Esim...

Yüksek sesle konuşmaz dediğin adamdan bikmissin.Ya sen olayı abartiyosun ya da şuan geri vites yapıp kendini avutuyosun
Yok geri vites yapmiyorum beni esya gibi ayakalriyla tekmeleyip itekledi ne konusmak ne gormek istiyorm wht resim filanda kaldirdm hicbseym deilsin dedm ayri yatalm dedm 5 senedir bi ilk oldj ben sana nekdr kavga etsekde bole demedim dedi ama psikolojik olarak yiprtti nolck napicm smdi ben bilmiyormm

Yüksek sesle konuşmaz dediğin adamdan bikmissin.Ya sen olayı abartiyosun ya da şuan geri vites yapıp kendini avutuyosun
Adamin cocukca hareketleri, inatlasmasi falan canina tak etmis konu sahibinin bence. Ama kendisi de abartiyor gibime geldi. Anlattigi o vurmalar falan siddet olarak degerlendirilebilecek turden degil gibi anladigim kadariyla. Araba surerken ani tepki verildiginde panik yasattigin icin genelde butun direksiyon basindakiler tepki veriyor, ama bu ikilinin iliski laçka olmus ufak tepkiler bile sacma sapan bi agiz dalaşina dönüşüyor. Ben oyle bir izlenim aldim butun okuduklarimdan şahsen. Hanimefendinin de bunda payi var ama bence

İste bende bunu diyorum bunun adı şiddet
Evet ne olcak bundan sonrasi kendi ileri gidiyor ben hicbiseym deilsin diynce brakti gtti yatti ayri odaya neolck blmyirm ama yanasmak istemiyorum daha cok seviyoduk baskaydi hep o bu hale getirdi bole deildi cok uzuluyorum bu halimize bian dedim kaynanama solim catlicam yok lkaynanamda iyi skntim yok hep yanimdadir Allah icin..

Ne saçma yere uzamış konu ya. Altta birikmiş şeyler olduğu zaman öyle oluyor, biz eski eşimle o kadar şey yaşamamıza rağmen bir süre hiç kavga etmedik, konuyu kapattık hep. En son çocuğa bez almayı unuttu diye kıyamet koptu ve ikimiz de orda patladık. İkinizinde sakince konuşmayı ve çocuk gibi inatlaşmamayı öğrenmeniz gerek.

Adamin cocukca hareketleri, inatlasmasi falan canina tak etmis konu sahibinin bence. Ama kendisi de abartiyor gibime geldi. Anlattigi o vurmalar falan siddet olarak degerlendirilebilecek turden degil gibi anladigim kadariyla. Araba surerken ani tepki verildiginde panik yasattigin icin genelde butun direksiyon basindakiler tepki veriyor, ama bu ikilinin iliski laçka olmus ufak tepkiler bile sacma sapan bi agiz dalaşina dönüşüyor. Ben oyle bir izlenim aldim butun okuduklarimdan şahsen. Hanimefendinin de bunda payi var ama bence
Tabiki tek tarafli degil asla. Bildiginiz eliyle yumruk yapip kalcama vuruyor inatlastgm icin ayagiyla hizli sekilde yatakdan itekliyor tabiki bende korumak icin kendime yanasmasin bana diye gogusune vurdum cekil git dedim en ufak seyde sinirleniyor artik herseye susmami istiyo

Ben sana buzamana kadar ne kavgalar yasadiksa hicbirinde yatakdan git yada hicbiseyim degilsin demedim de
Ooooo gıraaal deseydin haspama bak bir sürü tahrik et gel vur tekmele sonra ben sana git demedim de ayyy hemen özür dileyin 🤦🤦🤦 gerçekten ne yaşıyor bu insanlar anlamıyorum terbiyesize bak

