- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Evet cok haklisiniz . Cok düşünüyorum nedense boyle seyler. Ozellikle bdv bolumunun %80 yakini hep aldatilma ve suphe konularini okudukca herseyden kuskulanmaya basladim. Evet en iyisi dusunmeyeyim kotuyu cagirmamaliyim. Allah esimide benide sasirtmasin inşallah. Guzel gunlerimizi boyle stres altinda geciriyorum . Kurup durdukca.Kendini gerceklestiren kehanet diye bir sey duydunuz mu? Eskilerin bir seyi 40 kere soylersen olur mantigi.
Ozellikle burayi okudukca sasirip sasirip kaliyorum. Hayat kisa ve yeterince zor. Lutfen bu sekilde bir de siz zorlastirmayin. Boyle omur gecmez. Yazik degil mi size, esinize, evliliginize?
Hayatta basimiza gelebilecek binlerce, yuzbinlerce olay var. Kurup kurup, sanki yasiyor gibi dertlenmek neden? Allah iyilerle karsilastirsin, bizi ve sevdiklerimizi iyilikten, dogruluktan ayirmasin.Evet cok haklisiniz . Cok düşünüyorum nedense boyle seyler. Ozellikle bdv bolumunun %80 yakini hep aldatilma ve suphe konularini okudukca herseyden kuskulanmaya basladim. Evet en iyisi dusunmeyeyim kotuyu cagirmamaliyim. Allah esimide benide sasirtmasin inşallah. Guzel gunlerimizi boyle stres altinda geciriyorum . Kurup durdukca.
Cok tesekkur ederim. Yorumunuz ve butun yorumlar cok iyi geldi. Bos yere kendimi uzup duruyorum. Aslinda elimde olsa biriyle gorusp destek alip kurtulmak istiyorum. Belki daha ilerlemeden gecer . Ama kendim yenmeliyim insallah duzeltecegim herseyden supe duymak evlendikten sonra basladi bende. Ozellikle kayinvalidenin yuzunden basladi her hareketinden kuskulanmaya basladim huyunu ogrenince . Sonra esimede bu tur konularda boyle olmaya basladim. Sanirim evlilik bana yaramadi. Ruhen cok yoruldum.Hayatta basimiza gelebilecek binlerce, yuzbinlerce olay var. Kurup kurup, sanki yasiyor gibi dertlenmek neden? Allah iyilerle karsilastirsin, bizi ve sevdiklerimizi iyilikten, dogruluktan ayirmasin.
Arkadasimin annesinde de boyle kurup kurup aglamalar vardi. Kaza, yangin, olum, aldatma. Cesit cesit senaryolari uretir, hayati ailesine ve kendisine zindan ederdi. Arkadasim sirf bu yuzden ozguvensiz ve insanlara da cok zor guvenen bir kadin oldu. Egitim hayati basarilarla dolu ama hayatta basarisiz.
Lutfen yapmayin, gerekirse uzman destegi alin. Size huzur diliyorum.
Ciddi telefon numarasına benziyorBian için + lı bi telefon numarasi yazdınız sandım
Destek alın amaçlı biyere yönlendirdiniz sandım
e demek istemiski o numara ne oluyor cidden anlamadim :)Ciddi telefon numarasına benziyor
Ya bacım sen kendine sanki dert arıyo gibisin ne olmuş eşin o kızdan yeni bahsettiyse kurtlanacak bi durum yok dünyada bi senin eşin kalmış gibi düşüncelerden uzaklaş benim eşim 30yaşında ve üniversite okuyo o zaman ben eşimi okula göndermim yada peşinde dolanayım hayatı kendinize ve karşınızdakine zehir etmekten Vaz geçin...Merhabalar. Bugun icmde olusan sikintiyi anlatmak istiyorum. Esim isten geldi oglen yemegine ymrk yerken, esime birsey anlatıyordum sanki farkli birsey dusunuyor gibi hafif bir gulumseme belirdi yuzunde. Dedim aşkım ne düşünüyorsun dedi birsey degil. Israr ettim demedi. Sonra gulerek simdide dusunclerimdenmi kiskaniyorsun dedi. Bende ne alakasi var dedim. Sonra dedim is yerinde kac kisi calisiyorsun? Dedi bir oglan birde sefim ve birde yeni kiz geldi dedi. Neyse birsey demedim. Sonra ben susunca oda havali birsey, Benden ustun muhendis dedi. Sonra cayimi aldim salona gectim birsey konusmadik. Sonra is saati geldi bana sarilip opup gitti. Ama nedense ben icimde kötü bir his oldu . Ben sormasam hic bahsetmemisti yeni biri geldigini. Esim kiskanc oldugumu dusunuyor. Ama asiri bir kiskanc degilim. Yerine gore. Ama bazen boyle birseyler dusundugune denk geliyorum. Ama nedense icimde suphe olustu. Sizce bir etkilenme falan varmidir. Yoksa ben mi abartiyorum.
