- 16 Haziran 2019
- 276
- 50
- 13
- Konu Sahibi Bluepink18
-
Ne isimiz var orda simdi ne demek o zaman size burda ne isimiz varsa o isimiz var diyin .. ifrit oluyorum bu ayrimciliklaraKızlar eşimle memlekete geldik. Ailelerimiz aynı şehirde. Ailesi köyde yaşıyor. Annesi pis pek ev işi yapmıyor tarla işi yapıyor genelde. Sabahtan beri köye gidecem köyde iş yapacam diye tutturdu. Ne iş yapcan dedim. Avluyu temizlicem. Evi temizlicem dedi. Arefe günü geldik dedim ki akşam da bizimkileri gidelim bi görelim. Yarın akşam gideriz dedi. Ne işimiz var bugün de yarın da gitcez dedi. Yani bütün gün ailesinde durcalmışız. Yarın da öyle. Ben de iyice soğudum
Esiniz in annesinin pis oldugunu soylemıs siniz defalarca bu buyuk saygısızlık bana gore. Ayrıca o evde kalmadıgınızı Baska dairelerinde kaldıgınızı da soyledın iz o pis durum sızı cok da ilgilenirmez oyleyse kaldı ki esınız temızlıgıe yapıyormuş size dokunan tarafı da yok esınıze hıc mı saygınız yok sızınKızlar eşimle memlekete geldik. Ailelerimiz aynı şehirde. Ailesi köyde yaşıyor. Annesi pis pek ev işi yapmıyor tarla işi yapıyor genelde. Sabahtan beri köye gidecem köyde iş yapacam diye tutturdu. Ne iş yapcan dedim. Avluyu temizlicem. Evi temizlicem dedi. Arefe günü geldik dedim ki akşam da bizimkileri gidelim bi görelim. Yarın akşam gideriz dedi. Ne işimiz var bugün de yarın da gitcez dedi. Yani bütün gün ailesinde durcalmışız. Yarın da öyle. Ben de iyice soğudum
Bencede "gelinlik " kavramını çok yanlış anlamışsınız.Ya ben çok mu geri kafaliyim bugünlerde gelinlerin bu bananemcilik huylarina acayip sinirlenir oldum. Evlenince ana bir ata bir diye yetistirildik biz. Eşimin annesi benim annem benim annem de eşimin annesi. O pis dediğin ev senin de evin. Sağlikliysak bir gün önce gidip toz alıp temizlik yapıyorsak neyimiz eksilir. Hadi yapmak gelmiyor icinden eşinin yapmasına bile tahammül yok pes diyorum gerçekten. Yok ya...ben hiç gelin olmamisim gelinliği yanlış anlamışım bunca yıl....
Sogumaniza gelince eşinizi de bu soguklukla üşütürsünüz yakın zamanda. Onun da sizden minik minik soguyacağini aklınıza bir getirin.
Peki eşinizin annesigilde ne işiniz varmış?Kızlar eşimle memlekete geldik. Ailelerimiz aynı şehirde. Ailesi köyde yaşıyor. Annesi pis pek ev işi yapmıyor tarla işi yapıyor genelde. Sabahtan beri köye gidecem köyde iş yapacam diye tutturdu. Ne iş yapcan dedim. Avluyu temizlicem. Evi temizlicem dedi. Arefe günü geldik dedim ki akşam da bizimkileri gidelim bi görelim. Yarın akşam gideriz dedi. Ne işimiz var bugün de yarın da gitcez dedi. Yani bütün gün ailesinde durcalmışız. Yarın da öyle. Ben de iyice soğudum
Dedim zaten o da beni ailemin yanına getirdi. Bayramın 4. Günü alırım dediNe isimiz var orda simdi ne demek o zaman size burda ne isimiz varsa o isimiz var diyin .. ifrit oluyorum bu ayrimciliklara
Ne güzel iste iyi olmus valla sevindim adinizaDedim zaten o da beni ailemin yanına getirdi. Bayramın 4. Günü alırım dedi
Ya ben çok mu geri kafaliyim bugünlerde gelinlerin bu bananemcilik huylarina acayip sinirlenir oldum. Evlenince ana bir ata bir diye yetistirildik biz. Eşimin annesi benim annem benim annem de eşimin annesi. O pis dediğin ev senin de evin. Sağlikliysak bir gün önce gidip toz alıp temizlik yapıyorsak neyimiz eksilir. Hadi yapmak gelmiyor icinden eşinin yapmasına bile tahammül yok pes diyorum gerçekten. Yok ya...ben hiç gelin olmamisim gelinliği yanlış anlamışım bunca yıl....
