• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim..

Direk üç gün izin almak zor olmayacak mı diye soracaktım bence. Ablasına da çok geçmiş olsun ama onun annesi yanındaymış. Bilmiyorum sizin operasyonunuz nasıl olacak. Ne olursa olsun hastane ortamı beni geriyor o yüzden de yanınız da eşinizi görmek istemeniz normal. Bunu yanlış anlaşılmaya mahal vermeden konuşabilirsiniz.

ben muayeneye gidince bile tedirgin oluyordum.. hala da bir umudum var bari bir sorsa ne yaptın doktorunla konuştun mu falan dese..

günaydın hanımlar..

şimdi bana kızacaksınız ama buna rağmen konuyu açıyorum :)

eşimin ablası ameliyat olacak pazartesi günü, cuma günü de kontroller için çağırmışlar belki yatırırız belki evine yollarız demişler. bende hsg çektireceğim bu cumartesi ve eşime bunu söylemiştim ablasının ameliyat tarihi belli olmadan.

eşim dün geldi cuma günü izin alacağım dedi anlıyorum onu ablasının yanında olmak istiyor haklı olarak ama bir sonra ki gün de benim küçük bir operasyonum olacak ve maalesef ailemden kimse o tarihte burada değil. doktorum da yanında biri olsun mutlaka dedi. ameliyatına denk gelmiş olsa ben kesin ertelerdim ve bende yanlarında olurdum ama anestezi testleri için gidiyor.

şimdi bu adam cuma izin alacak bir de pazartesi izin alacak e bir de benim için cumartesi izin alsa hangi iş verenin buna gönlü olur?

bende kendi başıma bu işi halletmeye karar verdim. bir arkadaşımla gidip halledeceğim.

ertele diyenler olabilir, haftaya ertelersem tam yumurtlama tarihime denk geliyor ve ben bu ayı kaçırmış oluyorum. hamile kalmak isteyenler az çok anlar, insanın sabrı kalmıyor artık..

sizce hata mı ediyorum?

valla hiç kimse kusura bakmasın da hsg gerçekten ciddi bir işlem. ağrılı sancılı ve asla yalnız olmamanız gereken bir operasyon diyebilirim. bir arkadaş olabilir mi yanınızda ama öncelik tabi ki eşinizin olması. erteleyebiliyorsanız erteleyin. ama sakın kendiniz halletmeye kalkmayın. Zaten başımıza ne geliyorsa ben yaparım ederimden geliyor. Siz de biraz yalnız olmak istemeyin biraz ihtiyaç duyun insanlara... ha ben zamanında yaptım mı derseniz yapmadım. ama başkaları yaptı ve hep onlar öncelikli... neden çünkü hayat15 kendi başının çaresine her zaman baktığı için...

Edit: bu arada nasıl dolduysam konuyu tam okumadan cevaplamışım. Ablasının yanında annesi var bari cuma izin almasın da cmt sizin yanınızda olsun.

ben zaten anestezili çektireceğim, ağrıyı sızıyı olacaksa da o anda hissetmem :) kırıldım ben biraz, bir de bu günler de dizilerde biri hamile olsa bile oturup saatlerce ağlıyorum hassaslaştım bu konu da.
Erkeklerin anlayışı biraz kıt oluyor, hele kendi kendine yeten becerikli biriysen. Sen gönlünden geçeni söyle eşine,izin alabilirse gelsin, bazen açık açık söylemeden anlamıyorlar. Ama gelemezse takma kafana, arkadaşınla gidip çektir filmini erteleme. Sonucun da temiz çıkar inşallah.

daha planlama asamasinda bu kadar hevessizse kocaniz belki de cocuk istemiyordur, bunu konusmalisiniz bence.
Sizin yerinizde olsam bir ay ertelerim, ve en azindan bu baslangic sureclerinde yanimda olmasini isterim.
Tek basina gidilemeyeceginden halledilemeyeceginden dolayi degil, daha cok cocuk sahibi olduktan sonra basina gelecekleri gormek acisindan.

lafa gelince bir çocuğumuz olsun diyor ama gerçekte istemiyor mu bilmiyorum. hiç istemiyorum demedi

geleceğini de söylemedi, ben itelersem olacak. hep böyle aslında. doktoru kendim buluyorum randevular kendim ayarlıyorum, şurada bitkisel ilaç varmış onu bulup alayım diyorum. ben eşimden bi çaba göremedim