Peki teşekkürler kitap icin okuycam insallahTakintilariniz icin kitap onersem adi "Iyi Hissetmek "
Asamazsaniz bu sorununuzu lutfen bir destek alin.
Hayati kendinize ve cevrenize eziyet etmeyin.
Siz birsey anlatirken aklina bir sey gelip gulumsemesi ve is yeri iel yeni gelen kiz baginiz ciddi sorun.
Aslinda kiskanmamdan sikayetci gibi davransada hosuna gittigini biliyorum. Kac zamandirda hic kiskanmadim. Cunku birsey yasamadim boyle bir yani. Evet galiba kiskandirmak istedi. Kendiside beni kiskndi gecen gun ama hic belli etmemeye calisti. Cadilar bayrami aksami burda cocuklar seker toplarlar. Aksam esim disarda arabada beklerken esimin yanina geliyordum. Disarda genc ve yakisikli bir oglan geldi seker uzatti. Bayram icin alirmisiniz diye yabsnciydi.aldim teşekkür edip arabaya bindim. Esim ne diyor bu dedi hic seker verdi al yemek istersen dedim gulerek. Bozuldu ama belli etmedi. Esim hic belli etmek istemez nedense kiskandigini. Bu verdigim ornek onun hakkinda yorum yapmanız icin. Ve bu sadece biri. Ben olan bir kiz seker verseydi ne yapardim bilmiyorumEşin sana zarf atmış senin onu kıskanmanı istemiş hiç sallamayın
GercektenmiBüyük ihtimalle yeni kızdan hoşlanıyor
Bunlarin hepsini yapiyorum abla. Ama sadece burada ailem olarak esim oldugu icin cok kafaya takiyorum. Belki bu yuzdenAblacim senin isin gucun, hobin, bir hayatin yok mu? hayatini adamin her mimigini inceleyerek mi geciriyorsun? dam oyle guldu, basini yana egdi boyle yapti diye ayrintilar vermissin yani sana da yazik.
Bak cocugun da varmis ne guzel, cocugunla ilgilen. Kitap oku, arkadas edin disari cik, spor yap, magaza gez, git kafede otur...hayatini yasa yine. Niye bu kadar koca odakli yasiyorsun?
Evet orasda dogru. Oyle dese daha supeli. :)Herkes istediğine güzel / yakışıklı diyebilir bence. Ama kıskançlık korkunç bir şey. Içinizde büyütüp dert etmeyin kendinize. Isyerine yeni bir kiz geldi diye de bunu hemen söylemek zorunda değil bence. Yanlış anlamayın ama biraz sacma değil mi. Eve gelince bir kız ise basladi mi diyecekti. Rahat olun yaa.
Yine şüphe demişsiniz. Daha önce güveninizi kaybedecek bir sey yaptı galiba. Şüphe kelimesine gerek bile yok. Dedektif degilsiniz ki. Hayatınıza bakın ya iki günlük dünya eşim ne yapıyor ne ediyor diye merak edip kurgulayip ömür tüketmeye değmez ki.Evet orasda dogru. Oyle dese daha supeli. :)
Cok sukur oyle birsey yasamadim. Ama iste tamda guvenemiyorum. Aynen hayatima baksam ikimiz içinde en iyisi bu galibaYine şüphe demişsiniz. Daha önce güveninizi kaybedecek bir sey yaptı galiba. Şüphe kelimesine gerek bile yok. Dedektif degilsiniz ki. Hayatınıza bakın ya iki günlük dünya eşim ne yapıyor ne ediyor diye merak edip kurgulayip ömür tüketmeye değmez ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?