusu büyüsüdür o....
Hiç böyle anlamsız ve gereksiz birşeyle pskolojini bozma. Kalkıp işe yardım etsen , kocanın dediğnden çıkmasan büyü yok çok mutlusunuz da. Dediklerini yapmadığınızda mı büyü var, saçmalamış ortamı yumuşatmak adına güya...

eger gerçekten gitmeye biyetin varsa basar gidersin yoksa o kocan kılıklıyı adam edersin.

Olay bu işte!
Alt metni iyi okumalı. Erkekler genelde pek ilgilenmez o anda evde yapılan işle. Biri uyandırmadıysa eğer...

kitli mi tutuluyosun bu bir suc ADRESİNİ YAZ BURDAN ARARLAR POLİSİ

iyice rezillik cıkartmayın ne polisi bidaha barısack yüzünüz olmaz .
bekleyin sakin zamnda karar verirsnz

Kv ye gittiniz ve KPSS çalışıyorsunuz

KPSS nin en yakını mayıs sonu

Misafirlikte mi sıkı çalışacağınız tuttu

Eşin de muhtemelen çalışıyorsun diye ses etmedi sonra annenle muhabbet ettiğini görünce kızdı

Büyü müyü yok

Eşin Adam değil sen de gıcıklığına hareket ediyorsun

Ne guzel iste dikkatini dagitacak bir sey yok odada daha iyi ders calisirsin. Is guc de yok. Kim yaptiysa buyuyu hayrina olmus. Polis cagirsana kizim! Bir odaya kilitlenmedigin kalmisti...

Gidip ne yapacaksınız , boşanacak misiniz ?
Öyleyse davanizi açın, evinizde bekleyin.

Gitmek isteyen her türlü gider, öfke anlarında gitmeye karar vermek kolay.

Dayak atmaya calismis yanlis .Siz baskalarinin yanimda kavga etmissiniz yanlis .Kocaniz zaten yanlis. Peki ama kv evinde ne dersi canim temelli kalmiyorsan bir haftaligina gittiysen calismasaydin keske .İsten kacmak gibi gozukmus.

Kaçtım annemin evine geldim yeni heryer kilitli komşuya anahtar bırakmıştı oda yok evde mecbur anneme söyledim gel benim yanıma sakın gitme dedi

Kayınvalidenize ne kadar süreliğine gittiniz ki ders çalışıyorsunuz, bana kaçmak için gibi geldi. Eşiniz çemkirirken anneside sordu bana ben gerek yok dedim demedi yani, birde kapıyı kilitliyor. Bence polisi falan aramayın milletin gazına gelmeyin nolacak polisi arıycaksınızda nasılsa acacaklar kapıyı boşu boşuna birde polisi katmayın olaya. Herhalde kesip yemezşer sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…