- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Evladınız varmış,Allahım bağışlasın yani yeni evli değilsiniz anladığım kadarıyla.Merhabalar. Bugun icmde olusan sikintiyi anlatmak istiyorum. Esim isten geldi oglen yemegine ymrk yerken, esime birsey anlatıyordum sanki farkli birsey dusunuyor gibi hafif bir gulumseme belirdi yuzunde. Dedim aşkım ne düşünüyorsun dedi birsey degil. Israr ettim demedi. Sonra gulerek simdide dusunclerimdenmi kiskaniyorsun dedi. Bende ne alakasi var dedim. Sonra dedim is yerinde kac kisi calisiyorsun? Dedi bir oglan birde sefim ve birde yeni kiz geldi dedi. Neyse birsey demedim. Sonra ben susunca oda havali birsey, Benden ustun muhendis dedi. Sonra cayimi aldim salona gectim birsey konusmadik. Sonra is saati geldi bana sarilip opup gitti. Ama nedense ben icimde kötü bir his oldu . Ben sormasam hic bahsetmemisti yeni biri geldigini. Esim kiskanc oldugumu dusunuyor. Ama asiri bir kiskanc degilim. Yerine gore. Ama bazen boyle birseyler dusundugune denk geliyorum. Ama nedense icimde suphe olustu. Sizce bir etkilenme falan varmidir. Yoksa ben mi abartiyorum.
Biraz bozuldugumun farkina vardi . Bahsedersem ne olurki . Suan kendikendime birseyler kurup agliyorumkızı güzel bulmuş olabilir( her erkek bulabilir yani ama etkilenmek ayrı birşey bence)
biz de yakısıklı birini görünce yakısıklı oldugunu fark ederiz.
kızın konuusnu eşinize eşiniz açmadan sakın açmayın, eşiniz kızla ilgilibirsey anlatırsa da hep onaylayın.
sakın kıskanmış ya da şüphe duymuş gibi davranmayın.
Arkadaşım,ağlamayın lütfen.Kurmayın kafanızda.Bi
Biraz bozuldugumun farkina vardi . Bahsedersem ne olurki . Suan kendikendime birseyler kurup agliyorum
Hayir ben birseyler anlatirken beni dinlemedigini, birseyler dusunup gulumsedigiini farkettimsizle konuşurken gülümsedi ve hemen iş arkadaşından etkilendiği sonucunu mu çıkardınız?
eski konularınıza da baktım biraz sorunlu, takıntılı birine benziyosunuz.
ağlama neden ağlıyorsunBi
Biraz bozuldugumun farkina vardi . Bahsedersem ne olurki . Suan kendikendime birseyler kurup agliyorum
bazen benim eşim de ben birsey anlatırken farklı deyler düşünürHayir ben birseyler anlatirken beni dinlemedigini, birseyler dusunup gulumsedigiini farkettim
Hayir gizellik desen girdigim ortamlarda farkedilen bircok erkegin donup donup baktigi birisiyim . Ama boyle seylerin guzelilikle alakasi olmadigini biliyorum. Belki benden sikilmistir.Arkadaşım,ağlamayın lütfen.Kurmayın kafanızda.
Allahım korusun hasta olursunuz.
Hayir gizellik desen girdigim ortamlarda farkedilen bircok erkegin donup donup baktigi birisiyim . Ama boyle seylerin guzelilikle alakasi olmadigini biliyorum. Belki benden sikilmistir.
Ben sizin gibi hemcinslerimi görünce üzülüyorum.Azıcık öz güven hanımefendi,sıkılırsa gönderirsiniz gider.
Hayir gizellik desen girdigim ortamlarda farkedilen bircok erkegin donup donup baktigi birisiyim . Ama boyle seylerin guzelilikle alakasi olmadigini biliyorum. Belki benden sikilmistir.
Merhabalar. Bugun icmde olusan sikintiyi anlatmak istiyorum. Esim isten geldi oglen yemegine ymrk yerken, esime birsey anlatıyordum sanki farkli birsey dusunuyor gibi hafif bir gulumseme belirdi yuzunde. Dedim aşkım ne düşünüyorsun dedi birsey degil. Israr ettim demedi. Sonra gulerek simdide dusunclerimdenmi kiskaniyorsun dedi. Bende ne alakasi var dedim. Sonra dedim is yerinde kac kisi calisiyorsun? Dedi bir oglan birde sefim ve birde yeni kiz geldi dedi. Neyse birsey demedim. Sonra ben susunca oda havali birsey, Benden ustun muhendis dedi. Sonra cayimi aldim salona gectim birsey konusmadik. Sonra is saati geldi bana sarilip opup gitti. Ama nedense ben icimde kötü bir his oldu . Ben sormasam hic bahsetmemisti yeni biri geldigini. Esim kiskanc oldugumu dusunuyor. Ama asiri bir kiskanc degilim. Yerine gore. Ama bazen boyle birseyler dusundugune denk geliyorum. Ama nedense icimde suphe olustu. Sizce bir etkilenme falan varmidir. Yoksa ben mi abartiyorum.
Hayir ben birseyler anlatirken beni dinlemedigini, birseyler dusunup gulumsedigiini farkettim
Resmen kendinize eziyet ediyorsunuz.Yapmayin boyle ,cogu insan bir sey dusunurken gulumseyebilir.Benim esimde bazen yapar ,ama inanin hic aklima boyle bir sey gelmedi.Evham yapip kendinizi uzmeyin.
Estağfurullah neden sıkılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?