Hayırlısı buymuş deyip haftaya eşinizle gideceğiniz bir tarihe erteleyin derim ben.

hipofiz adenom..
Görümcenize de Allah şifa versin. Kızmayın ama sizinki ile kıyas bile yapılamayacak bir ameliyat. Bu konuda bence bir yorum yapmayın hiç. Eşinizden bir talebiniz varsa söyleyin ama ona gittin bana gelmedin yapmayın, çünkü ciddi bir ameliyat bu yapılacak olan. Bunun dışında kilit konu, eşinizin her daim sizi 2. plana atıyor olması ya da sizin öyle düşünüyor olmanız. Bu konuyu da olursa sağlık dışında başka bir konuda gündeme getirebilirsiniz.

Görümcenin yanında kv niz olacağını yazmışlar ama kv hastane ortamında yapılması gerekenleri yapamayabilir. Koşturacak bir erkeğin olması çok daha uygun olacaktır. Kp bu işlerden anlamıyorsa başka da erkek evlat yoksa eşinizin zaten gitmeme gibi bir durumu yok bu aşamada. Görümcenizin ameliyatı, ameliyat yeri sebebiyle de epey stresli olmalı. Ben yerinizde olsam rahim filmini kendim halleder içime sinmiyorsa da ertelerdim.

Sanki aile gündeminde manşet, şuanda mecburi olarak siz değilsiniz.

Görümcenize de Allah şifa versin. Kızmayın ama sizinki ile kıyas bile yapılamayacak bir ameliyat. Bu konuda bence bir yorum yapmayın hiç. Eşinizden bir talebiniz varsa söyleyin ama ona gittin bana gelmedin yapmayın, çünkü ciddi bir ameliyat bu yapılacak olan. Bunun dışında kilit konu, eşinizin her daim sizi 2. plana atıyor olması ya da sizin öyle düşünüyor olmanız. Bu konuyu da olursa sağlık dışında başka bir konuda gündeme getirebilirsiniz.

Görümcenin yanında kv niz olacağını yazmışlar ama kv hastane ortamında yapılması gerekenleri yapamayabilir. Koşturacak bir erkeğin olması çok daha uygun olacaktır. Kp bu işlerden anlamıyorsa başka da erkek evlat yoksa eşinizin zaten gitmeme gibi bir durumu yok bu aşamada. Görümcenizin ameliyatı, ameliyat yeri sebebiyle de epey stresli olmalı. Ben yerinizde olsam rahim filmini kendim halleder içime sinmiyorsa da ertelerdim.

Sanki aile gündeminde manşet, şuanda mecburi olarak siz değilsiniz.

ameliyatı evet önemli gerçekten ailesi için çok çok zor bir durumdur. diğer ablaları hastane de çalışıyor, herşeylerini hemen halledebiliyorlar ama tabi eşimin yanında olmak istemesine bir şey diyemiyorum

ameliyatı evet önemli gerçekten ailesi için çok çok zor bir durumdur. diğer ablaları hastane de çalışıyor, herşeylerini hemen halledebiliyorlar ama tabi eşimin yanında olmak istemesine bir şey diyemiyorum
Eşinizin genel durumuna kırgın ve alıngan olabilirsiniz, ama bu durum patlamak için epey yanlış bir durum olacaktır. Haklı iken haksız duruma düşersiniz. Bir de zor bir durumda eşiniz şuan, bence kafanıza takıp kendinizi üzmeyin. Bebek konusu stres sıkıntı kaldırmayan bir durum.

önemli bi ameliyat, riski yok çok şükür ama uzun sürecekmiş. ben zaten hep yanlarında olması taraftarıydm, hep dedim kahvaltılara gidin hep birlikte dışarıya çıkın belki sizinle konuşmak dertleşmek ister diye.. sadece bana da deseydi ki merak etme cumartesi de izin alırım sıkıntı değil.. ama demedi kırıldım bende
Sizin kırılasınız varmış, bu da bahane olmuş gibi.
Demesine ne gerek var, kocaysa zaten gelecek.

Eşinizin genel durumuna kırgın ve alıngan olabilirsiniz, ama bu durum patlamak için epey yanlış bir durum olacaktır. Haklı iken haksız duruma düşersiniz.

ablası hayırlısıyla bir atlatsın. devamın da göreceğiz değerim var mı yok mu..dediğiniz gibi şuan da bir şey dersem farklı anlaşılacağım. sürekli ablanlarla görüş dememe rağmen bir plan yapmadılar, eşimin şuan beni suçlayacağı tek bir şey bile yok..