E
Ne saçma yere uzamış konu ya. Altta birikmiş şeyler olduğu zaman öyle oluyor, biz eski eşimle o kadar şey yaşamamıza rağmen bir süre hiç kavga etmedik, konuyu kapattık hep. En son çocuğa bez almayı unuttu diye kıyamet koptu ve ikimiz de orda patladık. İkinizinde sakince konuşmayı ve çocuk gibi inatlaşmamayı öğrenmeniz gerek.
Evet ama en cok esimin cunki cocuk gibi azarliyor kendi anneside diyor bunu. Ben cocuk degilim esiyim bazen hersey cok zor oluyor

Ooooo gıraaal deseydin haspama bak bir sürü tahrik et gel vur tekmele sonra ben sana git demedim de ayyy hemen özür dileyin 🤦🤦🤦 gerçekten ne yaşıyor bu insanlar anlamıyorum terbiyesize bak
Evet ikimizde de var tek tarafli deil hicbsey ama .vuruyor kalcama sonra sen beni tahrik ettin diyor e sende beni sinirlendiriyosun dedim.

Bende hicbiseyimdegilsin dedim ozaman ayrildi basimdan ben sana buzamana kadar ole bi cumle kullanmadm dedi ama hissettirdi col kotu wht fln resim kaldirdm iyi yaptim mi bilmiyorum
O aşırı tepki verdi gereksiz inat yaptı sende bir şekilde savundun kendini tepki verdin hiçbirşey yapmasan bir daha ki sefere belki daha fazlasını yapıcaktı oyuzden bu gecelik böyle olsun ki o da bir düşünsün yaptıklarını ama yarın uzun bir mesaj at derim çok üzüldüğünü neden böyle davrandığını anlamadığı söyle bilmeden seni kırdım da oyuzden mi bana doldun ve bu kadar kötü davrandın böyle davranmak yerine açıkça güzellikle konuşsaydın ben zaten dikkat ederdim ama sen şiddet eğilimli bir dil kıllandın bu beni çok üzdü diye duygularını ifade et ve onun eteğindeki taşlarıda dökmesini sağla belli ki sana dolmuş çünkü yarında tatlıya bağlayın inşaallah halledilmeyecek birşey değil bunlar olur böyle şeyler canım

Ekşide twitterda kocasıyla aynı fikirde olmayan bir kadın konuşuyor kocasının yanında. Adam da uysal davranıyor. Kadın da bıkmış ülke ekonomisinden falan. Kadına hak veren yorumların yanısıra çokça maymuna çevirmek adamı maymun gibi oynatmak vs tabirleri kullanılmış yorumlarda. Bugün dikkatimi çekmişti. Özellikle o ifadeyi kullanması garibime gitti. Bu olaydan etkilenmiş gibi. Yani gerçekten hiç uğruna yapmş. Erkekliğini kanıtlıyor kendine de size de aklınca…

Samimi söylüyorum benim için böyle bir evliliğin oluru yok. Sonucunda kolum kırılan ani refleks fiziksel tepkiler bile bundan iyidir.. ayakla kafa dürtüklemek ne çocuk var bir de orda çocukla uğraşıyorsunuz bir yandan.. Başlarım onun erkekliğine. Yemin ederm yarın boşanma davası açardım.

Bilmiyorum bunlara nasıl,neden katlanıyorsunuz.. Adam size hem psikolojik hem de bedensel şiddet uyguluyor. Egosunu sizde tatmin etmeye çalışıyor. Bana bir daha dokunursan polis çağırırım diyebilirsiniz. Ve öyle tekme,tepik va şeyler için de gayet de polis çağırabilirsiniz. Bazı üyelerde bu davranışlara şakalaşma,cilveleşme gözüyle bakmış. Ben şok. İnsanlar neyin şaka neyin kabalık olduğunu bile ayırt edemiyor.

Evet ikimizde de var tek tarafli deil hicbsey ama .vuruyor kalcama sonra sen beni tahrik ettin diyor e sende beni sinirlendiriyosun dedim.
Tamam ama bu kadar da olmaz hadi daha ileri gitseydi olay eşiniz normal değil

Back
X