Sogumaniza gelince eşinizi de bu soguklukla üşütürsünüz yakın zamanda. Onun da sizden minik minik soguyacağini aklınıza bir getirin.
Senin ailen, benim ailem diyerek sorun yapmanın bir anlamı var mı? Eşiniz ailesinin yanına gitmek istiyor ve sizinde gelmenizi istiyorsa, bugün zaten bitti bitecek. Beraber gidin, yarın akşamda sizin ailenize gelirsiniz.
Yanlarında zaman geçiremeyecek derecede sorunlarınız yoksa, gitmeniz gerekir. Bu tür sebeplerle eşinizle aranızda sorun yaşamaya gerek yok.
Esiniz in annesinin pis oldugunu soylemıs siniz defalarca bu buyuk saygısızlık bana gore. Ayrıca o evde kalmadıgınızı Baska dairelerinde kaldıgınızı da soyledın iz o pis durum sızı cok da ilgilenirmez oyleyse kaldı ki esınız temızlıgıe yapıyormuş size dokunan tarafı da yok esınıze hıc mı saygınız yok sızın
Yaa ama babası sürekli köyde durmamı istiyor kendi aileme eşimle gidebilirmişim sadece. Şuan kimbilir dolduruyolardır. Çünkü başta düşünceliyken şimdi böyle zorlamaları varNe güzel iste iyi olmus valla sevindim adiniza
Onlar ne karisiyormus hayret bisey bu sizin ve esinizin arasinda olan bisey esiniz uygun görmüs sizi ailenize birakmis baskalarinada susmak düser bu durumda ay sinir oluyorum ya bi bitemediler ya bu Kayinailelerin sorunuYaa ama babası sürekli köyde durmamı istiyor kendi aileme eşimle gidebilirmişim sadece. Şuan kimbilir dolduruyolardır. Çünkü başta düşünceliyken şimdi böyle zorlamaları var
Eşim de onların lafına gidiyorOnlar ne karisiyormus hayret bisey bu sizin ve esinizin arasinda olan bisey esiniz uygun görmüs sizi ailenize birakmis baskalarinada susmak düser bu durumda ay sinir oluyorum ya bi bitemediler ya bu Kayinailelerin sorunu
Pis diyecegine aliver eline bezi supurgeyi bi temizleyiver bi yemek yapiver de gelin görsünler muhtemelen sen hemen gidelim dedigin için eşin yarın gidelim demeye ne işimiz var bugun demeye çalışıyor hata sendeKızlar eşimle memlekete geldik. Ailelerimiz aynı şehirde. Ailesi köyde yaşıyor. Annesi pis pek ev işi yapmıyor tarla işi yapıyor genelde. Sabahtan beri köye gidecem köyde iş yapacam diye tutturdu. Ne iş yapcan dedim. Avluyu temizlicem. Evi temizlicem dedi. Arefe günü geldik dedim ki akşam da bizimkileri gidelim bi görelim. Yarın akşam gideriz dedi. Ne işimiz var bugün de yarın da gitcez dedi. Yani bütün gün ailesinde durcalmışız. Yarın da öyle. Ben de iyice soğudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?