Eşim :(

yeni evliyken beni bırakmayacaksın dimi diye soruyordu ama artık sormuyor

yorumunuz için teşekkürler narsist mi bilemiyorum ama normal olmadığı kesin
daha yüksek bir standartta yaşam istemiyorum başka yol bulalım diyorum kredi ödüyoruz bir sürü masraf var ama hep onun istediği şekilde ödemeleri yapmamızı istiyor

telefonumun dokunmatiğinde sorun var o yüzden bilgisayardan daha rahat oluyor
malesef konu gerçek keşke yalan olsaydı
ailesi de oğullarını böyle kabul etmiş devam ediyor

ben görebiliyorum tam anlamıyla leş biri.
iyiniyeti ve ailesinin vicdanını suistimal edip şımarmışta şımarmış..
annesine orospu dediğinde bile (ki bir defa da dememiş) kendine ar etmeyip hakettiğini savunan bir ergen irisi.
asla büyümeyecek çünkü kendisinin idare edilmesi gerektiğini ve istediğine istediğini söyleyebileceğini ve karşılığında siz de dahil bir yaptırım görmediğinin farkında.

sanırım evet bağırıp çağırmalarından sonra bir şey yapmadım birkaç saat sonra kendi yanıma geliyor ben sinirlenince ne dediğimi bilmiyorum diyor
Normal gelmedi bana. Uzmani degilim ama psikolojik sorunlari var gibi geldi bana. Takinti yapiyor mu bir şeyleri ?

nişanlılık döneminde babasıyla kavgasına şahit olmuştum sinirden kendi üzerindeki kıyafetlerini parçalamaya çalışıyordu karı taraf onu anlamayınca haksızlığa uğradığını düşündüğünde deliye dönüyor
en yakınım anne babasına böyle davranan biriyle evlenmemeliydin diyor

bir defa kayınvalidemle sorun yaşamıştım eşime anlattım anlatmaz olaydım annesine nasıl bağırıp çağırdı sözde beni koruyormuş ben böyle bir çözüm istemedim ki eşimden bir daha sorun yaşasam da anlatmıyorum

Esiniz tahammul edilemez bir insan.
Zaten kendiniz de söylüyorsunuz bence de annesine o... diyebilen bir insanla evlenmemeliydiniz.

çok ayrıntı vermek de istemiyorum burayı takip eden tanıdıklarım var
kardeşinin hastalığı basit bir hastalık değil doğuştan geliyor bir sürü ameliyat geçirmiş anne ve babası başka şehirlerde hasta çocuklarıyla mücadele verirken eşim ilkokul çağında babanesiyle kalmış bir süre de babasıyla kalmış
eşim hastanelerden nefret ediyor tv de hastane ile ilgili dizileri izleyemiyoruz hastalıkla ilgili bir sohpet olduğunda hemen kardeşinden bahsedip onun ne zorluklar yaşadığını anlatıyor anne ve babasının ne sıkıntılar çektiğini söylüyor

Normal gelmedi bana. Uzmani degilim ama psikolojik sorunlari var gibi geldi bana. Takinti yapiyor mu bir şeyleri ?
Evet kafasına çok takıyor her şeyi.En ufak bir şeyi günlerce konuşabilir.Sanki herkes onun düşmanı herkes ona kötülük yapıyor kimseden destek göremiyor

Evet kafasına çok takıyor her şeyi.En ufak bir şeyi günlerce konuşabilir.Sanki herkes onun düşmanı herkes ona kötülük yapıyor kimseden destek göremiyor
Destek almasi konusunda ikna edebilirsiniz belki . Kabul edecegini sanmamakla birlikte önereyim yine de

Ben küfür etmem zaman zaman duyduğumda şaşırırım daha ağırı olabilir mi diye ama hiçbiri anneye o... demenin ötesine geçemez bence...Daha fazla zaman kaybetmeyin gerçekten çünkü ilerde öyle veya böyle çocukta bu babadan tiksinecek olan size olmasın bari...

Tek çözüm bosanmak. Psikolog ile en fazla bir nebze dikkat eder fakat dikkat edemedigi anlar çok olur. Bir iyi, bir kötü olursunuz. Son sans adina psikolog deneyebilirsin ama bence bosanmak en iyisi gibi.

Yeni evliydik.Halıda çay lekesi vardı ben de hemen yıkamacıyı aradım geldi halıyı aldı.Eşim eve gelince durumu anlattım ben evde yokken evime erkek nasıl girer diye kıyameti koparmıştı.

Bir gün evden erken çıkmıştı.Ben de hazır eşim de evden çıkmışken ben de biraz erken çıkayım biraz dolaşır işime giderim diye düşündüm.Meğer tekrar eve dönmüş evde beni bulamayınca deliye dönmüş.Ondan habersiz evden nasıl çıkarmışım nereye gittiğimi neden haber vermemişim.

Tabi ki en önemlisi annesine küfür etmesi.En son olay da eşimin kardeşinin sosyal hesabında ekli olmamamız normal mi? İnsan öz abisini neden eklemez ? Kardeşi bana yalnız kaldığımızda durumu açıkladı.Abla sizi eklemiyorum lütfen yanlış anlama dedi şimdi abim fotoğraflarımı görür bir şey söyler istemiyorum diyor

Bütün yorumları okudum ders çıkarıyorum kendime bir yol çizmem lazım biliyorum ama yeterince güçlü hissetmiyorum

kaçırma bulmuşsun böyle adamı harika bir eş, keşke herkesin karşısına böylesi çıksa.

valla bacım bu adama iyi diyecek kadar kimleri gördun hayatında acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…