Hsg abartılacak birşey değil bir ameliyatla kıyaslanamaz. Ben hsg çektirirken eşim yanımdaydı ama sadece eve gidene kadar koluma girdi evde de yattım uyudum birkaç saat sadece o yol kısmında işime yaradı.

Ben yerinizde olsam bir rahim filmi ile bir ameliyatı kıyaslamazdım. Arkadaşınız eve kadar yanınızda olsun zaten evde uyursunuz. Eğer bebek istiyorsanız daha önünüzde ne onemli günler olacak onlara gelir eşiniz. Evlilik anlayış meselesi öyle olmanızı tavsiye ederim.

Hsg abartılacak birşey değil bir ameliyatla kıyaslanamaz. Ben hsg çektirirken eşim yanımdaydı ama sadece eve gidene kadar koluma girdi evde de yattım uyudum birkaç saat sadece o yol kısmında işime yaradı.

Ben yerinizde olsam bir rahim filmi ile bir ameliyatı kıyaslamazdım. Arkadaşınız eve kadar yanınızda olsun zaten evde uyursunuz. Eğer bebek istiyorsanız daha önünüzde ne onemli günler olacak onlara gelir eşiniz. Evlilik anlayış meselesi öyle olmanızı tavsiye ederim.

zaten yol problem, onu da taksiyle halledecek gibiyim.

günaydın hanımlar..

eşimin ablası ameliyat olacak pazartesi günü, cuma günü de kontroller için çağırmışlar belki yatırırız belki evine yollarız demişler. bende hsg çektireceğim bu cumartesi ve eşime bunu söylemiştim ablasının ameliyat tarihi belli olmadan.

eşim dün geldi cuma günü izin alacağım dedi anlıyorum onu ablasının yanında olmak istiyor haklı olarak ama bir sonra ki gün de benim küçük bir operasyonum olacak ve maalesef ailemden kimse o tarihte burada değil. doktorum da yanında biri olsun mutlaka dedi. ameliyatına denk gelmiş olsa ben kesin ertelerdim ve bende yanlarında olurdum ama anestezi testleri için gidiyor.

şimdi bu adam cuma izin alacak bir de pazartesi izin alacak e bir de benim için cumartesi izin alsa hangi iş verenin buna gönlü olur?

bende kendi başıma bu işi halletmeye karar verdim. bir arkadaşımla gidip halledeceğim.

ertele diyenler olabilir, haftaya ertelersem tam yumurtlama tarihime denk geliyor ve ben bu ayı kaçırmış oluyorum. hamile kalmak isteyenler az çok anlar, insanın sabrı kalmıyor artık..

sizce hata mı ediyorum?
Onun yanında kalacak bir ton insan varken eşinin senin yanında olması gerekiyor varsın oraya da gitmesin sen yalnız kalıyorsun anestezili yapılacaksa kesinlikle birinin olması gerekiyor yanında.

Ayrıca cuma günü kadın ameliyat olmuyor pazartesi olacakmış ne gerek var sadece test için eşini yalnız bırakıp ablasının yanında kalmasına.

Onun yanında kalacak bir ton insan varken eşinin senin yanında olması gerekiyor varsın oraya da gitmesin sen yalnız kalıyorsun anestezili yapılacaksa kesinlikle birinin olması gerekiyor yanında.

ben bunu kendime yediripte isteyemem, kendisi düşünmeliydi tamam ablasının ameliyatı çok önemli ama benim uğraştığım şey de bizim hayatımızla ilgili

günaydın hanımlar..

sizce hata mı ediyorum?
hamile kalmak için uğraştım bir süre, sizi bu konuda çok iyi anlıyorum. Allah en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah.
ancak esimin ablası ameliyat olacaksa bunu bir ay ertelerdim, sonuçta bu daha ciddi bir durum, eşimin yanında olurdum.
not: hsg cektirdim ve yalnız gitmiştim. 5 - 10 dk sürüyor biraz ağrılı bir işlem okadar. anestezi almadim ben. eger illa gidicem diyorsanız dönüşte taksiye binersiniz, yanında birine bence gerek yok

Son düzenleme:
Back
X