Eşim :(

Kompleksli insanlarla uğraşmak zordur. Konu sahibinin eşinde de var gibi duruyor. Sürekli mukayese, sürekli ben bilirim edası. Kendisini ezdirdikce sorunun içinden çıkılmaz hal alacak

Aynısı benim başına geldi 1.5 sene bi birlikteliğim olmuştu. Ruhunuzu çekip atar. Hep onun istediği gibi biri olacaksınız, onu öveceksiniz, o istediği gibi davranacak ama sizin bir yanlışınızda bok gibi bir hale bürünecek. Adam gibi konuşarak anlaşamazsını o insanla. Resmen okurken geçmişime gittim o derece . Yaptığım her şeyi yanlış anlardı mesela onun iyiliği için yaptığım bi şey bile olsa yanlış anlardı. İyiyken her şey rüya gibi gerçekten de. Kötüyken de iğrenç bir insan ben böyle anladım.
bilmiyorum sabır da bir yere kadar yani. Ben yürütememiştim çünkü SADECE KENDİ FİKİRLERİ DOĞRU.
Çok zor yani

Terazi burcu ve sözlükte terazi erkeğiyle ilgili 92 sayfayı okudum benimle benzer şeyleri yaşayanlar çok tabi burca bağlamamak lazım inanmam da..ama ruhumu söküp alıyor çok yoruldum
bende okuyunca terazi olduğunu anladım bende karşılaştım böyle dediğin gibi altın dövizle çok ilgilenir ailesine çok düşkün ve sürekli onay ihtiyacı vardı ben dengesizliğine dayanamadigim için ayrılmıştım dışardan vok minnoş ama zamanla senin özgüvenini yiyip bitiriyor ben yaşadım Allah korumuş beni

Kocanızın psikoloğa ihtiyacı var.
Meşhur bir söz vardır, psikoloğa deliler değil onların delirttiği insanlar gider.
Kocanız yüzünden sizin de psikolojiniz çökeceği için siz de psikoloğa ihtiyaç duyacaksınız er geç,
Muhtemelen kocanızı çok seviyorsunuz ama unutmayın ki o elin oğlu.
Ailesinin 20-30 senede adam edemediği bir insanı siz asla değiştiremezsiniz.
Siz onun annesi, asker arkadaşı, psikoloğu, sabır taşı, şamar oğlanı değilsiniz.

Önce kendinizi sevin ve kendinize değer verin.

Aslında siz herşeyin farkındasınız ve objektifde bakabiliyorsunuz. Allah yardımcınız olsun, olmadı aile danışmanına beraber gidin.

Bu üçüncü yorumum, konu sahibi cep telefonu ile yazarken zorluk çekiyormuş cevap yazmıyor ama biz de cepten yazıyoruz. Eğer konu doğru ise, gerçek olduğuna inanmak istemiyorum çünkü en serseri, en pis, işe yaramaz tipler bile annesine karşı hassas olur, annesine küfrettirmez. Bu adam annesine o... diyor akıl alır gibi değil. Adamlar o laf için cinayet işliyor. Yapmanız gereken tek şey boşanmak, ailesinin de evlatlıktan reddetmesi. Başka bir yolu yok. İnşallah ortada çocuk yoktur.

Allah’tan kurtulmuşsun.

Nişanlıyken annesine o...kelimesini kullanan bir adamla evlenmemeliydim benAnnesine o kelimeyi söyleyen eşine neler der siz düşünün.Sinirlenince resmen aklını kaybediyor sayıp sövmeler küfürler...
Bile bile lades olmuş sizinkisi, böyle terbiyesiz bir adamla evlenerek hayatınızın hatasını yapmışsınız, düzeleceğini sanmıyorum.

Allah’tan kurtulmuşsun.
Şimdi dünyalar iyisi bir adamla evliyim. Kotu günümde de yanımda olan ve en önemlisi acaba bana kızar mı diye evin içinde sinmeyen biriyim. Böyle adamlar değişmez kadını mahveder yok eder. Sürekli eleştiri için de insan kendinden vazgeçer.
Konu sahibi de hayatını mahvetmesin boşansın.

Ne güzel hep mutlu olun. O tipler zaten kendileri de mutlu değil, aşağılık komplekslerini başkalarını ezerek kapatmaya çalışıyorlar. Konu sahibi inşallah okur ve ders çıkarır yorumlardan.

Valla eşiniz gibi insanların psikolojik destekle falan düzeleceğine inanmıyorum, baş edileceğine de öyle. Kardeşi hasta doğmuş hadi küçükken kıskanır üzülür anlarım ama kazık kadar adamın bunu annesine babasına eziyet olarak kullanması korkunç. Yerim merhametini yani annesine babasına merhametli olmayan küfürbaz adamı kim nasıl iyileştirsin.

Böyle bi adamdan ne çocuk yapılır ne evli kalınır. Ama bu bir seçenek değil diyorsanız susun evet deyin. 5 6 seneye de çocuğunuzun size küfür etmesini dinlersiniz.

Sevgili konu sahibi,size eskilerin bir sözünü hatırlatmak istiyorum ''ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz''maalesef ilişkiler bizim kafamızdaki pambe dizi modunda yürümüyor(buna bende dahilim)eşinizin durumu bu.

Her akşam adaçayı içir.Erkeği daha sakın hale getiriyor.Denenmiştir.

Anlattiklarinim bi cogu benim esimdede var ama ben buna izin vermemeye clisiyorum bnde ona bagirip cagiriyorum yoksa o bni daha cok ezer bunu biliyorum bn ilk adimi atmamaya calisirim cogu zaman ama attimda olur bilemiyorum
ben de bağırıp çağırmaya başlasam apartman ayağa kalkacak

Onay alma ve kabul edilme ihtiyaci yasiyor gibi geldi bana. Muhtemelen çocukluktan ya da ergenlikten kalma bir travmasi var. Bu özellikteki insanlar terkedilmeye karşi da hassastir hiç farkettiniz mi böyle bir durumu terkedilme konusunda tavri nasil ?

haklısınız sevgiyle yaklaşınca tartışma daha az oluyor ama sürekli sabreden ben iyi zamanları bekleyen ben iyi zamanlarda zaten mükemmel biri ben hislerimi anlatınca tamam canım diyor beni anlıyor ama damarına denk gelen bir konu oldu mu terör estiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…