eşim..

Hsg filmi adetin 8-9. Günü çekilir. Haftaya ertelenmez. Çektirin.

Anestezi alınacaksa bir süre yatılıyor. Ateş basması terleme oluyor. Ben bayılacak gibi oldum. Yanınızda biri olmak zorunda

Sizin durumunuz farkli .Gel diyebilirsiniz .Görumcenin eşi vs yokmu gercekten eşiniz onun icin izin almamali .Cok sacma olmus .
Muayene olup 5 dk da çikacak .
Soyleyin izin almasin .Gerek yok cünkü .

Yok ben asla izin alma diyemem, vakti zamanında eşim bana bir gün ailemden birine bişey olursa sana bunun hesabını sorarım tarzı bir şeyler demişti. o yüzden hiç ağzımı açmam

Bence soyleyin kocanıza, yanımda olmani istyorum sonra da ablanin yanina gideriz bisi deyin. Ne olcak ki. Sonradan laf sokmak için biriktirmek bence 13 yaş tribi falan. Kotu düşünmeyin, yapici olun. Esinizi yormayin siz de yorulmayin. Dilerim sorunsuz hallolur çekim ve tez zamanda evladinizin haberi gelir.

laf sokmak için o kadar çok sebebim var ki, bıraktım artık onları yordular çünkü.. ben kendisi olan veya olmayan çocuğu için biraz çaba harcasın istiyorum..

Gitme arkadaşım gitme ozaman ..
Neden tek gidesin gitme ..
Başınada kak senin yüzünden oldu diye.
Şu sosyal medyada da birşeyler paylaşan sürekli duygusal laf sokmalı şeyler paylaşanlara deli oluyorum bence tamamen acıtasyon amaclı psikolojisi bozuk olan içinde yaşar yaaa faceye şu sözü yükliyimde herkes ameliyata giriceğimi anlasın diye paylaşmaz bence ..

Bu durum başıma gelse eşim kesinlikle benim yanımda olurdu ,bebek tedavi süreci ne derece zor biliyorum ,erteleyelim desemde eşim izin vermezdi bu duruma. Dediginiz gibi bir günüm ziyan olsun isteniyor insan

Bu durum başıma gelse eşim kesinlikle benim yanımda olurdu ,bebek tedavi süreci ne derece zor biliyorum ,erteleyelim desemde eşim izin vermezdi bu duruma. Dediginiz gibi bir günüm ziyan olsun isteniyor insan

Ben bu konuyu açarken çok düşündüm, gelecek yorumlardan çok korktum, haksızlık mı ediyorum acaba kötü mü düşünüyorum diye kendi kendimi yedim. demek ki bir tek ben değilmişim.. eşim bi umursamaz davranıyor, kötü birisi diyemem gerçekten çok iyidir eşim ama bu yaptıkları hiç olmadı..

Bencede umursamaz gibi geldi , sizi çok iyi anlıyorum ölüm kalım, kaza bela olmadan programlı beklenen bilinen bir durum için erteleme yapmazdım kesinlikle , ve ne olursa olsun eşimi yanımda isterdim, allah sonsuz razı olsun 10 yıl içinde bu konuda olsun başka konularda olsun herzaman yanımdaydı olamadığı durumlardada ben rıza gostermisimdir,, dolduruşa getirmek gib8 olmasın aksini düşünemem bile .

Yok ne dolduruşu :) bende öyle olsun isterdim, hala bekliyorum ki sorsun ne yaptın diye :)

Ben boyle bir adama cocuk vermem. Yine de sen bilirsin tabi.. yerinde olsam gitmem ugrasmam bebek icin. Ama ablasi ameliyattan cikinca da esime butun hincimi kusardim. Ama abla iyi olunca tabi. Yoksa hos olmaz.

Hsg normalde kolay bişey olarak bilinir ama ben anestezi almadım o kadar canım yandı ki. Eşimle gitmiştim ve hemşireye eşimin yanıma gelmesini istemiştim eşim elimden tutunca rahatlamıştım. İnsan eşinin yanında olmasını istiyo arkadaşını falan değil. Sonuçta bebek için bu aşamalardan geçiyorsunuz eşinizin yanında olması gerekir diye düşünüyorum. Elbette eşinizin ablasının durumu ciddi olur önemli bir durum olur elbette arkadaşla gidilebilir.

yumurtlama tarihinde zaten kocan ortada pek olmayacak bence ertele.

Ben olsam ( bazıları bencilsin diyebilir ) başkasıyla gitmem eşim benim içinde izin alıp beni hastaneye götürsün derdim. İşvereni düşünüyorsa cuma izin almaz cumartesi senle pazartesi ablasıyla gider....

Ben de yaptırdım geçmişte. Narkozlu yapmayacaksanız eger, ufak bir operasyon ama yanınızda biri olursa fena olmaz..
Sizin arkadasinizla gitmeniz yanlış değil de, eşinizin; ablasının sadece tetkiklerinin yapılacağı gün, ablasının yanına gitmesi gereksiz gibi..

bu konu aramızda çok geçti ben en son adetim bitiyor büyük ihtimalle bu hafta olur dedim işte dün de kendisi gelip cuma günü izin alacağım dedi. yani beni işin içine hiç katmadı o yüzden ama ben ne olacağım demek istemiyorum

Valla eşim beni umursamıyorsa gitmem yaptırmam çocuk isteyen adam Yanımda da durur diye Düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…