- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
- Konu Sahibi Gelinlerce
Hsg filmi adetin 8-9. Günü çekilir. Haftaya ertelenmez. Çektirin.günaydın hanımlar..
şimdi bana kızacaksınız ama buna rağmen konuyu açıyorum :)
eşimin ablası ameliyat olacak pazartesi günü, cuma günü de kontroller için çağırmışlar belki yatırırız belki evine yollarız demişler. bende hsg çektireceğim bu cumartesi ve eşime bunu söylemiştim ablasının ameliyat tarihi belli olmadan.
eşim dün geldi cuma günü izin alacağım dedi anlıyorum onu ablasının yanında olmak istiyor haklı olarak ama bir sonra ki gün de benim küçük bir operasyonum olacak ve maalesef ailemden kimse o tarihte burada değil. doktorum da yanında biri olsun mutlaka dedi. ameliyatına denk gelmiş olsa ben kesin ertelerdim ve bende yanlarında olurdum ama anestezi testleri için gidiyor.
şimdi bu adam cuma izin alacak bir de pazartesi izin alacak e bir de benim için cumartesi izin alsa hangi iş verenin buna gönlü olur?
bende kendi başıma bu işi halletmeye karar verdim. bir arkadaşımla gidip halledeceğim.
ertele diyenler olabilir, haftaya ertelersem tam yumurtlama tarihime denk geliyor ve ben bu ayı kaçırmış oluyorum. hamile kalmak isteyenler az çok anlar, insanın sabrı kalmıyor artık..
sizce hata mı ediyorum?