Eşim

Odaya da gitmeyin. Koyun cayinizi için. TV'den güzel bir film açın. Bırakın kendi kendine düşünsün. Bir hafta ise bir hafta gittiği yere kadar. Hep bu minik krizler nabız ölçme hareketidir. İlişkideki yerinizi belirler. Suçunuz yokken siz adım atarsanız artık egosuyla baş edemezsiniz. Gerçekten öyle. Benim eşim de gerekli gereksiz trip attığında umursamam ilk tribinde yemek yememisti kaç gün. Umursamadim. SjMj yemeğe kusmez. Bir hafta bekledim tekrar saçma bir tripten. Ne halini sordum ne derdini. Her şey normalmiş gibi davrandım. Yemegimi yedim oğlumla oynadım. TV izledim. En son dayanamayıp konuşmak istedi. Hadi anlat derdini dedim. Konuştuk çözüme ulaştık. Artık trip atmıyor. Atarsa tinlamayacagimi bilir.
En mantıklı çözüm bu gibi yoksa her seferinde aynı şeyle ugrasilmaz

En mantıklı çözüm bu gibi yoksa her seferinde aynı şeyle ugrasilmaz
Öyle. Kütüğü/kızdığı zaman aman canım neyin var aman da gel konuşalım şöyle ne istiyorsun, diye üzerine düşmek küsme davranışını pekiştirir. Biz bu davranışın pekişmesini değil aksine sönmesini isteriz. Sönmeyi sağlayan en güzel tepki de görmezden gelmedir. Yok saymak ideal çözüm. Ama tabi sorunu hasır altı etmemek gerekir. Sular duruldugunda sakince konuşulup bir çözüme bağlanmalıdır.

İyi akşamlar kızlar. Sizden bi konu da fikir almaya geldim. 1 senelik evliyim eşimle severek evlendik öyle çok kavga gürültü olmaz evimizde. Ama bugün çok şaşırdım. Dışarda işlerim olduğu için eve gec geldim ve eşim isteydi. Bu yuzden yemek yetismedi kahvaltı tarzı şeyler hazırladım. Sofraya oturmasiyla tabaklara şunu koysaydin bunu koysaydin demeye başladı ama zaten hersey vardı sofrada. Bende hergün bu tarz bişey yemiyosun dışarıya çıkmıştım biliyorsun dedim ve bir anda kendi kendine konuşup bağırıp yatak odasına gidip kapıyı kapattı. Öyle sinir oldum ki odaya gidesim bile yok. Sizce ne yapmalıyım? Açıkçası hatalı bi durum olmadığı için yanına gitmek istemiyorum.
Uzmeyin kendinizi olur böyle seyler.Boyle boyle taniyacaksiniz iste birbirinizi..Muhtemelen baska birseye kizgindi ve size patladi..Ustunde durmayin zaten yanlis bir tepki verdigini kendisi de anlayacaktir.

İyi akşamlar kızlar. Sizden bi konu da fikir almaya geldim. 1 senelik evliyim eşimle severek evlendik öyle çok kavga gürültü olmaz evimizde. Ama bugün çok şaşırdım. Dışarda işlerim olduğu için eve gec geldim ve eşim isteydi. Bu yuzden yemek yetismedi kahvaltı tarzı şeyler hazırladım. Sofraya oturmasiyla tabaklara şunu koysaydin bunu koysaydin demeye başladı ama zaten hersey vardı sofrada. Bende hergün bu tarz bişey yemiyosun dışarıya çıkmıştım biliyorsun dedim ve bir anda kendi kendine konuşup bağırıp yatak odasına gidip kapıyı kapattı. Öyle sinir oldum ki odaya gidesim bile yok. Sizce ne yapmalıyım? Açıkçası hatalı bi durum olmadığı için yanına gitmek istemiyorum.
Odaya gitme al yastığını yorganını geç salonda yat ..

Back
X