- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
ameliyat pazartesi günü, ben sadece akşam yanlarına gidebileceğim çünkü ailesiyle sorunlarım var görüşmüyorum.hamile kalmak için uğraştım bir süre, sizi bu konuda çok iyi anlıyorum. Allah en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah.
ancak esimin ablası ameliyat olacaksa bunu bir ay ertelerdim, sonuçta bu daha ciddi bir durum, eşimin yanında olurdum.
Ama onemli bir ameliyatmis 1 ay ertelerseniz hem kafaniz rahat olur hemde eşiniz yaninizda olur. Farkındayım cok istiyorsunuz ama diger taraftanda önemli bir ameliyat var bencr eşinizi arada koymayınhipofiz adenom, önemli bir ameliyat ama yarın değil pazartesi ameliyat olacak
Benim hsg çekimimde yanımda olmayacak kocadan çocuk yapıcam diye uğraşmam. Ablasının ne ameliyatı okumadım ama siz gitmediğinize göre çok ciddi bişey değil. O yüzden ameliyatından sonra da gitse olur bence
ameliyatı ciddi zaten aynı gün hsg çekilecek olsa ben kabul etmezdim, yarın sadece anestezi için test yapılacak. ameliyat pazartesi
Kimse için hayattaki şansınızı ertelemeyin derim. Ablası tabi yanında olur ama acil ameliyata almayacaklar belli ki. Ablası başka biriyle gitsin eşiniz sizinle gelsin bende olsam ızın alamazdım haftada kaç kere. Ama siz hsg cekılsenız bıle yumurtlama gununuzde esınız ablasını falan bahane eder yıne bebek hayali ertelenir. Erkekler bu konılarda gevşek canım
günaydın hanımlar..
şimdi bana kızacaksınız ama buna rağmen konuyu açıyorum :)
eşimin ablası ameliyat olacak pazartesi günü, cuma günü de kontroller için çağırmışlar belki yatırırız belki evine yollarız demişler. bende hsg çektireceğim bu cumartesi ve eşime bunu söylemiştim ablasının ameliyat tarihi belli olmadan.
eşim dün geldi cuma günü izin alacağım dedi anlıyorum onu ablasının yanında olmak istiyor haklı olarak ama bir sonra ki gün de benim küçük bir operasyonum olacak ve maalesef ailemden kimse o tarihte burada değil. doktorum da yanında biri olsun mutlaka dedi. ameliyatına denk gelmiş olsa ben kesin ertelerdim ve bende yanlarında olurdum ama anestezi testleri için gidiyor.
şimdi bu adam cuma izin alacak bir de pazartesi izin alacak e bir de benim için cumartesi izin alsa hangi iş verenin buna gönlü olur?
bende kendi başıma bu işi halletmeye karar verdim. bir arkadaşımla gidip halledeceğim.
ertele diyenler olabilir, haftaya ertelersem tam yumurtlama tarihime denk geliyor ve ben bu ayı kaçırmış oluyorum. hamile kalmak isteyenler az çok anlar, insanın sabrı kalmıyor artık..
sizce hata mı ediyorum?
Fazla düşünceli olma bu konuda. Eşinin is vereninim gönlü razı olur mu olmaz bunu esin düşünecek. Izinlerini ablasının mı senin mı durumun daha acil hangisine gideceğine esin karar verecek. Bana kalırsa hiç yorum yapmayın izleyin ve görün. Eşiniz anladigim kadarıyla seninle gelmek istemiyorum dememiş. Bu durumda sizin yanınızda olur dilerse ablasının da olur burda dert edilecek bir durum göremiyorum. Izin alma kısmı sadece sizi dertlendirmis
Hsg çekilen ay korunmak gerekiyor diye biliyorum. Doktorun bilgi vermedi mi? Hatta hamile olmadığıma emin olmak için adetin bittiği gün yapılmıştı bana
İki defa hsg çekildim.günaydın hanımlar..
şimdi bana kızacaksınız ama buna rağmen konuyu açıyorum :)
eşimin ablası ameliyat olacak pazartesi günü, cuma günü de kontroller için çağırmışlar belki yatırırız belki evine yollarız demişler. bende hsg çektireceğim bu cumartesi ve eşime bunu söylemiştim ablasının ameliyat tarihi belli olmadan.
eşim dün geldi cuma günü izin alacağım dedi anlıyorum onu ablasının yanında olmak istiyor haklı olarak ama bir sonra ki gün de benim küçük bir operasyonum olacak ve maalesef ailemden kimse o tarihte burada değil. doktorum da yanında biri olsun mutlaka dedi. ameliyatına denk gelmiş olsa ben kesin ertelerdim ve bende yanlarında olurdum ama anestezi testleri için gidiyor.
şimdi bu adam cuma izin alacak bir de pazartesi izin alacak e bir de benim için cumartesi izin alsa hangi iş verenin buna gönlü olur?
bende kendi başıma bu işi halletmeye karar verdim. bir arkadaşımla gidip halledeceğim.
ertele diyenler olabilir, haftaya ertelersem tam yumurtlama tarihime denk geliyor ve ben bu ayı kaçırmış oluyorum. hamile kalmak isteyenler az çok anlar, insanın sabrı kalmıyor artık..
sizce hata mı ediyorum?
Adam sana cuma ablama gitcem cumartesi seninle gelemem dese anlarım şu tavrını da öyle bir durum yok ki. Ama gelicem de demedi diyorsun. Belki unutttu. Unutmadık diceksin ama erkekler cidden bizim gibi 10 konuya birden odaklanamıyor. Senin kadar ince düşünmesini bekleme. İlle beklicem dersen sen mutsuz olursun.
Sen söyle eşine ben nasıl gidicem beraber gitsek daha iyi olurdu birine ihtiyacım var diye. Bırak o düşünsün biraz da. Ha ille ablam gitcem seninle gelemem derse o zaman dertlen.
Herkes tabi gitcek ablası falan demiş. Sadece tahliller için gidiyorsa ve yanında da anne ve babası varsa eşinin gitme zorunluğu yok. Yapılacak işlemi bilmiyorum ama senin yalnız gitmemen gerekiyorsa senin yanında da olmalı. Sen söyle eşin düşünsün ne yapacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?