Gidcem fırsat bekliyorum actirdim kapiyiYemişim büyüsünü. Adamlık noksan ama bahaneye bak.
Elinde telefon var kedi gibi kapıyı açmalarını mı bekleyeceksin? Olay çıkart ki bir daha ne anası ne oğlu sana zor kullanamayacaklarını öğrensin. Şimdi yaptın yaptın..
Sen olayı çözmüşsün canımAnnesi çalışırken sizin oturmanız zoruna gitmiş anlaşılan.
Çalıştığınız dersi gözü görmez ,ne kadar annesine yardım etseniz o kadar hoşuna gider .
Kv belki de siz geleceksiniz diye yorganı söktü,yünü yıkatmak ta ister size
Büyü müyü işi değil ,belki de ima yoluyla balkonda kv yorulduğunu ,ders çalışmanızın gereksizliğini vs söyledi .Anne değil ki kv sen ders çalış yeter ki ben işimi yapayım desinDurup dururken eş neden sinirlensin?
Okuyorsanız da bekarken okuyun kızlar ,sonra böyle erkeklerin zoruna gidiyor.
Ne blöf yapcam ya firsat bekliyorum ne annemi ne babamı arayıp fikir alabildin size yazdım bendeŞuancgiymeye gönlü olsa telefon elinde arar birilerini giderdi blöf yapıyor polis diyerek diye düşünüyırlar
Annesi çalışırken sizin oturmanız zoruna gitmiş anlaşılan.
Çalıştığınız dersi gözü görmez ,ne kadar annesine yardım etseniz o kadar hoşuna gider .
Kv belki de siz geleceksiniz diye yorganı söktü,yünü yıkatmak ta ister size
Büyü müyü işi değil ,belki de ima yoluyla balkonda kv yorulduğunu ,ders çalışmanızın gereksizliğini vs söyledi .Anne değil ki kv sen ders çalış yeter ki ben işimi yapayım desinDurup dururken eş neden sinirlensin?
Okuyorsanız da bekarken okuyun kızlar ,sonra böyle erkeklerin zoruna gidiyor.Destek olan da olsa ,gözlemlediğim kadarıyla çoğu erkek için ev işi ,temizlik daha önemli.
kitli mi tutuluyosun bu bir suc ADRESİNİ YAZ BURDAN ARARLAR POLİSİHanımlar kayinvalideme geldik ve ilk kavgamizi ettik.. annesi balkonda yorgan söküyordu bende KPSS çalışıyordum annem aradı onla konuşurken eşim girdi anneme yardım et kalkta biraz ben yoruldum dedi sesinin ayarı yüksek şekilde ben bozmadim uslubumu annemle konuşmaya devam ettim sonra kapattım eşimin yanına gittim ne dedin anlamadım diye ben elimi kestirdim git biraz yardım et hiç gelip sormuyorsun yapılacak bir iş var mı diye söylendi bende çok sıkıldım artık benimle böyle ucuz şeyler için tartışmalarına dedim o söyledi ben söyledim o söyledi ben söyledim sonra git çalış dersine istemiyorum bişey dedi küfür etti annesi geldi noluyo diye bende oğlun yüzünden işin kolay diye gelip birşey sormadım balkon esiyor sonuçta yorgan söküyorsun ağır değil dedim oda avare durmaktan sokuyum dedim dedi eşim sinirlendi bana bağırdı çağırdı yine üzerime yürüdü annesi tutsasa dovecekti beni ben çok yoruldum eski konumu bilenler bilir odama kaçtım valizimi topladım üzerimi giyindim annesi kapımı kilitledi bırakın gidecem polis çağırır yine giderim diye bağırdım ama açmadı oğlu da bilmem ne git diye bağırdı defol dedi annesi biraz zaman sorma kızım sizi okutmuslar akşam su hocaya gidelim bir soralım eğer yine ederseniz naparsaniz yapın oğlum farkında olmadan yapiyo kesin büyü var diye konustu.. odada şimdi kitli oturuyorum annem babam şimdi başka şehirdeler kendimi çok kötü hissediyorum valizimi topladım kesin çıkıp gitcektim kafamda gönlümde bu kez kesinkezdi ama kafesin içine tiktilar beni sanki mecburmusum gibi birşeyler deyin bana tecrubelerinizden büyü olabilir mi istemeyenimiz çoktu ama inanasim gelmiyor
Konu sahibi kilitli değil anladığım kadarıyla.Gidcem fırsat bekliyorum actirdim kapiyi
Hayır 3 ay yaz tatillerinde kalıyoruz ordaDayak atmaya calismis yanlis .Siz baskalarinin yanimda kavga etmissiniz yanlis .Kocaniz zaten yanlis. Peki ama kv evinde ne dersi canim temelli kalmiyorsan bir haftaligina gittiysen calismasaydin keske .İsten kacmak gibi gozukmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?