Eşim.....

Şu an boş yere ağlayıp kendini üzdüğünü biliyorsun değil mi?Ortada bir şey yok ki.Nerden çıktı ağlama,nerden çıktı "benden sıkıldı" lafları.

Kendine gel lütfen.Kendine güven.Eşin akşam niye ağladın dese ne diyeceksin allahaşkına?Bir de aşırı kıskanç değilim demişsin.Kendini de tanımıyorsun.Yazık canına.Yoktur bişey korkma.Senaryolar üretip kendini üzme.

Hadi git bir yüzünü yıka.Bir kahve yap iç.Sakinleş.Üzme kendini.

Ben daha çok bir şey anlatırken beni dinlememesine sinir olur buna tavır alırdım. Hemen kalkar giderdim yanından "sen devam et bölmeyeyim" diye.
O an düşündüğün sonraki mesele..

kendi kendine gülümsedi diye kızı düşünüyor değil ya.Daha neler her ortamda kadınlar ve erkekler bir arada iş ortamı adı üstünde (İŞ) bu nasıl bir çıkarım?

Evham yapmayın siz üzerine düştükçe itersiniz bence. Birşey yokmuş gibi davranın. Belkide gerçekten birşey yoktur.
+253627252çok haklı bir yorum bende aynısını yaşadım ahh o yeni gelen kadınlar A Askimkizimcanimkizim bence eşinizin aklına sokmayın hiç öyle bir düşünce .

Estağfurullah neden sıkılsın?
Eminim çok güzelsinizdir.
Bir duş yapın,açılırsınız.
Keske dusla gececek birsey olsan. Bazen ara sira boyle birseyler dusundugunu gulumsedigini farkediyordum. Belkide okisiden etkilenmis konustuklari seylerde hosuna gitmistir. Esim komik sakaci birisi. Belkide komiklik yaparak gjlduruyordur . Diye kurup durdum.

Kendine bakan biriyim . Ama bu genelde ogleden sonralari esim ogle yemegine gelip gittikten sonra oluyor.

Haklisiniz ama iste aklima soz geciremiyorum.

Adam yemek yerken siritti diye hemen isyerindeki kiza mi yordunuz? Sonra da agliyorsunuz
Artik erkek milletine aciyorum,ne zordur kimbilir boyle kafada kurup duran kadinlarla evli olmak

Ya lutfen ama,biraz sakin olun,aglamayin. Ortada fol yok yumurta yok

Hayir ihanete ugramaktan korkmuyorum. Sonrasinda yasayacagim acilardan , girecegim bunalimdan , hayal kiriklarindan, kimseye birdaha guvenemekten korkuyorum ve daha bir suru sey. Karsima gecip ben sikildim bu evlilikten senden, ayrilalim dese peki derim. Ama diger turlusu cok farkli. Insallah boyle birsey olmaz ama insan oglu bu yapmam der yapar sasmam der sasar.

Calisanlar degise biliyor. Farkli insanlar gruplarina dahil olabiliyor şirkette.

İyi de siz olmamış bir şey için acı çekiyorsunuz,düşüncesi bile sizi bu hale getirdi,ya yaşarsam diyorsunuz. Sizce bu ruh haliniz normal mi,kafanızın içindekiler kurgu,henüz yaşamadığınız aldatma acısını çekmek daha vahim değilmi?dediğim gibi bir uzman desteği bence şart...

Bendeihtimallerden konusuyorum. Bilmiyorum belki bendn sikilmistir ve diger kizdan etkilenmistir dedim. Sonucta sabahtan aksama kadar is yerinde goruyor. Birkere olan birsey degil bu halleri. Bazen yatak odasina gidiyor dinlenmek istiyorum diye uzaniyor. Bazen yanlizlik istiyor kendine . Yoksa dusunmek icin vakvitmi ayiriyordu diye usundum yani bugun duydugum diger gunlerinin toplaminin yorumunu kafamda bir yerlere oturttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…