Eşim :'(

Eşin hödüklük etmiş tamam da sende yardıra yardıra oraya ders çalışmaya mı gittin? Gözlerine batarsın işte böyle

O kadar basit birsey icin koskoca bir kavga etmişsiniz.. Kayinvalidenin evinde mi oldu bu kavga anlamadim

Kaynananız oğlunu karşısına alıp bir canına okuyamadı mı? Kadına böyle mi davranılır diyemedi mi? Cahil cühela işte.. oğluna yaranacak aklı sıra. Sizin yerinizde olsam önce ılıman davranır sonra da boşanma davası açardım. Hayatınızı çöpe atmayın o adamdan bir cacık olmaz.

3 ay kalacaksa ders calisman normal bu devirde öyle 80 bile yetmiyor atanmaya bu arada eşin tam bir hödük

Sormuşlar ama cevap verdiğinizi görmedim.

Kuzeninizle mi evlisiniz ve neden?
Ben cevap vereyim cnm sana evet halasinin ogluyla kuzeniyle evlenmis kaynanasi halasi
Ordada 3 ay kaliyorlarmis ders calismasida ondan
Ama kuzenle nasil evlendi bilmiyorum asik olupmu zorlamaylami

Bir onceki darpli konusundada gitmek istemiyorum diye kendi yazmis zaten
Buradan beklentisinin ne oldugunu cozemedim o yuzden

Son düzenleme:
her karaktersiz adama da büyü var deyip işin içinden çıkmıyolar mı
arkadaşım bu büyü böyle oyuncak değil erkekleri öküz yapmaz.. çok sinirlendim şu an

Burayi kapat polisi ara onlar daha iyi yardimci olur sana suan

Rabbim yar ve yardimcin olsun neleri var bence sakinles dik ten sonra çıkın gidin ailenize

Nasıl öz halan mı? Babanın kardeşi? Yok artık ya...

Neden her şeyde büyünün muskanın arkasına sığınıyor bu insanlar acaba, 1 fitne 100 büyüye bedel derler. Kimbilir balkonda ne dedi oğluna da saldı senin üzerine birde masum rolleri yapmazlarmı...

Bavulunu alıp gitmeye boşanmaya kararlıysan göze aldıysan ailen arkandaysa blöf yapmadıysan şu an seni alıkoyuyorlar ve bu suç. Kv sebebi büyüye bağladıysa, hocaya gidip sana bağlama yaptırıp bir şey yedirip içirmezse ben de bir şey bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…