- 18 Temmuz 2017
- 495
- 271
- 103
- 29
Eşinizle eskiden cok mu iyi anlaşiyordunuz. Gercekten bilmedigim icin soruyormOooooofffff çok bunaldım napcam ben ya
Ben cevap vereyim cnm sana evet halasinin ogluyla kuzeniyle evlenmis kaynanasi halasiSormuşlar ama cevap verdiğinizi görmedim.
Kuzeninizle mi evlisiniz ve neden?
Burayi kapat polisi ara onlar daha iyi yardimci olur sana suanHanımlar kayinvalideme geldik ve ilk kavgamizi ettik.. annesi balkonda yorgan söküyordu bende KPSS çalışıyordum annem aradı onla konuşurken eşim girdi anneme yardım et kalkta biraz ben yoruldum dedi sesinin ayarı yüksek şekilde ben bozmadim uslubumu annemle konuşmaya devam ettim sonra kapattım eşimin yanına gittim ne dedin anlamadım diye ben elimi kestirdim git biraz yardım et hiç gelip sormuyorsun yapılacak bir iş var mı diye söylendi bende çok sıkıldım artık benimle böyle ucuz şeyler için tartışmalarına dedim o söyledi ben söyledim o söyledi ben söyledim sonra git çalış dersine istemiyorum bişey dedi küfür etti annesi geldi noluyo diye bende oğlun yüzünden işin kolay diye gelip birşey sormadım balkon esiyor sonuçta yorgan söküyorsun ağır değil dedim oda avare durmaktan sokuyum dedim dedi eşim sinirlendi bana bağırdı çağırdı yine üzerime yürüdü annesi tutsasa dovecekti beni ben çok yoruldum eski konumu bilenler bilir odama kaçtım valizimi topladım üzerimi giyindim annesi kapımı kilitledi bırakın gidecem polis çağırır yine giderim diye bağırdım ama açmadı oğlu da bilmem ne git diye bağırdı defol dedi annesi biraz zaman sorma kızım sizi okutmuslar akşam su hocaya gidelim bir soralım eğer yine ederseniz naparsaniz yapın oğlum farkında olmadan yapiyo kesin büyü var diye konustu.. odada şimdi kitli oturuyorum annem babam şimdi başka şehirdeler kendimi çok kötü hissediyorum valizimi topladım kesin çıkıp gitcektim kafamda gönlümde bu kez kesinkezdi ama kafesin içine tiktilar beni sanki mecburmusum gibi birşeyler deyin bana tecrubelerinizden büyü olabilir mi istemeyenimiz çoktu ama inanasim gelmiyor
Can sikintisindan yorgan soken bir kadin ve ders calisan kadin sizce cidden susmali miBu kadarcik sorunu bu noktaya taşımayı nasıl basariyorsunuz. Karşıdaki sinirliyken birazcık susmak çok mu zor anlamiyorumki
Eşiyle birbirine çok sayditmis,başkasının yanında uzatmaya gerek yok ,kavganın biteceği varsa da bitmiyorCan sikintisindan yorgan soken bir kadin ve ders calisan kadin sizce cidden susmali mi
Başta .. kullanmış sonrası hak getireBurayi kapat polisi ara onlar daha iyi yardimci olur sana suan
Durduk yere bağıran bir adam? varken susması gereken kadın değil. Bugün susarsa hergün susar. Bugün sindirilirse hergün sindirilir.Eşiyle birbirine çok sayditmis,başkasının yanında uzatmaya gerek yok ,kavganın biteceği varsa da bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?