Esim...

Kendini suçlu hissetme, manipüle etmeye çalışacak yine, buna izin verme lütfen.
Onun yaptiklari benim dedigimden daha beter asla yanasmicam ona kesin dille soyledim kopek gibi pisman olur insallah biraz vicdan ve zaman diliyorum Allahtan baska bisey degil

Ciddi misiniz onu ne için yaptı evdeyken mi
Evet evdeyken kavga etmistik iki hafta olmustur..bisey oldu telefonda uzattim sen bole konusamazsin dedim acti agzina geleni soledi kapatti eve bi geldi ustume yurudu tuttu canimi acitti kollarimi sıkarak orda saldirmasi olayi patlatti yaninda oturmadim illa yanima gelceksin bilmem ne sonra tamam oile yapma dedi iki defa sarildi etti filan uff anlatsam cok sey var bos seyler bence..

Evet evdeyken kavga etmistik iki hafta olmustur..bisey oldu telefonda uzattim sen bole konusamazsin dedim acti agzina geleni soledi kapatti eve bi geldi ustume yurudu tuttu canimi acitti kollarimi sıkarak orda saldirmasi olayi patlatti yaninda oturmadim illa yanima gelceksin bilmem ne sonra tamam oile yapma dedi iki defa sarildi etti filan uff anlatsam cok sey var bos seyler bence..
Şiddet eğilimi varmış birde dışarıdan gelip yapmış öfkesi soğumamış yani aynı şeyleri evlenmeden önce taptığını bilseydiniz sevdiğiniz halde yine evlenir miydiniz

Şiddet eğilimi varmış birde dışarıdan gelip yapmış öfkesi soğumamış yani aynı şeyleri evlenmeden önce taptığını bilseydiniz sevdiğiniz halde yine evlenir miydiniz
Evlenmezdim onceden sende yoktu diyorum sen beni buhale getirdin diyor cok uzgunum buhale geldgmz icin herkes cok yakistrirdi ozluyorum hemde cokk ama cok asiri kizginim bole olsun asla istemezdim ama oldu o kirdi ben kirdim ..

İcim cok dolu.. nerden baslasam bilmiyorum..esimle disaridayken aramizda bira surtusme oldu.Ve konu cok onemsizdi.

Konumuz:yolda giderken aniden kopek cikti kolu hafif sıkarak odum koptu ayh filan dedim. Bana dediki cok buyuk tepkiler veriyosun baska seylerde de tepkilerini azalt dedi uslubu biraz sertti konusurken. Napabilirim herseye karistin bir bu eksikti. Suratini eksitti. Ne suratini eksitiyosun sana bisey soleyemicekmiyim ben dedim. Eskisi gibi degil hemen herseye sinirleniyorum diyorki benim tepemi attirma cinlendirme bilmem ne. Ustune niye herseye sinirleniyosun diyince daha cok sinirlendi ve dislerini sıkara beni kendini sokak ortasinda hirpalatma kendini dedi. Benim moral yerlerde.

Biyere gidiyorduk don geri dedi. Donelim dedim. Ben uzatma dediysem uzatmicaksin diyor. Eve geldik devam etti tabi. Cocugu uyuttum odadan cikiyordum bana sarj aletini ver dedi. Bende duzgun istese vericektim ve vermedim. Pesime geldi git dedim konusmucam dedim ayrilmadi basimdan. Sen bana o sarj kablosunu verceksin inat ettim dedi cok inattir kendisi. Bende inat ettim vermedim uzadida uzadi kavga.

Sonra uzandim kaldirmaya calisti kalkmayinca bacagima vurdu. Bende kendimi korumak icin itekledim onu. Bizi bula sen getirdin dedim. Oda benim dedigim yapilcak kafasinda surekli. Hizmetcin degilim dedim. Derken uzadi bu kavga hic istemedigim halde.uyutmucam seni dedi uzandigim yatakda durup durup tekmeledi.cocuk uyandi uyutucam arkamda durup durup uyuma diye basima ayagiyla itekledi. En sonunda git icerde yat gelme sen benim hicbiseyim degilsin dedim

Ben sana buzamana kadar ne kavgalar yasadiksa hicbirinde yatakdan git yada hicbiseyim degilsin demedim dedi. Evet demedi ama hareketleriyle ben bu evde hicbiseydim onada soledim ve gitti odaya yatmaya bende whtda resimi filan kaldirdim icim cok kotu berbatim hicbisey bilmiyorum busekil yapa yapa degersizlestirdi guvenimi kaybettirdi bana napicamgimi bilmiyorum artik beni kendime getirin cok agladim cokm sessiz sessiz ....
Adam hatalı ancak siz de çok hatalısınız. Neden inat ediyorsunuz güzellikle çözmeye çalışın ki o da sizden öğrensin. Kabloyu verin ancak sen benim canımdan ben senin dediğini sana sevgimden yapıyorum ama böyle emreder gibi söyleyince üzülüyorum. Sabahta beni uyarman normal ancak üslubun beni çok kırdı, ben de şurda burda hatalıydım. Sevgimiz için ikimiz de adım atalım istiyorum. Vs konuşmalar evet zor ama yapan yapıyor. İnada inat gitmeyin, başka zaman da siz inatlaşırsa eşiniz bu olaydaki alttan almanızı hatırlar, o alttan alır o zaman. İdealist gerçek dışı görünebilir ama çevremde gördüğüm güzel ilişkilerde hep alttan alma hoş dil var, böyle inatlaşanlar da birbirini yiyiyor büyük olaylar büyüyor böyle

Adam hatalı ancak siz de çok hatalısınız. Neden inat ediyorsunuz güzellikle çözmeye çalışın ki o da sizden öğrensin. Kabloyu verin ancak sen benim canımdan ben senin dediğini sana sevgimden yapıyorum ama böyle emreder gibi söyleyince üzülüyorum. Sabahta beni uyarman normal ancak üslubun beni çok kırdı, ben de şurda burda hatalıydım. Sevgimiz için ikimiz de adım atalım istiyorum. Vs konuşmalar evet zor ama yapan yapıyor. İnada inat gitmeyin, başka zaman da siz inatlaşırsa eşiniz bu olaydaki alttan almanızı hatırlar, o alttan alır o zaman. İdealist gerçek dışı görünebilir ama çevremde gördüğüm güzel ilişkilerde hep alttan alma hoş dil var, böyle inatlaşanlar da birbirini yiyiyor büyük olaylar büyüyor böyle
Hep ben birseyleri alttan alip susmak istemiyorum

Back
X