• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim

Görücü usulü evlenmedim fakat biz görüşürken eşimin böyle bi düşüncesi yoktu. Bu olayın altında yatan neden sanırım babasi çünkü babasida aynı ve kucuklukten bunun doğru olduğu kanisi oluşmuş kafasinda. Ailesinin bukadar bozuk oldugunu bilsem evlenmezdim çünkü anne babası da bayramdan beri ayrı yasiyolar ve bu onlar için ilk olan bisiy değilmis eşim 30 yaşında ve 30 senedir anne baba iliskisinin böyle olduğunu söylüyor. Bende ona önümüzde böyle bir örnek varken onun hatalarını uygulamamasi hakkında konusuyorum yeri geldiğinde

Görücü usulü evlenmedim fakat biz görüşürken eşimin böyle bi düşüncesi yoktu. Bu olayın altında yatan neden sanırım babasi çünkü babasida aynı ve kucuklukten bunun doğru olduğu kanisi oluşmuş kafasinda. Ailesinin bukadar bozuk oldugunu bilsem evlenmezdim çünkü anne babası da bayramdan beri ayrı yasiyolar ve bu onlar için ilk olan bisiy değilmis eşim 30 yaşında ve 30 senedir anne baba iliskisinin böyle olduğunu söylüyor. Bende ona önümüzde böyle bir örnek varken onun hatalarını uygulamamasi hakkında konusuyorum yeri geldiğinde
konuşmaktan anlamıyorsa uygulamalı göstereceksin.
böyle odun gibi davranmaya devam ederse, anne babası gibi laçka bir evlilik istemediğini, gerekirse boşanmanın da bir seçenek olduğunu hatırlat.

Oyle sey mi olur ya sende o zaman onun ailesine gitmiceksin bu nasil sacmalik. Benim aileme saygi gostermeyene bende göstermem hersey karsilikli

Peki hiç sordunuz mu , bu yaşına kadar ailesini gördü o da görmezse ne olur diye ?

Evladım, sen onun anne babasına gidince izin vermiyorum diyemiyormusun?
Eşinin söylediğinin salakça bir bahane olduğunun zaten farkındasın. Sen neden kendini ezdiriyorsun ve üstüne ağlayarak ezikleniyorsun.

Çıngar çıkartıp restleşmezsen birşey elde edemezsin. Doğum gününe göndermeyen eşin sen doğum yaptığında ne yapacak?
Ailenin gelmesine annenin senin yanında kalmasına izin vereceğinini sanıyorsun ?

Her dakika ağlayacağına adam edene kadar ağla donra belki düzelir birşeyler.

Siz neden ailenize gitmek icin izin istiyorsunuz? Cocuk musunuz? Siz izin isterseniz o salak da kendinde izin vermeme hakkini görür. Aulenle gorusmeni yasaklamak ona mi kalmis? Kanunda boyle birsey yok dinde boyle birsey yok, o mala bu hakki vererek kendi başinizi yakan sizsiniz. Hepimiz ailemizle gorusuyoruz ve hicbirimiz de "Yarin anneme gidebilir miyim?" demiyoruz. "Yarin anneme gidiyorum" deriz en fazla. Siz de oyle yapaacaksiniz. Yani iziin almayacaksiniz. Sadece haber vereceksiniz. Ki bu iziin almak degil. Esler birbirinin nerde oldugunu bilsin diye saygidan sevgiden yapilan bir hareket. Ha öküz gidemezsin falan dediginde de sen karisamazsin demeyi bilmelisiiniz. O hayvan sizin kinustugunuz dilden anlamaz. Siddete falan basvurursa da zaten gidin ailenizin yanina gelmeyin. Bu öküzle hayat mi gecer?

O niye evlenmiş acaba o yaşa kadar ailesiyle yaşamış ta..
Mantık terk:deli:

El içine karışmayan eş/sevgili kimse gıcık eder beni..

Hele kendi aileme yapacak,izin dahi almam kavga çıkar :sinirli:

O "Hayır" ı lugatından sildiririm..

Kızlar doğumgününden yeni geldim eşim arkadaslariyla beraber birazdan gelir bakalım ne olcak . Dogumgununde ara ara mesaj yazdım her zamanki gibi tavır yaptı bakalım eve gelince neyapcak

madem öyle kısasa kısas yapın o da gitmesin ailesine bakalım nasıl oluyormuş ya hala anlamıyorum biz kadınlar erkeklerin tapulu malımıyız biz de insanız ama eşya muamelesi görüyor bir çok kadın aldım benimdir muhabbeti ne senin kardeşim bir imza ile senin olduysa madem başka bir imzayla da senden ayrılır ezdirmeyin bu kadar kendinizi.

Kızlar doğumgününden yeni geldim eşim arkadaslariyla beraber birazdan gelir bakalım ne olcak . Dogumgununde ara ara mesaj yazdım her zamanki gibi tavır yaptı bakalım eve gelince neyapcak
Niye ara ara mesaj atıyosun. Senin o gelince tavır yapman lazım gelmediği için farkında mısın acaba

Daha çok yenisin sakin taviz verme restini çek ben senin ailene ne kadar gidiyorsam kendi aileme de o kadar giderim diyebilirsin seni sindirmeye çalışıyor bak bende aynı durumdayım ve 14 senelik evliyim keşke bana en başında birileri söyleseydi şuan bocalamazdim açılmış konum var okuyabilirsiniz bana bak ilerdeki halini gör işte

nerden buluyosunuz böyle herifleri, seçerek mi alıyosnuz özellikle mi buluyosunuz anlamıyorum. yıl olmuş 2017 hala anamı görmeme izin vermiyo bilmemne. ayy içim şişti valla.

Haklısınız tabiiki, hata etmişsiniz.

Ailenize gitmek için ondan neden izin istiyorsunuz? Haber vermeniz yeterli gelmiyor mu?

Madem öyle kendisi ailesini çok seviyorsa kendi niye evlenmiş. Ben olsam adım atmam ailesine.

30 yasina kadar ailenle yasadigin dedigine gore 30 yasin uzerindesiniz, bu yasta bir kadinin ailesinin evine gitmek icin kocasindan izin beklemesi normal mi sizce?
Cidden durun ve dışardan bakin bir hayatiniza, kocam gondermiyor diyip evde oturmanizin bir nedeni olmali, coook mu asiksiniz, aman uzmeyeyim diyorsunuz, nedir yani?

Allah islah etsin kocanı.böyle dengesizlerde evlenip yazık ediyor bizlere.terbiyesiz...

Back
X