eşim..

ameliyat pazartesi günü, ben sadece akşam yanlarına gidebileceğim çünkü ailesiyle sorunlarım var görüşmüyorum.

Benim hsg çekimimde yanımda olmayacak kocadan çocuk yapıcam diye uğraşmam. Ablasının ne ameliyatı okumadım ama siz gitmediğinize göre çok ciddi bişey değil. O yüzden ameliyatından sonra da gitse olur bence

Kimse için hayattaki şansınızı ertelemeyin derim. Ablası tabi yanında olur ama acil ameliyata almayacaklar belli ki. Ablası başka biriyle gitsin eşiniz sizinle gelsin bende olsam ızın alamazdım haftada kaç kere. Ama siz hsg cekılsenız bıle yumurtlama gununuzde esınız ablasını falan bahane eder yıne bebek hayali ertelenir. Erkekler bu konılarda gevşek canım

Fazla düşünceli olma bu konuda. Eşinin is vereninim gönlü razı olur mu olmaz bunu esin düşünecek. Izinlerini ablasının mı senin mı durumun daha acil hangisine gideceğine esin karar verecek. Bana kalırsa hiç yorum yapmayın izleyin ve görün. Eşiniz anladigim kadarıyla seninle gelmek istemiyorum dememiş. Bu durumda sizin yanınızda olur dilerse ablasının da olur burda dert edilecek bir durum göremiyorum. Izin alma kısmı sadece sizi dertlendirmis

Hsg çekilen ay korunmak gerekiyor diye biliyorum. Doktorun bilgi vermedi mi? Hatta hamile olmadığıma emin olmak için adetin bittiği gün yapılmıştı bana

Hsg dediğiniz filmi 24 yıl öncesinin teknolojisiyle tek başına gidip çektirdim. Kimsenin haberi bile olmadı. Zaten anestezi olacakmışsınız.
Sorun etmeyin.

Adam sana cuma ablama gitcem cumartesi seninle gelemem dese anlarım şu tavrını da öyle bir durum yok ki. Ama gelicem de demedi diyorsun. Belki unutttu. Unutmadık diceksin ama erkekler cidden bizim gibi 10 konuya birden odaklanamıyor. Senin kadar ince düşünmesini bekleme. İlle beklicem dersen sen mutsuz olursun.
Sen söyle eşine ben nasıl gidicem beraber gitsek daha iyi olurdu birine ihtiyacım var diye. Bırak o düşünsün biraz da. Ha ille ablam gitcem seninle gelemem derse o zaman dertlen.
Herkes tabi gitcek ablası falan demiş. Sadece tahliller için gidiyorsa ve yanında da anne ve babası varsa eşinin gitme zorunluğu yok. Yapılacak işlemi bilmiyorum ama senin yalnız gitmemen gerekiyorsa senin yanında da olmalı. Sen söyle eşin düşünsün ne yapacağını

Cuma günü sırf bir anestezi testi için herkesin cümbür cemaat hastaneye gitmesine ne gerek var ki. Pztesi gidilir zaten.
Eşinin cuma gününe izin alması çok saçma olmuş. Onun yerine ctesi seninle gelebilirdi.
Neyse canım boşver birşey desen sen suçlu olursun şimdi, laf da anlatamazsın. Zaten en mantıklısını da düşünmüşsün, arkadaşınla git gel. Boşuna stres yapma, kendini düşün. İnşaallah hsg sonrası sende bebişlenirsin. :)

hipofiz adenom, önemli bir ameliyat ama yarın değil pazartesi ameliyat olacak
Ama onemli bir ameliyatmis 1 ay ertelerseniz hem kafaniz rahat olur hemde eşiniz yaninizda olur. Farkındayım cok istiyorsunuz ama diger taraftanda önemli bir ameliyat var bencr eşinizi arada koymayın

Kocanla konus bunu? Neden bu sekilde oldugunu? Ablasinin kimsesi yoksa gitsin senin arkadasin gelebiliyomus madem. Bazen insan muhtac olabilir, insanlik hali.

ameliyatı ciddi zaten aynı gün hsg çekilecek olsa ben kabul etmezdim, yarın sadece anestezi için test yapılacak. ameliyat pazartesi

çoğu zaman zaten ailesi yüzünden tartıştık ve o ayları kaçırdım. ben normalde alıştım artık o beni 2. plana atıyorsa bende atarım ama konu bi taraftan da çocuğumuz değil mi? ben mi duygusal düşünüp abartıyorum? ablası ameliyat olacak olsa tamam ama kız pazartesi ameliyat olacak

aynı durumu kendi ablan yaşasaydı, nasıl davranırdın, şimdi cevabın neyse, bu durumdada ona göre haraket et...

zaten hiç sesimi çıkarmadım bekliyorum. gideceğim dedi git tabi dedim ama kaç gündür de insan bi sorar doktorla görüştün mü ne yaptın hsg işini der. ablası için önemli olan gün pazartesi.

Hsg çekilen ay korunmak gerekiyor diye biliyorum. Doktorun bilgi vermedi mi? Hatta hamile olmadığıma emin olmak için adetin bittiği gün yapılmıştı bana

evet adetin bitiminde yapılıyor ki hamilelik durumu olmasın ama o ay korunmalısınız demedi hiç, tüpler açıksa normal deneyeceğiz bir süre, kapalıysa ameliyat olacağım.

İki defa hsg çekildim.
Tek başıma gittim geldim.
Hatta ben anestezi almadan hsg çekildim, ilk hsg çok çok acılı oldu, bir tüpümde sorun olduğu hsg de çıktı, bağırsağıma yapışık ve tıkalıydı.
Beni hsg masasından uzun süre kaldırmadılar. Sonrasında hiç sorun olmadı çıktım arkadaşımla bulmuştum vakit gecirdik.
İkincide hiç bir acı olmadı.
Çekildim doktora gittim felan.
Anestezili çekileceksen çok çok çok az anestezi veriyor, işlem çok kısa zaten hemen ayılıyorsun.
Hiç tedirgin olma. Arkadaşında gelecekmiş.

ben bunu yapmak istemiyorum işte. defalarca söyledim ben bunu ona, eğer unuttuysa beni umursamadığı anlamına gelir bu. normal şartlarda ameliyat günü tabi ki ablasının yanında olması gerekiyor ama testleri için neden izin aldığına anlam veremedim. ne olursa olsun eşim bana söylemezse ne yaptın ne ettin diye hiç bir şekilde kendisi sormadığı sürece gidip hsg çektirdim bile demeyeceğim.

geleceğim gelmeyeceğim demiyor adam sormuyor bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…